• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Terje_Klegg

1
under enhver kritikk at Jaiteh går rett inn og overtar mannsmarkeringen på Oceane på døball. Vi skal være glade for at corner/frispark ikke traff Oceane i boksen, for der var Jaiteh på etterskudd hver gang. Ikke et vondt ord om Jaiteh, men mot oceane blir det okse mot kalv, fysikk tatt i betraktning.

Setter også spørsmålstegn til bytte på Demba Nyrèn. Ja, jeg vet vi får bruk for Helstad's fart da det vil komme bakrom på slutten av kampen og jeg vet/tror Demba kanskje var sliten, MEN er det ikke bedre å ha en spiss som tar ansvar i luften på defensive døballer, slik Demba gjør, enn å ha en halvhjertig Helstad som gjerne kunne tapt mot Myklebust i luften??? ::)
2
Brann / Brann og talenter.
April 27, 2007, 07:30:56 AM
Vadmyra spiller ikke i 2.divisjon. Og de som følger litt med lokal-lagene ser   Fana-spilleren, Yaw Amakwah (18), som  både er utrolig talentfull og har fysikken inne til å ta steget opp.. På sikt kan han bli en stor midtstopper!
3
Kamper / Brann - Fana
October 06, 2006, 16:59:48 PM
Er dette en heldig kamp for Brann ? Hvilket lag stiller vi med, hvem bør spille , hvem bør spares?
4
Brann / Felt Z --- Ka e det med dokker
May 29, 2006, 08:55:54 AM
Hva skjer med folk som evt. har plasser på hansa nedre midtfelt?

Hansa har en egen sjarm og egen kultur, det ville være fryktlig synd og drepe den..

Flytt til Bt! Skap stemmning begge veier!
5
Kamper / Brann - Lyn
May 27, 2006, 00:31:23 AM
Nå er vi enedlig kommet til en meget avgjørende kamp for Brann. Vinner vi, kan vi endelig stabilisere oss som et topplag og slå fast en gang for alle at vi skal kjempe om gull denne sesongen.

Men sånn er det ikke med Brann. Vi vet alle at Brann spiller best når ikke forventningene er srkudd opp, men det er de nemlig nå.... For å være ærlig tror jeg Brann taper denne kampen som vil føre til dårlig stemmning i Bergen og dårligere resultater frem mot sommeren. Personlig ville jeg heller hatt Brann som nr.2 på tabellen enn at de leder den....

Vi må også passe oss for en revansjesugen "uslept diamant" på topp for oslo 3laget.. Lyn har på mange måter et veldig bra lag. Jeg tipper 2-3 på staddan.
Enig/uenig?