• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nala

1
Kamper / Ham-Kam - Brann
July 04, 2006, 16:58:29 PM
Jan Michaelsen går klysa Andresen en  høy gang. Og hvorfor skulle ikke gode spillere være på HamKam?  Det er jo bare tullete å si. Gråter du for tapet, du som tror du er Gud?

For å svare på et annet innlegg: Hvordan kan du si at Jan klatrer, han står ute på midten og slår innleggene. Kanskje på tide å følge med? Eller hadde dere nok med å pisse ut gatene på Hamar. Dere er observert i en av sidegatene en del av dere som var på Stallgården.
2
Kamper / Ham-Kam - Brann
July 03, 2006, 20:08:10 PM
Det var ikke frispark i det hele tatt. Kamma er tross alt Norges beste på dødballer, også ifølge Frode Olsen. Dere må tåle et tap uten å sutre, aldri et lag som går gjennom hele serien uten tap. Vi slo tross alt Rosenborg 3-0 på Lerkendal også. Og Jan Michaelsen er en mye bedre midtbanespiller enn den klysa Andresen, som har for vane å ødelegge motspillere. De gangene han er på landslaget, gidder jeg ikke engang å se kampen. Klippekort hos Hareide.