• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - HA1505

1
Brann / robbie winters
August 02, 2006, 13:16:40 PM
Egentlig en ganske idiotisk artikkel.
En artikkel av den typen kan man vel lage om alle spillere på alle lag i hele tippeligaen. Da med utgangspunkt i at på et eller annet tidspunkt KAN, og vil en spiller forsvinne. Kanskje lagt på grunn av Branns plassering for øyeblikket og disse spillernes roller i laget?
2
Kamper / Ham-Kam - Brann
July 02, 2006, 19:26:07 PM
Så var årets første tap unnagjort, like greit egentlig for dette er vel noe alle har gått rundt og ventet så smått på.
Det som nå blir spennende å se er hvordan man nå jobber inn mot viking kampen og hvordan denne gjennomføres. Etter min mening er det vel nå vi skal få se hva som bor i årets lag og ikke etter om man makter og vinne to kamper på rad. Eller?
Satser på at man har våknet til Viking kampen og at vi tar "høstens" tre første poeng der. Så kan vi i slutten av oktober smile av at vi forsov oss til første kamp etter ferien, og Kamma kan skryte av at de slo Seriemestrene 2006 med 4-0. Vi kommer tilbake og det får Viking merke!
3
Brann / Brian Priske fikk sparken..
June 27, 2006, 13:39:17 PM
Men uten overgangssum vil man vel kunne legge noe av dette i potten for sign on fee og lønning? Uten at jeg vet hva denne mannen ville kostet å kjøpe fri vil vel sign on fee være noe lavere?
4
Brann / Overgangsvinduet sommeren 2006
June 27, 2006, 12:34:16 PM
Hva med Brian Priske, en spiller jeg mener har vært aktuell for oss tidligere. Han er nå løst fra kontrakten med Portsmouth. Spiller høyreback/midtstopper. Er dette en det kan skje noe rundt de nermeste dagene? (Fra Branns side)