• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - El Gordo

1
Brann / Stikker Andresen?!
December 18, 2006, 20:01:06 PM
Tror MA drøyer den helt til sommeren før han tar en avgjørelse om fremtiden. Mitt tips er at han går dit han ser det er størst mulighet for å vinne en ligatittel. I så måte er nok ikke FCK et halvgalt tips...

Når det gjelder Brann sitt bud på IA i sommer har jeg hørt at det var på straks under 3 milioner, og at man nå har strukket seg til 3,2. Mens Stabæk står fast på 4. Det bør jo være et overkommelig gap synes nå jeg.

Det stemmer også at MA har vært over på østlandet og bl.a. pratet med IA. Olsen har vært veldig hissig på en overgang til Brann tidligere, men har nå bedt Stabækledelsen om litt betenkningstid. Tolk det slik du vil.

Jeg tror at dersom MA ikke blir i Bergen, så drar han enten utenlands (og da er nok København et naturlig sted, Linderoth er vel på vei vekk er han ikke?) eller så drar han "hjem" til Stabæk gratis (Gjø og fyse) etter sesongen.

El Gordo
2
Brann / Overgang vinteren 06/07
December 17, 2006, 21:03:49 PM
Etter sigende (VGD) krever Stabæk ikke mer enn 4 millioner + en viderealgsklausul for å slippe IA. Det er vistnok ikke Brann villige til å betale. Men det er vel ikke akkurat et urimelig krav fra Stabæk?

Samtidig har IA bedt Stabæk om litt lenger betenkelsestid etter å ha snakket med Martin som for tiden er hjemme på østlandet på ferie eller noe...

Tipper både Stabæk og Brann er rimelig keene på å få denne saken ut av verden før Jul. Begge klubbene er avhengige av å se seg om etter alternativer dersom IA ikke velger en av dem. Men først må Brann øke budet til 4 milioner kr da.

El Gordo
3
Kamper / Stabæk-Brann
September 11, 2006, 23:46:36 PM
You lucky bastards!