• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Gepard

1
Det som bekymrer med denne kampen er at en Trønder skal dømme. Da vet vi hvordan dette går, Finne filmer seg til et straffespark i 94 min, Hafsås trekker et lettelsens sukk og blåser straffe
2
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
May 31, 2018, 15:09:17 PM
Petter Strand og Gjermund Aasen. Den type kvalitet er det det eneste som er vits å hente, ikke noe stallfyll. Ordagic bør være klink ut, fristill asap, har ingenting å tilføre dette laget, og legger beslag på en plass i utlendingskvoten

Spiss tror jeg det blir vanskelig å hnete, Skaalevik bør egentlig være førstevalget, da han jobber og løper perfekt som spiss i Lan sitt system nå.

Henter man inn et førstevalg nå, er jeg redd det blir en god spiller som neppe umiddelbart tar  mantraet om at spissen til Brann først og fremst skal løpe sokkene av seg. Ergo kan man hente en backupspiss, men der mener jeg egentlig at det er tvilsomt å hente noen som er bedre enn Johansen og Azar men samtidig happy med å sitte på benken.

Det fine med disse to er vel at Strand har blitt brukt endel som back ? Og Aasen mener jeg har spilt spiss ? Ergo lager man fin dekning med enten en eller to av disse inn. så spørs det bare om Molde og Tromsø er interessert i å forhandle.

3
Brann / Re: Amer Ordagic
May 22, 2018, 11:39:50 AM
Quote from: Gulløl on May 22, 2018, 11:12:34 AMKlipp fra BT:
Ordagic er ballsikker og brukbar offensivt. Han blir ikke stresset med ball. Men å erstatte vaktbikkjen Sivert Heltne Nilsen med den altfor snille bosnieren, virket ikke. Ordagic gikk ikke i press. Han gikk knapt i duell i det hele tatt, og de gangene han gjorde det - tapte han duellene.
I forkant av 0-1 var han passiv. Som om det var andres ansvar å støte. Det var flere eksempler hvor han ganske enkelt lot være å gå i press, men heller valgte å stå på avstand og betrakte mannen med ball.
Jeg har vært kritisk til signeringen av Ordagic, men man skal huske at han var tiltenkt rollen som Fredrik Haugens erstatter - altså ble han hentet som indreløper.
Jeg tror ikke han er god nok i den posisjonen, heller, men det er ikke saken nå. Nå ble han plassert i en rolle hvor han har få forutsetninger for å lykkes.
Brann-treneren kunne valgt Ordagic som indreløper og Barmen som anker på midten, eller han kunne valgt å bruke Henrik Kjelsrud Johansen eller Deyver Vega som indreløper foran Barmen.
Men han valgte Ordagic, og resultatet så vi. Brann hang ikke helt sammen, det stemte verken fremover eller bakover. Det var noe uvant usikkert over hele mannskapet.

https://www.bt.no/100Sport/fotball/Den-rare-vrien-som-odela-for-Brann-255467b.html

Må si jeg er 100 % enig med Pamer her. Brann har nå en gylden sjanse til å henge med Rosenborg utover høsten og kjempe om gullet. Derfor må utenlandskvoten fylles med omhu for høsten for at laget og troppen skal heves såpass i kvalitet at de har sjanse om gullet. Soltvedt og LAN må klare å gi den tøffe beskjeden til Ordagic at han ikke får være med i utenlandskvoten i siste halvdel av sesongen, det han har vist siste halvår er rett og slett ikke godt nok. Så får han velge selv om han vil være i klubben og spille for Brann 2 eller gå på free transfer eller leies ut. Ordagic MÅ erstattes med en virkelig god midtbanespiller. Brann kan se mot Nederland enda en gang og få inn en midtbanespiller på "Vito-nivå". Det at Brann har lykkes med begge de to nederlenderne de har er god reklame for å hente en ny spiller derfra.
I tillegg må utlånet av Jónsson forlenges. Han kan erstattes med bergenseren Petter Strand som bør være høyaktuell å kjøpe fri da han kun har et halvår igjen av kontrakten med Molde. Molde med en veldig stor og bredd stall setter neppe kjepper i hjulene om Strand får tilbud om å komme tilbake til hjembyen og spille for favorittklubben sin fra oppveksten. Molde er også allerede ute av cupen og trolig også kampen om medaljer, så lettere å slippe Strand da.
Altså utenlandskvoten må ikke brukes der lokale spillere kan gjøre en minst like god jobb, så inn med Strand istedenfor Jónsson. Strand er også en mer fleksibel spiller enn Jónsson og kan spille i flere posisjoner.



Tiltredes
4
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 21.05 kl 20.00
May 18, 2018, 12:49:55 PM
Ellers verdt å merke seg at Erling Knudtzon måtte gi seg på dagens lsk trening med lysketrøbbel. Lsk viktigste spiller og en stor fordel for Skb om han må stå over kampen
5
Kamper / Re: Lillestrøm - Brann, 21.05 kl 20.00
May 18, 2018, 12:44:20 PM
Det blir vel neppe langballer på Barmen da han må ta den dype rollen sentralt, men kan jo bli mot Orry om han er med

vil ikke kalle det et bananskall om man ryker mot Lsk

blir nok for tøft å klare borteseier her, tipper LAN går for en meget kynisk tilnærming og går for den ene poenget. Laget virker litt tomt og uten sivert blir det neppe høyt press taktikken mot Lsk
6
Klink U. Mulig B
7
Start har mye bra ballspillere, men har så langt i år vært lite samspilte og naive i utspilling. Ergo er eneste medisin for brann knallhardt høyt press som mot Sarp borte. Stress sjabre Startspilllere fra første sekund

Å legge seg bakpå og gi startspillerne en sårt tiltrengt ro med ball er muligens oppskrift på sesongens første tap
8
Brann / Re: Sesongen 2018
May 10, 2018, 11:34:57 AM
Quote from: Lasaron on May 09, 2018, 13:44:35 PMMan kan kritisere pressen for et og annet. At de lager saker på muligheten for Branngull slik situasjonen er nå, fortjener ikke kritikk.

Det kalles å jinxe, liker det ikke :)

Tror det oppleves irriterende\forstyrrende i Brann å få gullspørsmål\gulloverskriter nå, fordi de vet hvor mye arbeid som må gjøres før noe slikt kan skje.

Når man anntar at, etter 8 (riktignok overbevisende kamper), nå blir det gull, så kaster man overbords forståelsen av hvorfora man er der man er og hvor vanskelig det blir å evt kunne ta et gull

Det som kan ødelegge en god start er dersom man begynner å ta ting for gitt, at ting skal gå av seg selv. Da er en 7 poengs ledelse på Rbk forsvinnende liten.

Forhåpentligvis er gruppen så sterk nå, at de sammen blir irritert på alt gullmas og bruker det til energi for å jobbe enda hardere de neste månedene

Men faren er altså at gullmas fra pressen, skal ta energi fra spillernme, derfor gjør de også veldig lurt i å skjerme dem fra journalistene
9
Brann / Re: Sesongen 2018
May 09, 2018, 10:17:41 AM
https://www.bt.no/100Sport/fotball/Her-er-RBK-profilens-beskjed-til-gullpratende-bergensere--Er-meg-revnende-likegyldig-254838b.html

Synes Helland har et godt poeng, i motsetning til hva fabulistene i Bt\Ba mener , er en 7 poengs ledelse på nåværende tidspunkt relativt liten (spesielt når en ser på gjenstående 22 kampers program, inkl 2 rbk kamper)
10
Sjokkerende dømming mot Barmen ja, så jo ut som dommeren hater fyren. Trønder ikke ?
11
Brann / Re: Overganger sommeren 2018
April 27, 2018, 08:35:21 AM
Ingen tvil om at det vil trenges to-tre forstekrninger til sommeren. Spillerstallen er ikke stor, og spillestilen gjør at det blir endel belastning på spillertroppen.

men, ingen vits å hente bare for å hente, det må være spillere man har sett på en stund og som passer inn i no-bullshit mentaliteten som heldigvis herjer i brann for tiden. Typer alla Teniste
12
Kamper / Re: 25/4 kl 18:30 Ranheim - Brann
April 24, 2018, 14:05:45 PM
Dette blir en veldig anderledes kamp enn mot godset og s08.  Tror også lan fort kan velge å ligge lavt mot Ranheim og la de prøve å styre spillet, noe de nok er mindre komfortable med enn å skulle kontre brann i senk.

Ranheim 60-40 favoritter.

Forøvrig interessant å se at bataljonen forumet er langt mer balansert enn ballesparkgjengen som mener det er bare å kjøre på med samme taktikk som i de to første kampene.

Dette blir jo en totalt anderledes motstander.
13
Brann / Re: Overganger vinteren 2017/18
April 04, 2018, 20:23:29 PM
Skaanes et veldig naturlig salg.

God på hardt arbeid og kvikke føtter. Men mangler veldig mye for å forsvare en plass som indreløper i et lag som er helt avhengig av målfarlige spillere i de posisjonene
14
Kamper / Re: 10/03 kl 18:00. Ranheim - Brann
March 05, 2018, 17:19:00 PM
Bare å glemme poeng i denne kampen, altfor imponerende om man skulle klare det.

Tipper Radlinger går på en blemme eller to, det litt hasardiøse småpasningspillet funker neppe særlig bra i serienåpningen på en isete\glatt kg-bane mot et supertent Ranheim lag
15
Brann / Re: Henrik Kjelsrud Johansen
March 02, 2018, 12:32:01 PM
Enorm oppside på dette kjøpet hvertfall. Kan bli kanonbra, ingen forventninger
16
Brann / Re: Overganger vinteren 2017/18
February 25, 2018, 18:11:53 PM
Vega,Rolantsson og Marengo, alle er helt kurrante å gi bort for å få inn en spiss utenfra grensene.
For det må man nå. Tenk å gå til seriestart med kun Skålevik på topp
17
Brann / Re: Overganger vinteren 2017/18
February 02, 2018, 14:03:46 PM
Tipper Vega kjapt kan ende opp i en mls-klubb, de liker costaricanere der

Gilli til sverige

Hvis man skulle få en utenlandsspiss på kroken

18
Brann / Sv: Fredrik Haugen
November 29, 2017, 15:06:05 PM
Hovedproblemet her er at man har en så elendig økonomisk stilling at man må ha et lønnstak på 900 000. Det er skandale
19
Brann / Sv: Fredrik Haugen
November 28, 2017, 23:34:18 PM
Nok et bevis på at Branns vanvittig svake økonomiske stilling.
20
Brann / Sv: Jonas Grønner
November 23, 2017, 17:47:35 PM
Grønner elsker Brann. Han kunne fint gått til en god del andre klubber og spilt fast. Forhåpentligvis blir han fast og kaptein innen noen år.
21
Brann / Sv: Overganger vinteren 2017/18
November 23, 2017, 14:41:59 PM
En ting man må unngå er flere signeringer alla Remi Johansen og Orry Lrasen. Ok til spillere, som tilfører nixs. Man må prøve å hente spillere med videresalgspotensiale
22
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
November 21, 2017, 16:49:17 PM
For å være litt negativ : Stadion burde vært jevnet med jorden og bygget opp på nytt, eller flyttet til nygårdstangen. En enhetlig moderne stadion tmed plass til 18-20. Synes boligbygge-looken er trist.

Men som så mye annet med Brann, alt handler om elendig økonomi og at man dermed må ta halveisløsninger.
23
Brann / Sv: Overganger vinteren 2017/18
November 21, 2017, 11:26:30 AM
Herregud denne klubben trenger midler, noen må starte en kronerulling

all respekt til Furdal, som har vært ekstremt god de siste årene, men han er nå altså 31 år, og så skal han bli aktuell for Brann. Burde i såfall vært hentet for 5 år siden.

Erstatter for Haugen man tenker på eller ?

Det er noe som heter å spare seg til fant, og det er det Brann bedriver på overgangsmarkedet, muligens fordi man må, men hvor nitrist er det ikke ? Godset henter Stengel og Pellegrino(ikke at brann burde hentet han..) men er det sånn at det er overganger Brann er fullstendig sjanseløse på ?

Kun takket være en ekstremt dyktig trener og en bedret holdning blant spillerne/treningskultur Brann kan hevde seg i toppen av norsk fotball. For ressursmessig er man på obobnivå, noe som er helt fullstendig kokko
24
Brann / Sv: Overganger vinteren 2017/18
November 20, 2017, 15:20:38 PM
Quote from: Alonso Solis on November 19, 2017, 21:19:42 PM
Quote from: Superjack on November 19, 2017, 20:02:34 PM
Inn med Grindheim? Passe alder.


Regner med du kødder..?

Quote from: Gepard on November 19, 2017, 20:34:27 PM
(..) og muligens Haugen (krise om han forsvinner, men erstattes nok fort av Austnes, som har et bra potensiale, kan ersatte Haugen innen 2 år potensielt




Hvorfor skulle Aursnes være interessert i å gå til Brann? Og ikke minst, hvorfor skulle Molde la han gå til oss?


Er det ikke litt overflod av midtbanespillere i molde ? Dersom Haugen forsvinner, er det ledig plass på midten til Brann, Aursnes ville således blitt et førstevalg, er det noe som bør lokke en fremadstormende spiller er det vel nettopp det. Spileltid er det eneste som gjelder for å utvikle seg videre.  samt den åpenbare forbindelsen mellom aursnes og Snr og jr Nilsen.

25
Brann / Sv: Overganger vinteren 2017/18
November 19, 2017, 20:34:27 PM
En ting er sikkert , Soltvedt og Ludvigsen står foran en formidabel jobb i vinter. Begynner å tvile på om Soltvedt innehar kvalitetene vi trenger av en sportslig leder denne vinteren.

Ut : Orlov, Nouri, Piotr(?) Skaanes (desverre ubrukelig) Orry Larsen (meningsløs spiller i dagens stall) Børven (ekstremt svak signering, fordi det egentlig er en god spiller, men han fungerer ikke i Lan spillestil, man kan umulig hatt en plan med å hente børven, foruten at han er "lokal") og muligens Haugen (krise om han forsvinner, men erstattes nok fort av Austnes, som har et bra potensiale, kan ersatte Haugen innen 2 år potensielt

Haugen er eneste man på utgående kontrakt man bør forlenge med. Grønner fortjener nok å spille fast i en annen klubb, Acosta og Wormgoor holder han riktig nok på benken her

Bør bli store omveltninger i klubben i vinter, og man må lykkes langt bedre enn hva soltvedt har fått til de siste årene. Ellers blir neste sesong en ekstremt trist sesong

Vi har en god trener og et godt apparat rundt (muligens minus sportssjef)

Men LAN må få bedre kvalitet å spille på, slik at han kan utvikle det offensive spillet.
26
Kamper / Sv: Strømsgodset - Brann, 19.11.17 kl 18:00
November 16, 2017, 16:55:27 PM
Ville kjørt Grønner inn som def midt, bra duellstyrke og pasningsfot. Litt demidovtype, en spiller som var meget god i den rollen i starten av sin karriere

Formasjonsendring eller andre i def midt rollen blir vel bare rør ?
27
Brann / Sv: Per Ove Ludvigsen
October 28, 2017, 11:14:46 AM
Er også litt redd for at brann har bestemt seg for å "speide" bergensområdet.. Feks at Zachariassen har lykkes så ekstremt i sarp har nok falt endel tungt for brystet, en spiller som overgår Skaanes mange gager, hvertfall i det offensive\målfarlighet
28
Brann / Sv: Per Ove Ludvigsen
October 26, 2017, 15:52:57 PM
Quote from: krakra on October 26, 2017, 15:32:27 PM
Jeg er helt for å bruke tall og statistikk, men da som et verktøy og ikke som en strategi. Når det gjelder teft så tenker jeg at en sterk fotballfaglig dyktig speider ikke nødvendigvis alltid vil klare å legge fram rasjonelle, analytiske årsaker til at han går for en spiller foran en annen. Det handler om intuisjon basert på lang erfaring og forståelse for gamet. Man ser en god og riktig spiller når man ser den. Uten at man nødvendigvis har en oppskrift man bare kan plotte inn i et datasett eller kan gi vekk til hvem som helst.

Det tror jeg de fleste fagfolk vil erkjenne er en viktig faktor. Kall det teft, magefølelse, dømmekraft eller what ever, men det er noe jeg ikke tror en datamaskin kan erstatte iallefall. Men statistikk kan være et bra verktøy.


I podden jeg refererte til ovenfor beskriver Stig Torbjørnsen nettopp dette, han hadde speidet Marek Sappara, og bare visste at han var en genial spiller, uten at han "scoret" særlig høyt på noen av atributtene som feks styrke, spenst, hurtighet osv osv. Teften sa han bare at dette var en glimrende spiller som rbk bare måtte satse på. Har litt tro på at Peddilusken har litt den samme teften, ref Miller Scharner og Ola. Sø spørs det om dagens ekstremt svake økonomiske situasjon gjør det mulig å uttøve noe særlig på markedet, tror Tjærnås har hatt en relativt lang liste med spillere som kunne blitt store i Brann om man ikke var så elendig stilt økonomisk.
29
Brann / Sv: Per Ove Ludvigsen
October 26, 2017, 15:24:37 PM
https://soundcloud.com/fotballklubben/90-stig-torbjornsen-om-udinese-bomkjop-og-nigerianske-innenriksfly

En god episode av fotballklubben som er interessant ang speiderjobben, mener å huske litt kritikk av disse dataløsningene.
30
Kamper / Sv: Brann-Rosenborg | 22. oktober | Kl. 20.00
October 22, 2017, 23:00:34 PM
Quote from: krakra on October 22, 2017, 22:27:58 PM
6-4 i sjansestatistikken til VG. Det forteller om et Brann-lag som tross en offensiv tilnærming klarte å stenge seriemesterne og det suverent mestscorende laget ute ganske bra, men NPR motstander er RBK, har dommeren på sin side og en uttelling på 75% så blir det en tøff oppgave


En sånn kamp skal man vinne, hvis man har de rette spillerne offensivt. Som Rosenborg, 4 sjanser - 3 mål. Ikke at 4 sjanser bør bety 3 mål, men det viser hva man får ut av klassespillere i det offensive.

Så er bare spørsmålet hvordan Brann skal skaffe seg midler ..... Noen rikinger som er klare ? Soltvedt sin spillerlogistikk genererer hvertfall ikke noen intekter
31
Kamper / Sv: Brann-Rosenborg | 22. oktober | Kl. 20.00
October 22, 2017, 22:57:51 PM
Quote from: krakra on October 22, 2017, 21:07:24 PM
Meningsløst å klage på den offensive beholdningen framover i dag. Hvem mener du var svak av de offensive? Skaanes og Vega var strålende og Haugen og  Marengo var også gode. Børven var svak. Men ellers er det lite å utsette på de offensive. Når vi spiller slik en gang hver åttende kamp er det imidlertid ikke rart at timingen og samhandlingen ikke sitter helt


Selvsagt går det an å klage på feks Skaanes, sluttproduktet er totalt fraværende, fotball handler om å score på sjansene sine. Kan løpe herfra til månen uten at det hjelper.

Klubben er nødt å nå legge fokuset sitt på å hente offensive kvalitetspilllere som er knallharde i hodet. Vi har de spillerne defensivt, og en dyktig trener, men han må få jobbe med de rette emnene også offensivt. Foruten Haugen og Azar sin spisskompetanse i slutten av kamper, finnes de ikke i stallen
32
Kamper / Sv: Brann-Rosenborg | 22. oktober | Kl. 20.00
October 22, 2017, 21:05:19 PM
Handler om kvalitet på spillerstallen. Vi har en god trener, og en defensivt solid tropp. Fremover er det syltynt. Haugen er klasse, og forsvinner mest sannsynlig etter sesongen. Ergor trenger vi 4-5 klassespillere som påfyll til det defensive ankeret, om vi i det hele tatt skal TENKE på å ta opp kampen med Rbk. Altså trengs det penger.
33
Brann / Sv: Markus Pettersen
October 05, 2017, 15:52:10 PM
Hvis Brann ikke klarer å komme til enighet med Pettersen kan man likesågodt legge ned hele klubben.

34
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 17, 2017, 08:48:36 AM
35
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 11, 2017, 22:45:49 PM
Herregud, Rennie er helt ubehjelpelig, en tulleving av dimensjoner

Brann trenger indreløper, klassespiss, og en kant som kan mer enn å løpe til enden er nær (ref Skaanes og ref innleggskvalitet og avslutinger)

36
Brann / Sv: Taijo Teniste
August 11, 2017, 22:42:19 PM
Problemet med denne overgangen er at det er den eneste Soltvedt har klart å levere sålangt, hadde han komt mellom to solide signeringer hadde folk neppe brydd seg. Nå er han liksom det Brann klarer å f til, og tom først neste sesong, da blir det realtivt triste greier.
37
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 10, 2017, 11:00:37 AM
Aasen er en veldig bra spiller, uten at jeg vet noe om hvordan han vil passe inn i Brann.

Brann velger helt tydeligvis å holde seg til norden, og jeg er skeptisk på om det er lurt i det lange løp. Er sjelden særlig verdi i å hente der i forhold til vidersalg, og en klubb som brann kunne defintivt trengt å begynne å få betalt for spillerne sine.

Men mulig de ser på seg selv som inkompentente til å for eksempel hente spillere som Diatta og Badji mm. Men klubber som Sarpsborg og sogndal får det tydeligvis til.. Tom viking har hentet Gull i Adegbendro..

Få Peddien tilbake ..
38
Brann / Sv: Taijo Teniste
August 08, 2017, 16:24:25 PM
Forhåpentligvis en signering som man ikke har brukt mye tid på, eller ressurser, en helt grei erstatter for Nouri, som vel egentlig erstattes av Vidar (som kommer til å bli helt klasse)

Betyr nok fort at Nouri forsvinner tilbake til Vif asap, at man øsnker å signalisere at man har erstatteren klar ?

Må få inn klassespiss og indreløper av rang om det skal bli et spenennde vindu dog..

39
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
August 02, 2017, 08:47:41 AM
40
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
July 28, 2017, 09:46:39 AM
41
Brann / Sv: Overganger sommeren 2017
July 25, 2017, 15:06:15 PM
Hadde vært knall det ! Kan defintivt spille en rolle, og tror han har sinnsykt lyst til å vise seg frem, samt at en evt rolle som superinnbytter nødvendigvis ikke er en nedtur for han lenger
42
Kamper / Sv: Brann - Ružomberok 20.juli 19:00
July 20, 2017, 22:11:17 PM
Synes Skaanes er et godt eksempel på hva som mangler i dette laget, kåres overalt til Branns beste i kveld. Men hva leverer han egentlig ? Utenom steinhardt arbeid? Javel, det er prisverdig at en gir alt, men hjelper det egentlig når man ikke leverer den siste avgjørende pasningen eller klinker kulen i nettet ? Det mangler fullstendig sluttprodukt i dette laget. Vi trenger en ny type alla Thorstein Helstad, kvalitet  i siste ledd
43
Brann / Sv: Billettsalgstall
June 30, 2017, 15:52:52 PM
Hvordan ligger det an nå da? Nok et skuffende oppmøte på gang ? Selv med mobilisering ?
44
tar det for gitt an man får en liten nedtur mot Sarpsborg, som vanligvis er enormt sterke på hjemmebane. Poeng hadde vært imponerende.

45
Brann / Sv: Den Store Stadion-utbyggings-tråden
June 07, 2017, 23:13:40 PM
Angående mattilbudet på Stadion :

Ikke et nytt innspill i debatten detter her, men lurer på en ting, Hvorfor er det slik at Brann stadion er det arrangementet i Bergen hvor matservering fra bodene, er absolutt verst ? Skrekkelige hamburgere og vann-pølser ? Baconcrisp-meny og en sur Kaffe ?

Burde ikke mattilbudet vært noe man kunne faktistk tiltrukket noen kunder med ?

Hvorfor får man ikke kjøpt nyegrillete solheim-pølser med snadder tilbehør, eller en frekk Bien-burger ?

Dette kan da ikke være umulig å få til ?

Mattilbudet er per i dag, er en fullstendig skandale, hvertfall på gamle og hansa (er den noe bedre på vip og bt ?)

Finnes det ingen interesse for at dette kan heves til et bra nivå ? Utopisk å tro at det kan heve nivået på et Stadion-besøk, ergo interessen for å ta seg en tur ?
46
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 20, 2017, 22:23:04 PM
smått sjokkerende..

Tenk at Brann kommer tilbake fra 2-0 mot Sogndal i Sogndal. Ufattelig imponerende

Hva gjelder Bakke-kontroversen tror jeg dette er spill for galleriet, kjent taktikk (spesielt fra england hvor Bakke har god erfaring) å avlede oppmerksomhet. Han var nok lite fornøyd med at det var Brann som viste muskler mot slutten der, SIL ble smågutter..., da er det greit å få oppmerksomheten over på noe annet, for det smerte nok en kar som Erik Bakke at de taper kampen pga duellspill og mentalitet.
47
Kamper / Sv: Sogndal - Brann, 20.05.17, kl 18:00
May 20, 2017, 09:11:39 AM
Uansett hvor utrolig bra det har gått i det siste, må man vel regne med deng i Sogndal.

Noe annet hadde vel strengt tatt vært smått sjokkerende..
48
De hjelpesløses hjelper skuffer ALDRI.
49
Kbk er favoritter, de trenger poeng nå etter to tap. Da pleier Brann som regel å stille opp

Samt at Brannspillerne nå har litt følelsen av at ting går av seg selv,etter to gode kamper. Da trenger de en realitycheck, og tror Kbk gir dem det i kveld
50
Imponerende greier.

Ubrannsk. Solid.