• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - lockert

1
Quote from: "Brannfrelst"Hvor er de 700 plassene de har presset inn da?


De har satt opp en ekstra rad med stoler. Altså rad 22 eller noe sånt er ny i år. Det er da også alltid mye folk på Viking-Brann kampene. Det er en kamp som trekker mye folk uansett.

Men, lurer på en ting. Kampen Brann-Viking 17.juli hørte jeg snakk om at den kanskje skulle flyttes tilbake til søndag 16.juli. Stemmer dette og når blir dette bestemt? Noen som vet?
2
Nå er det jo 15 kamper igjen å spille, men alt tyder på at dett kan bli en avgjørende kamp for begge lag angående medalje. Hvis Viking skulle komme til å spille å medalje i siste kamp hadde det blitt fullt hus uansett motdtand. Jeg tviler på at Brann får mye mer enn de 800 billettene som de har krav på om Viking skulle spille iom medalje. Men, helt ærlig tror jeg nok Viking og Brann finner en løsning der begge klubbene fornøyde når det nærmer seg.

Skulle det gå slik at Brann kan ta gullet og Viking ikke har noe å spille for skal man ikke se bort i fra at jeg selger min billett.
3
Kamper / Re: 4491 billetter igjen
June 17, 2006, 11:08:07 AM
Quote from: "anders_flanderz"Er i dag 2 juni 4491 billetter igjen på viking stadion.....men G feltet er det som er mest igjen på...400 billetter...ka med at alle brann fan(utenom de som for på bortetribunen) kjøper billetter der???

eg er veldig for det!


Anbelafer ingen å kjøpe billetter på G-feltet som er Vikinghordene sitt felt. Da kan det fort bli bråk! Hvis du i det hele tatt kommer inn der.
4
Quote from: "dudo"Vollviks PR-drøm, noen må tipse han! :-p

Nå vet jeg ikke hva billettene koster, men mer enn 2,5 mill kommer neppe 10 000 billetter på! ;-D


HAHAHHA, er dere helt dumme eller? Dere har krav på ca 800 billetter og mer får dere ikke!

http://www.viking-fk.no/newsread/news.asp?docid=12100&wce=nyhet
6
Brann / Offensiv
March 26, 2006, 06:06:18 AM
Tror Bjørn Dahl kan passe godt inn i Branns stil, som er mer offensiv enn Vikings stil. Dahl er en veldig offensiv back! Han spilte utrolig bra under Benny når han fikk gå på offensiv løp og komme rundt på kanten å slå innlegg. De trenerene vi har hatt etter Benny har ikke latt Dahl gå på offensvie løp. Uansett, ønsker Dahl lykke til i Brann!
7
Brann / Re: Soma
March 26, 2006, 05:59:42 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "lockert"I morgen får vel Soma se at han har valgt rett klubb når Viking slår Brann for 2.gang i år. Ser lenger oppe her noen ikke kaller Viking et storlag!!??? Viking er sammen med RBK det mestvinnende laget gjenom historien! 63 er sist Brann vant serien og selv om Brann har 2 sølvmedlajer de siste 10 årene havnet de jo 10-15 poeng bak RBK!!

Soma, Soma, Raaagnvald Soma. Han kom fra Brann ja me stjal han Ragnvald Soma.


Vel, FFK har jo ni seriegull og dermed flere enn Viking som har åtte. Er det noen som regner FFK som en storklubb for det? De fleste av Vikings gull kom på 70-tallet! Er det så fantastisk mye å vise til når vi tross alt skriver 2006? Vikings storhetstid er 30 år siden! Og sist gang Viking tok gull eller sølv var i 1991. Når ikke dere heller har vært noen suksess på 15 år, så er det vel ingen grunn til å være så kjepphøy! Og bare så det er sagt: På de 14 sesongene som er spilt etter forrige Viking-gull/sølv, har Brann i snitt havnet på 5,47.plass, Viking har havnet på 5,73.plass. Så dere har ikke vært noe bedre enn oss i nyere historie. Av Brann og Viking har Brann den siste pokalen (cupgull 2004), vi har den siste medaljen (2004) og Viking har det siste oppholdet utenfor toppdivisjonen (1988). Det der nye stadionet deres har gått til hodet på dere! Plutselig har dere nesten like mye publikum som oss som spiller på et middelmådig stadion, og plutselig har dere nesten like mye omsetning som oss som ikke har de samme inntektsmulighetene pga vårt middelmådige stadion. Og da tror dere at det alltid har vært sånn! Viking har heller aldri vært i nærheten av Brann på medieinteresse. Viking er rett og slett en grå mus og vil for alltid være Branns lillebror. Eller er det tilfeldig at dere har Brann som største hatlag, mens de fleste bergensere gir seg en god faen i Viking? Dere er lillebror og har komplekser for oss!

Forresten syns jeg sånne som deg kan holde hoveringen deres langt unna vårt forum.
8
Brann / Soma
March 25, 2006, 18:41:00 PM
I morgen får vel Soma se at han har valgt rett klubb når Viking slår Brann for 2.gang i år. Ser lenger oppe her noen ikke kaller Viking et storlag!!??? Viking er sammen med RBK det mestvinnende laget gjenom historien! 63 er sist Brann vant serien og selv om Brann har 2 sølvmedlajer de siste 10 årene havnet de jo 10-15 poeng bak RBK!!

Soma, Soma, Raaagnvald Soma. Han kom fra Brann ja me stjal han Ragnvald Soma.
9
Brann / SOMA SVIKER
March 25, 2006, 18:20:36 PM
Quote from: "jako"
Quote from: "Bataljonen"
Quote from: "pathel"

Når det gjelder BBB styret, skal de passe seg for å bli med i "gutteklubben grei", dvs. at alt er greit for dem så lenge DE får fakta på bordet. Det hjelper tydeligvis ikke medlemmene deres?? Dere burde satt fokus på det som er nevnt over her, ikke bare godpratet, fordi dere fikk frem sannheten!!!


Vi er overhode ikke enig i alt Brann foretar seg og vi har hatt våre feider med Bjørn Dahl & Co. Seinest plasseringen av SS inneværende sesong, hvor vi gikk mange runder.

Vi skal ikke belemre våre medlemmer og si hva man skal mene. Vi har alle våre meninger om saken og det får den enkelte stå for. Jeg er også forbanna, skuffet og lei meg over utfallet av saken. Men hva mener folk at Brann skal gjøre ? Skal de ha en ansatt som ikke fungerer på jobb ?

Brann kunne gjerne hatt en slags pressekonferanse hvor man fortalte tingenes tilstand, det hadde gjerne gjort det lettere for alle parter.


De kunne jo for svarte svingende tatt seg skikkelig betalt!


Hva er skikkelig betalt da? 5-6 mill pluss Dahl er vel rikelig????
10
Brann / SOMA SVIKER
March 25, 2006, 18:12:39 PM
Quote from: "Langhår"Det jeg finner litt merkelig er at alle snakker om at han reiser hjem når faktum er at han ikke er fra Stavanger, men fra Jæren.

Dette er jo Bryne land.

Leste at Soma uttalte at Bryne var helt uaktuelt så lenge de spilte i 1.divisjon.

Da kan man jo spørre seg hvor ille disse problemen er siden han ikke behøver å reise lenger enn Stavanger. Dersom det var så ekstremt viktig å komme seg hjem skulle man jo tro at han hadde tatt til takke med 1. divisjon for å kunne reise hjem.

Men så krise var det tydeligvis ikke....


Må innrømme at vi ler litt i Stavanger ja:) Men, det sier seg jo selv at han går til Viking og ikke Bryne. Hvordan i all verden skulle Bryna klart  betale 5-6 mill for Soma? Selv er jeg ikke fan av Soma i og med det som skjedde for 2 år siden, han har mye å bevise for å likt blandt Vikinghordene. Vet det er mange som ikke liker Soma noe særlig, inkl meg selv!

For opplysningens skyld tar det 20 min å kjøre fra Bryne til Viking Stadion!