• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gressiman

1
Brann / Sv: Overganger 2010
September 15, 2010, 19:30:58 PM
han har grei fart, men noen ørn sigurdsson er han ikke. men definitivt raskere enn yaw og bjarnason som er mine beste referansepunkter. men midtstopperkollega i sogndal even hovland er nok hakket raskere, så hurtighet er vel ikke den sterkeste siden.

jeg ser noen har omtalt han som stabil i fjor, men mindre synlig i år. dette blir etter min mening litt feil. jeg vil heller si at han hadde en god sesong i fjor, men han er langt fra usynlig i år, han er stabilt god.
2
Brann / Sv: Overganger 2010
September 15, 2010, 19:19:40 PM
jeg studerer i sogndal og er stort sett på alle hjemmekampene til sogndal da det er en av flere syssler vi studenter kan drive med her i sogndal.

det jeg kan si om lars grorud fra denne og forrige sesong er at han har et veldig ro når han spiller, han har overblikk og leser situasjoner veldig bra, og viser trygghet i forsvaret til sogndal. han har god fysikk og er en god hodespiller.

med dette sier jeg ikke at grorud vil gå rett inn på brannlaget, for nå skal det nevnes at resten av Sogndal med unntak av tommy øren og håvard flo består av spillere i alderen 17-23 år, noe også de fleste andre addeccoligalagene gjør. så det er kanskje naturlig at grorud etter min mening har mye bedre spilleforståelse enn mange andre, og utmerker seg med mer rutine og ro enn mange andre addeccospillere.

blir spennende og se hvordan han gjør det i tippeligaen, etter min mening holder han tippeliganivå, og jeg tror han vil styrke brannstallen.
3
Brann / Sv: Noe må skje!
April 11, 2010, 21:31:33 PM
Hans Brandtun svarte greit på om styret hadde lekt med tanken om å gå av. Bastant NEI. Videre følger han med å si "ja, vi har planer for klubben, vi må bare sette i gang å jobbe med de først"... ja det skal fanden være sant at dere må.

Smakløst. De lukker øynene for det som skjer og setter seg selv langt foran klubben!!
4
Brann / Noe må skje!
April 11, 2010, 19:27:40 PM
Jeg har lenge tenkt på dette men nå synes jeg kan lufte ideen min i frihet uten at jeg får alle mot meg. Det er tydelig at noe er fullstendig feil på stadion. Det er gjerne vanskelig for oss supportere "å finne roten til alt ondt" i denne klubben nå, men man har lenge kritisert RBH sine beslutninger og toskete grep og mange har ønsket hans avgang. Etterhvert som dette har kvernet dukker det samtidig opp et underskudd på over 20 millioner, og man har et styre som har gravd grøft og kjørt klubben langt ned i den i forhold til hva de hadde å forholde seg til i 2007. De setter attpåtil seg selv milevis foran klubben da de velger å tviholde på makten da vår gode venn i Hardball kommer med "kabinettspørsmålet" sitt på branns årsmøte og å tilby brann et viss antall millioner mot at styret går av.

Jeg skal ikke ramse opp mer fakta som de fleste kjenner, men alt dette er med på å prege  de sportslige prestasjonene på banen i form av skeiv spillerfordeling, null forsterkninger osv.

Ikke skal jeg kreve noe, men jeg tør å spørre om ikke det snart er på sin plass med en aksjon mot styret og den sportslige ledelsen i Brann gjennom banner eller sang i regi av bataljonen. Jeg mener det må gå an å gi sin klare melding.
5
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Rule Britannia
April 15, 2009, 15:43:34 PM
jeg føler jeg har hørt alt for mange døve forsøk på sanger med rule britannia melodien, og jeg tror at dersom det skulle bli en stor sang så bør den ha ihvertfall 2 kanskje 3 vers..

det høres så mye bedre ut når hele stadion synger byen e bergen, nystemten og for ikke å snakke om gulle ska hem, og dette er alle lange sanger som ikke blir ødelagt av klapping og andre ting som gjør at det etterhvert blir konkurranse om å synge fortest. pluss det er mye mer behagelig å synge en sang som varer en stund fremfor å måtte hive deg på en sang som består av skrik og skrål og er ferdig før du får begynt å synge. liker at munnspillsorkesteret er representert med sang også.. det er en fin sang!
6
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Se Mons Ivar...
October 21, 2008, 20:26:23 PM
regner med tifo-gruppen tar tak? jeg bor på feil side av landet for øyeblikket, og får ikke kommet meg hjem til den kampen å få gjort noe selv, men det burde være en selvfølge å få hedret den mannen i siste hjemmekamp.
7
Brann / Hvem ønsker vi som Brann trener
July 21, 2007, 07:39:11 AM
hva med magnus johanson? han har da vist gode resultater med de lagene han har trent. for gud skyld ikke tom nordlie... man ser da hvordan det går med de klubbene han er i.

jeg tror johansson ville gjort en bra jobb. kanskje hareide, kanskje sollied kanskje uwe ruhsler eller hva pokker han heter. men dette er jo alle erfarne trenere som søker storklubber hele tiden... (bortsett fra hareide kanskje) men magnus johansson er jo nesten lokal etter de årene han har hat i bergen.

word
8
Tifo, sanger o.l.... / SYNG SAKTERE!
October 06, 2006, 11:30:57 AM
problemet med "byen e bergen" på ss, er at det er en eller to idioter som faktisk ikkje kan sangen i det hele tatt. for nå man i mellompartiet skal synge lalalalala la la la osv... så er det alltid en idiot eller to som hopper over mye av den biten og plutselig er de faen meg i gang med vers 2 av byen e bergen. det skaper jo utakt som faen og jeg henger meg bare på og lurer på om det er jeg som synger feil.

men etter jeg flyttet til hansa i fjor skjønte jeg alt  :shock: