• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Robbie

1
Tifo, sanger o.l.... / Ropingen på NFF..,
July 25, 2007, 02:09:54 AM
Quote from: "Stalin"Lenge siden jeg har hørt "Kommer aldri til Flesland" feks.

Føler det er på tide å dra opp igjen mange av de gamle schlagerne.


Hehe! ja, nettopp sånne har eg lyst å høre igjen.
2
Tifo, sanger o.l.... / Ropingen på NFF..,
July 25, 2007, 02:05:35 AM
Var det ikke vanlig å synge "bare begynn å løpe..." eller "vi vet kor du bor..." til dommeren og før? Minnes å ha hørt noe lignende når vi til stadighet har blitt snytt for straffespark eller lignende.
3
Helt enig med det Ricky skriver her inne. Bjørn Dahl var vel rimlig tydlig på hvem han mente var pakk. Og de som tydligvis føler seg truffet av det gjør det sikkert med berettighet også.

Og nå kan balhblahblubb bare komme med at dette er tråden for å hetse politi, og ikke pakk...

Felt Z har som store deler av stadion vært meget bra i år. Men nesten utelukkende når vi har gjort det bra. Husker SS på slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet, der de nærmest konstant sang, til tross for kor kjedelig kampen enn måtte være. Då var de en tolvtemann. Min veldig generelle opplevelse av SS og Hansa de siste to årene, og spessielt i år, er at de "synger når vi vinner". Lukter Lerkendal lang vei...

hmmmm.... ikke meningen å kun komme med utsagn av typen "alt var bedre før"... men akkurat nå føles det sånn. Jeg gleder meg til full samling på Hansa neste sesong! :)
4
Brann / Den Store Stadion-utbyggings-tråden
August 26, 2006, 04:05:04 AM
Quote from: "krøvel vellevold"Nevn EN klubb i England som spiller på et stadion som bare blir fylt på storkampene!


Hillsborough til Sheffield Wednesday... har vel nesten aldri hatt fullt, bortsett fra når andre har spilt semifinaler der i "gamle dager".
5
Tifo, sanger o.l.... / Hansatribunen
August 09, 2006, 02:03:43 AM
Skulle nesten tro buekorps ikke var velkommen på Stadion! ;)
6
Brann / Hvem bør spille spiss?
August 09, 2006, 01:57:06 AM
Tror ikke Memelli er løsningen, og det ser ikke ut som om de andre Brannspillerene tror heller. For de som så kampen mot Glentoran var det tydelig at flere spillere(bl.a. Huseklepp) var frustrert på Memelli. Ser liksom ut som han ikke helt vet hvor han skal plassere seg. Håper jeg tar feil, men bortsett ifra en imponerende innsats har han ikke vist stor kvalitet. Den store hodestyrken hans er vel overdrevet litt vel og? Han så ikke ut til å vinne mange av de mot Start.

Fortsetter med Sæternes/Winters på topp. Som ett alternativ kan vi sette Winters på høyre midtbane, og Sæternes/Helstad på topp. Men da får vi en hissig Miller i BA dagen etter! ;)
7
Brann / Pensjoner Winters, hent Mifsud
August 07, 2006, 13:52:19 PM
Winters har jo stort sett alltid vært tilretteleggeren i spissparet. Han og Miller gjør ting med ballen som vi ikke ser noen norske spillere gjøre. De gjør at Brann har ett mye større repertoar i det offensive registeret. Svakheten til Winters for tiden er at han stort sett alltid skal spille en annen Brannspiller litt nærmere målet. Han burde vært litt mer egoistisk noen ganger og bare fyrt av. Sæternes bør få smake litt treflis de neste kampene. Gjøre han litt sulten igjen. Håper Helstad er frisk nok til 90min snart!
8
Kamper / Brann - Glentoran
July 29, 2006, 00:46:05 AM
Winters, Thorbjørnsen og forsvaret hadde en ok kamp. Memelli og Huseklepp skal ha for innsatsen, men kvaliteten de viser minner mer om Dylan og Mika Kottila... Og Zavrl/Haugen er vel kanskje ikke en sentralmidtbane som vitner om kreativitet. Synes heller vi kunne brukt Miller sentralt på midten. Trenger hans gjennombruddspasninger, så kan heller Haugen stå for løpingen. Miller hadde forøvrig årsverste i går. Kunne fort blitt rødt kort i går. Han var jo helt i ubalanse. Noen som hørte hva Glentoranfansen sang til han? Han fikk ihvertfall plantet en langfinger rett i fjeset deres!