• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Makan

1
Brann / Billettsalgstall
February 14, 2008, 02:40:37 AM
Var jævlig mange blå som stod mellom bt og feltet deres og. Hadde disse egentlig kjøpt billett andre steder på stadion og blitt vist bort dit?? Trodde ståplasser på stadion i Europa var fy-fy. Nok en gang lar vi gjestene bestemme. Ellers var det en helvetes kamp, vi tapte. Fotball kan være svart-hvitt. Så jævla mange som gledet seg til seriestart. Vi e i Europa, Bergens fødeland for faen!
2
3
Kamper / Kamptråd Brann - Odd
September 24, 2007, 00:31:07 AM
Eg og kompisgjengen har mange sanger som kan være litt på grensen til de i Branndrakt. Men som en sa, det taes med humor og ironi i fellesskap med folka som tar den der og då. Pakket som faktisk hetser Brannspillere mens de e på baen (dette e ikkje bare Armann i år) inne på Stadion, uten ironi, har ikkje skjønt ka Brann e!
4
Kamper / Kamptråd Brann - Odd
September 23, 2007, 21:44:11 PM
Mjelde får en herlig stjerne i boken for å få vekk Hanstveit. Mannen e gal i blikket og skal ha gull. Då får litt fysisk kontakt være helt ok.

Kampen i dag var nok en andreomgang med pur glede. Synes gutta virkelig jobber godt, i hele kampen. Godt at Armann fikk en velkomst en Brannspiller fortjener. Husk, har du Branndrakt på deg, har du min støtte.