• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Christer

1
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Robbie!!!
May 28, 2005, 13:43:28 PM
Ser at det er blitt diskutert. overså det visst...

Men det er enda ikke kommet noen forslag som alle er enige om, så mulig det er på tide med nye gode forslag. Kanskje melodien som ble brukt til Helstad kan være noe?
2
Tifo, sanger o.l.... / Sang til Robbie!!!
May 28, 2005, 13:24:51 PM
Registrerer at det diskuteres en del om sanger til diverse spillere. Synes det er trist at det ikke er en skikkelig diskusjon om sang til Robbie, som er Branns beste og viktigste spiller. Han fortjener å hylles med en god sang. Trist at Robbie sin tidligere sang ble gitt til Bengt.

Håper noen kan komme opp med gode forslag, da jeg ikke er så flink til å dikte sanger.
3
Brann / Frode Olsen til Brann?
October 25, 2004, 17:42:22 PM
Frode Olsen bør aldri være velkommen på stadion. En like stor klovn har vi ikke sett siden Frode Grodås var der sist. Han er en tragisk mann, og han er absolutt ikke god nok til å ta keeperplassen fra Håkon. Hvis en ny andrekeeper er veldig nødvendig nå, så er det kanskje lurt å snuse litt på noen keepere i første divisjon. Olsen ville nok ikke vært fornøyd med å være andrekeeper og ville skapt intern uro, og det er det siste Brann trenger nå når det endelig er ro i rekkene.
4
Brann / Opphaussing?
August 12, 2003, 14:51:30 PM
Martin har vært veldig bra i år. Han har kanskje ikke utmerket seg, men han har ikke gjort noen store feil, og er mye mer stabil en han var tidligere.

Hvis noen i midtforsvaret skal offres, må det bli Roy. Jevnt over, den dårligste spilleren i år. Altfor arrogant, og det uten grunn. Han har kostet oss mange poeng i år. Roy er desverre blitt for dårlig.

Alex burde vært vekke for lenge siden. Han har vel kanskje spilt fem gode kamper i brann. Resten har vært elendig. Han er ikke noe stortalent lenger. Han var det, men er desverre en av dem som aldri kommer til å slå igjennom. Han må vrakes.