• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - forzahanza

1
Brann / Billettsalgstall
September 17, 2006, 13:25:17 PM
Quote from: krøvel vellevold
Quote from: "Marek"
Quote from: "krøvel vellevold"For folk ved svenskegrensen holder vel med Norge og definerer seg som nordmenn fordi om de bor nært Sverige, gjør de ikke?


Nettopp, nå er det riktignok forskjell på lande og fylkesgrenser, men som en som bor langs svenskegrensen vil kalle seg nordamm vil også en som bor langs grensen til rogaland kalle seg hordalending.

Etter alt du har sagt nå, kan du da forklare HVORFOR folk fra distriktene holder med Brann? Hvorfor vil en fra Førde heie på Brann?


Ja sånn er det nok.Og det er kanskje det som gjør sk brann til en klubb med enorm interesse..Det må da være en stolthet å ha fans,og interesse også utenom de syv fjell.Bergen er og har vært vestlandets hovedstad.Og om folk fra Voss eller utkantstrøk synger nystemten eller står på store stå og synger bergen og brann,må da dette være stolhet for byen.Ellers blir det like dumt som om folk fra Norge,Sverige og europa som har et forhold til liverpool ikke skal ha noen grunn til å synge det lagets sanger.Faktum er at en STOR del av stadionpublikummet ikke er borgere av bergen by.
Interesse for norsk toppfotball gjør og at folk fra distriktene får forhold til disse laga.På vestlandet vil da-brann som laget fra bergen være for mange klubben de knytter seg til.Jeg stiller og det samme dumme spørsmålet tilbake: Hvorfor vil en fra norge heie på liverpool?
2
Brann / Billettsalgstall
September 17, 2006, 12:16:06 PM
Quote from: krøvel vellevold
Quote from: "Pondan"Brann: Snitt i dag: 16104.
Kjemper om gullet.

Viking: Snitt i dag: 13430
Kjemper om og beholde plassen i tippeligaen..

Sier vell litt...