• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - falanks

1
Kamper / Oppførsel til supporterene....
October 18, 2006, 02:44:28 AM
Quote from: "eksilbergenser"Hadde jo vært smart, slik at Brann eller BBB hadde blitt bøtelagt....Enig i at gutten skulle hatt i ræven (gjerne med øks), men da UTENFOR banen!


Tips:gi et tre en springskalle, det demper nok adrenalinet ditt.
2
Brann / Kjør overpakket, liksom..
October 18, 2006, 02:20:20 AM
Quote from: "jako"
Quote from: "Langhår"Jeg tror fremdeles dette er en oppdiktet historie fra en provokatør. Kjenner ingen på feltZ som har sett denne episoden.


Moren trenger ikke gjøre noe som helst. Gutten er bare blitt enda mer hardbarka SF-supporter. Ellers synes jeg det er lavpannet av flere å insinuere at det er greit å kaste mat på pjokken. Det er ikke greit, punktum!   At 1963 er lenge siden og mange er frustrerte betyr ikke at det er ok å degenere til aper.
3
Brann / "Bortetribunen"
October 18, 2006, 01:33:35 AM
Quote from: "lurkie"Er rimelig vilt det som står i den SB artikkelen, antar at de folka ble tatt?  Er de trygded/sosialklienetr eller?  Blir vel dømt til endel erstaning disse folka, men de betaler vel ingenting?  Hadde de vært i jobbb så hadde de ikke gidda å slåss slik siden de da hadde blitt tvunget til å betale erstaning?

Hva gjorde de egentlig rundt stadion? Slipper de inn på stadion? Eller bare laffer de rundt stadion når det er kamp?


Tror ikke de folka har intelligens nok til å finne trygdekontoret. Blir så jævli provosert. Husker kvalikkampen for noen år siden i Sandefjord hvor en såkalt Brannsupporter begynte å hakke på en fyr. Måtte kjefte på han som om han var en bikkje. Det hjalp.
4
Brann / Til alle casuals i Bergen.
October 18, 2006, 01:19:28 AM
Quote from: "Mr_Soma"Er ikke en heldig situasjon dette her... vi brenner tross alt for samme tingen.
Men det er fort gjort å være stor i ord og liten på jord, i forumsammenheng - det er kanskje Snublefot et prakt eksempel på her.

Nå ser det ut til at han tok lærdom av akkurat dette - så får vi håpe ingen andre går i den fellen.


Blir ikke sant selv om du kan rime. Synes det er helt latterlig hvor ettergivne folk er-bare fordi noen snørrunger som tror de er verdige å ha på seg Fred Perryklær bruser med fjøra. Vi fylker oss sammen og kjeppjager pakket!
5
Kamper / BRANN-Sandefjord
September 12, 2006, 10:58:20 AM
6
Kamper / BRANN-Sandefjord
September 12, 2006, 01:14:05 AM
Bla-bla-ukeblad. Nok preik om TV2s forsøk på å lage ballade. Hva tror dere om kampen? SF er blodferske i Tippeligaen, blir det kun en transportetappe for Brann?