• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jedda

1
Kamper / Rosenborg-Brann (Royal League)
November 09, 2006, 21:58:19 PM
Quote from: "bernu"
Quote from: "anders_flanderz"tvnorge@tvnorge.no


full denne adressen med klager!
har sendt 7 stk allerede..forskjellige!


Sint mail sendt herfra :)

her og
2
Brann / Slik tar Brann gull
October 24, 2006, 14:22:48 PM
Quote from: "Superjack"


hehe, det har jeg og tenkt på. det hadde vært enormt!
3
Tifo, sanger o.l.... / Synging på Rosenborg-kampen
October 23, 2006, 18:01:17 PM
Quote from: "Utmedsnolken"
Quote from: "jedda"SS sang sikkert "byen e bergen" over 20 ganger i går, det var helt ekstremt. vi har jo et titalls sanger å velge mellom, irriterende det kun ble brukt et par-tre, som går igjen alt for mange ganger, mens andre blir sunget en eller to ganger, og andre igjen ikke i det hele tatt. dessuten burde folk begynne å skjønne at klappingen ødelegger sangen med mindre man klarer å klappe saktere. slik som det er nå funker jo ikke, vi (SS) er jo ferdig å synge flere sekunder før hansa.


De kan vel ikke flere sanger på Store Stå.


pft, i de fleste andre seriekamper synger vi mange fler forskjellige sanger enn i går. men jeg vet ikke, mulig det hadde noe med å gjøre at det var så mange der som så og si aldri går på brannkamp, som bare kan to sanger. for jeg merket at da noe mer "ukjente" sanger som "brann bankar alle no" ble startet, døde sangen ut fort.

noe annet som irriterte meg var at tv2's kameraer eller mikrofoner eller hva det var, var plassert sånn at det hørtes ut som om rosenborg-supporterne overdøvet oss totalt. greit nok at de gjorde det i slutten, men de skal ikke få æren av å ha overdøvet et fullsatt stadion igjennom hele kampen. som Klaus_Brann sa, det var et sykt trøkk på enkelte sanger der. får helt frysninger når hele stadion synger med sånn som det. stadda-publikumet er et utrolig bra publikum, i alle fall når det går bra med laget.
4
Tifo, sanger o.l.... / Synging på Rosenborg-kampen
October 23, 2006, 16:09:52 PM
SS sang sikkert "byen e bergen" over 20 ganger i går, det var helt ekstremt. vi har jo et titalls sanger å velge mellom, irriterende det kun ble brukt et par-tre, som går igjen alt for mange ganger, mens andre blir sunget en eller to ganger, og andre igjen ikke i det hele tatt. dessuten burde folk begynne å skjønne at klappingen ødelegger sangen med mindre man klarer å klappe saktere. slik som det er nå funker jo ikke, vi (SS) er jo ferdig å synge flere sekunder før hansa.
5
Brann / Vi trenger en "gållgetter"
October 23, 2006, 15:40:15 PM
Quote from: "Alexåsane"Jeg vil heller ha Migen på banen enn Helstad.

Men at Mjelde ikke klarer å gå over til 4-3-3 på slutten av kampen og heller sitte inn Migen enn Knudsen er helt utrolig!


som om jeg skulle sagt det selv.
migen får alt for få sjanser!
6
Brann / Måtte dere vinne...
October 20, 2006, 21:39:11 PM
takk!
7
Kamper / Lyn-Brann
October 15, 2006, 21:04:40 PM
ble fysisk kvalm av den kampen. vi virker helt umotiverte, og rotet hele veien. savnet bjørn dahl og pvm. men helsikke heller, fortsetter vi slik fortjener vi ikke gullet engang.
8
Kamper / storskjerm til BRANN-rbk
October 04, 2006, 12:54:32 PM
well, det blir jo bedre stemning hvis 10.000 folk ser den samlet på en storskjerm, enn hvis alle ser den på forskjellige puber.. det er jo begrenset hvor mange det er plass til på f.eks. fotballpuben..
9
Kamper / storskjerm til BRANN-rbk
October 04, 2006, 12:18:49 PM
Litt off-topic, og sannsynligvis også litt tidlig å spørre om dette, men kommer det til å være storskjermer under Viking-Brann?
10
Brann / Ivar Farrestvedt R.I.P
August 01, 2006, 17:05:31 PM
Kondolerer. Hvil i fred.