• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hansaf

1
Det enkleste er ofte det beste, angripe når man kan, forsvare seg når man må. Motstanderen kan ikke score når Brann har ballen inne på motstanderens banehalvdel. Hjemmebanefordelen bør utnyttes til fulle med å trøkke til for fullt fra start. Lettere å få med seg støtte fra hele stadion også da. Det er ihvertfall ingen grunn til å gi fra seg terreng frivillig mot de mørkeblå.
2
Brann / KARADAS er klar!
July 15, 2006, 15:13:35 PM
Brann trenger ro og maksimal konsentrasjon om oppgavene sine og det er negativt med for mye oppstyr og fokus på utenforliggende saker. Mot Viking trengs all fokus. Sålenge de 3 midtstopperne er skadefrie er det intet å stresse for. Dessuten kan vek Kalvenes til nød steppe inn i midten ? Brann får håpe prisen synker for hver dag så kan de heller vurdere på ny om de trenger ham tett optil 31. august.
3
Kamper / Brann - Viking
July 15, 2006, 15:10:19 PM
Quote from: "Kruxleiven"Ser på fxt at Viking er et dårlig bortelag. 9 kamper borte i serien uten seier. Da vinner de vel mot oss? Føler meg langt ifra så trygg som jeg var før sommerpausen. På den annen side har vi ikketapt hjemme på evigheter. Håper vi kan dominere denne kampen som vi gjorde mot VIF.


Da vinner de vel mot oss? Ja, en slik risiko er tilstede. Ofte er det sånn at trender brytes av bortelag akkurat på stadion, og statistikk betyr ikke mye. Viking er helt sikkert bedre enn mange tror, og Brann er ikke fullt så bra som tabellen tilsier. Det er heller ikke noe godt tegn at det er tvil omkring Andresen og at Winters er ute. De er tross alt samspilte og for mye kok og endringer på en gang er ikke bra.
4
Kamper / Brann - Viking
July 15, 2006, 10:47:20 AM
Jeg liker ikke at så mange inkl  VG "tror" Brann slår tilbake for er det noe vi vet er det at Brann ofte skuffer. Inntil det motsatte er bevist stoler jeg ikke helt på laget men håper selvsagt. Viking har gode spillere men forhåpentligvis er de ikke samspilte.
5
Brann / Det er nå alvoret begynner for fullt.
July 15, 2006, 10:42:06 AM
Det er nå mot Viking alvoret begynner egentlig. NM, UEFA-cup og treningskamper betyr lite. Mot Viking må allt være på plass fra start av, altså innstilling, innsats, konsentrasjon og publikumsstøtten.
Kampene kommer tett som hagl og de som får en svakhetsperiode fgaller av lasset for godt.
6
Kamper / Brann - Viking
July 14, 2006, 13:49:46 PM
Bare Brann stiller offensivt er jeg fornøyd. Jeg liker ikke det når midtbanen består av både Knudsen og Haugen samtidig. Synes det blir for defensivt med begge disse på banen, ihvertfall i hjemmekamper. Miller er vel egentlig en offensiv midtbanemann som trives sentral rett bak spissene, men hvis Andresen er med er det greit at kvartetten blir slik :

Miller Haugen Andresen Vaagan-Moen

Kampen blir en batalje og innstillingen bør være på topp fra start.
7
Brann / Uten skader?
July 13, 2006, 10:59:16 AM
Alle småskadene er også et problem, for det tar ofte et par uker å komme tilbake til normalt nivå etter at man er helt skadefri. Man mister gjerne litt feelingen og litt av hurtigheten noen uker. Huseklepp og Winters kan derfor ikke forventes100%  tipp topp før uti august sannsynligvis.