• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - PS_84

1
Holdningsmessig er det seteherpingen jeg synes er værst.. å ødelegge eiendom til SIN EGEN klubb?? i mine øyne viser det en enorm mangel på respekt, uansett hvor skuffet/forbanna man er!!!
2
Brann / En løsning på billettproblemet?
October 05, 2006, 10:43:16 AM
Jeg synes ikke dette er den beste løsningen. Hva med oss som ikke har muligheten til å dra på mer en et par kamper i året? Hvis vi da er så "heldig" å ha fri når det er en storkamp kan jo vi bare glemme det.. I tillegg synes jeg ikke at det skal være sånn at vi ikke skal ha rom for de som ikke nødvendigvis går på 8-10 kamper i året.. Nå nevnte du jo at det var mest i forhold til storkamper, men det er ikke utenkelig at vi havner i en situasjon der stadion blir utsolgt på kamper mot "smålag" også.
3
Brann / Nils Arne Eggen
September 27, 2006, 14:35:06 PM
Sitter med blandete følelser i forhold til NAE. Er en stor mjeldetfan, men med de resultatene som NAE kan vise til virker det som om at han kunne vært den som kunne fått brann opp på neste nivå. Men ville forsatt hatt mjelde i klubben. Vi ser jo hvor viktig han er for å få spillere til å velge brann.

Men ser det fortsatt som lite sansynelig at NAE ender i Brann.