• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - havste

1
Brann / Eirik Bakke
November 10, 2006, 14:02:26 PM
Dette innlegget er ment som en brannfakkel.

Er så utrolig drita lei av såkalte supportere og medier som dømmer denne fantastiske spilleren nord og ned. Har dere ikke lagt merke til hva Eirik Bakke tilfører Brann? Gjelder ikke samme børskarakter for Bakke som f.eks Bjarnason, som uansett hvor dårlig han spiller får 5 poeng?

Greit, mannen har hatt et par feilpasninger, so what? Du finner ikke én spiller i tippeligaen som matcher Bakke når det gjelder ro, trygghet med ball, posisjonering, tacklingstyrke og teknikk. Bakke er en komplett spiller som vil skinne i tippeligaen 2007. På sikt vil kjøpet av Bakke gjøre Brann til seriemester.

Slutt å syte!

Det er vi supportere som gjør spillerne bedre!
2
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 09, 2006, 11:31:36 AM
Quote from: "Corran"
Quote from: "havste"Høyreving:

Her har vi Ludde. Hvis han nå blir skadefri og får hele sesong oppkjøringen sammen med gutta, blir han en hit på Stadion. Norges potensielt best høyreving.


Ang Pelle Nilsson og forbedringspotensiale på hodet, var det ment som en ironisk vri. Fyren er jo konge i luften, men scoret et skjebnesvangert selvmål som sendte Odd til kvalifisering mot Bryne.

Hvis den mannen blir tilgjengelig, foreslår jeg at Brann trygler Hardball om penger. Tippeligaens beste investering, og fremtidig avkastning.

Mifsud må vi IKKE anskaffe, tror han blir bråkmaker á la Winters og Miller.
3
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 08, 2006, 13:02:48 PM
Sesongen 2007 vil dette være min beste første 11:

4-4-2

                                   Opdal

Dahl             Nilsson                  Sigurdsson           Hanstveit

Ludde           Bakke                   Andresen             Vaagan Moen

                  Bengt                    Helstad
4
Brann / Overgang vinteren 06/07
November 08, 2006, 12:55:56 PM
Høyreving:

Her har vi Ludde. Hvis han nå blir skadefri og får hele sesong oppkjøringen sammen med gutta, blir han en hit på Stadion. Norges potensielt best høyreving.