• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - JohnSheridan

1
Kamper / Utrolig
April 29, 2007, 23:02:08 PM
Igjen viser Mjelde storhet fra trenerbenken. Vi ligger under med 2 mål og han presterer å hive inn en jævla høyreback i jakten på poeng...
2
Brann / Litt merkelig kjøp...
March 16, 2007, 18:03:58 PM
Bra spiller men kanskje ikke det man trenger mest ?? Regner med at Andresen takker for seg ganske snart... bytter dermed ut støttepasninger med tversover pasninger :)
3
Kamper / Jez..
March 01, 2007, 19:50:23 PM
Rævkjørt i 45 minutter.... utrolig lett å spille seg gjennom midtbane leddet vårt....
4
Brann / Mjelde prioriteringer i treningskamper
February 21, 2007, 08:12:10 AM
Er det bare jeg som synes dette er merkelig/ galt.Her går Winter ut å sier at han absolutt vil bort fra Brann....prøvespiller hos en rekke jalla lag men ingen vil ha han... Mjelde kommenterer på tv at alle broer er brent og at det ikke er noen vei tilbake, men når Winter ikke finner en klubb som vil ha han (og han prøvde hardt) skværer Mjelde opp med han på et 10 minutters møte... Hadde det vært noe guffe i Mjelde hadde han sagt at så lenge han var trener hadde ikke Winters trengt å knyte fotball skoan sine,... grett nok at han nå får ta på seg skoan.. men det som for meg synes helt uforsåelig er at Winters får spilletid i treningskamper foran spillere som TFL (en UNG spiller som har scora flest, eller nest flest mål gjennom tidende på u21, og som nå er skadefri og desperat trenger spilletid for å komme i form....og som også for tiden VIL være i Brann ... (noe som vel fort kan forandre seg hvis dette fortsetter)), og Migen Memelli som har et stort hjerte, vært på landslags samlinger, og gir alt for klubben i hver eneste kamp.. Når en "illojal" spiller som Winters først skal være i klubben synes jeg han kun bør få spille når vi ikke har andre valg.
5
Kamper / Hvordan spilte vi ?
February 03, 2007, 12:35:47 PM
Kan noen som var der gi en oppsumering av hvordan hver enkelt spiller spilte?
6
Kamper / Voss-Brann
June 08, 2006, 19:14:24 PM
Kan noen som har vært på kampen gi en oppdatering på hvilke spillere som var bra og hvem som ikke var like bra ?
7
Kamper / Rosenborg-Brann
May 31, 2006, 19:21:03 PM
Tror og håper vi stiller med denne midtbanen:
TFL- Vaagan Moen - Andresen - Knudsen

På tide å gi TFL sjangsen (på tide å få han i skikkelig kampform). Holder han ikke 90 minutter så får vi heller bytte han ut med Huseklepp.
8
Kamper / Brann - Lyn
May 28, 2006, 13:23:18 PM
Håper virkelig Mjelde gir Ludvigsen mer enn 5 minutter i dagens kamp....
9
Brann / Vaagan Moen - BA
May 21, 2006, 22:20:15 PM
BA er en dritt avis... når det er sagt så har jeg set PVM i 4 kamper (seinest i dag mot Odd) nå og synes det er skandaløst at han får starte kamp etter kamp. Gutten jobber hardt men offensivt er han jo helt hjelpesløs han mangler helt fart og tyngde til å bryte gjennom selv. Når huseklepp spiller bra (som sist på 16. mai kampen)  og TFL trenger spilletid får å komme i form synes jeg det er merkelig å la PVM ha klippekort på laget uansett hvor elendig han er (er det fordi han kosta to siffra antall mill ?? )...
10
Kamper / Sandefjord - Brann
May 13, 2006, 23:29:13 PM
Sæternes har ikke vært helt heldig til nå av i sesongen, bør kunne forvente seg mer av han. Men man ser at det er klasseforskjell mellom han og Memelli. Sæternes er i en helt annen klasse råsterk, og et utrolig godt oppspillspunkt....sandefjotrd sleit adskillig mer med sæternes..

En annen som jeg synes man bør kunne forvente seg mer av er PVM, jobber forsåvidt godt men han evner jo ikke å utfordre backen i det hele tatt...sånn har det jo vært i alle kampene
11
Er vel lite tvil om at huseklepp har blitt hauset alt for mye opp. Hva har han egentlig prestert ? Spilte vel et par bra omganger i fjor + en bra omgang i en treningskamp mot et 2. divisjons lag eller noe sånt.. En smule merkelig at det ventes så mye av han...ser fremdeles ut som en 2. div spiller spør du meg.
12
Brann / Midtbanesituasjonen!
March 12, 2006, 20:13:28 PM
Vel..vi bør kanskje stole på spilleren i dette tilfellet.  Hjelper lite at alle legene i brann sier at alt er ok hvis spilleren likevel føler smerte eller ?
13
Kamper / Tragisk
February 23, 2006, 20:06:14 PM
Rett å slett tragisk.