• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - mægs

1
Brann / Kvisvik tilbake?
March 15, 2008, 19:26:19 PM
Syntes det er synd å lese at vår tidligere helt sliter med gjeld ,og problemer om han får fortsette i Fredrikstad.
Dette kan bli en sort sorti for vår tidligere stjerne
2
Brann / Ludde på vei inn i første 11`ern?
March 06, 2008, 19:06:37 PM
Jeg syntes det var på tide og hente frem igjen en tråd om ludde,som fortsatt er i Brann,selv om han er erklært uønsket.
Jeg så ha scorte i dag,kanskje han ikke er så dårlig alikevell,og kanskje vi skulle prøvd å beholde han?
Han har jo vært mye skadet,men ingen burde vell tvile på potensialet?
3
Brann / NOEN SOM VISER KAMPEN I ROSENDAL/KVINNHERAD?
April 06, 2007, 23:07:51 PM
Jeg er i den litt kjedelig situasjonen at jeg er i rosendal under serieåpningen,siden jeg jobber på den båten som går mellom Bergen og Rosendal..så da lurer jeg på om det er noen som vet om det er noen puber/eller steder i nærheten av der folk samles for å se Brann kamp,må jo være noen brann supportere her også vell?

Gleder meg til sesongen--måtte det bli vårt år i år
4
Brann / Ystaas mobbet av fansen!
November 11, 2006, 12:26:18 PM
jeg husker ystaas fra de kampene våren 2004,når han scoret i fire kamper på rad.Han er en spiss som alltid ligger der med en nese for mål,så jeg har faktisk litt tro på han. Jeg er redd for at går han til en annen klubb som f.eks sandeford kommer han til å bli en suksess,men det er kanskje akkuratt det han trenger?for å komme videre som fotballspiller.
Kanskje skal vi beholde han i brann? Men siden vi fansen ofte har veldig dårig tid her,så kan vi ikke drive med talentutvikling den saken er grei.
5
Brann / Fredrikstad og Raymond ordner dette
October 17, 2006, 23:16:49 PM
Hvis jeg ikke husker feil ,så var det Fredrikstad som gjorde at Start ikke vant serien i fjor..Jeg håper og ser for meg det samme i år,da med Rosenborg som den parten som taper seriegullet pga av fredrikstad sin overlevelses innstinkt..

Alt går ann..i år må det skje,som i 1963..
6
Brann / lei en skikkelig båt
August 03, 2006, 09:39:16 AM
7
Brann / Andresen vår Kaptein.
July 30, 2006, 22:53:20 PM
Jeg kan bare ikke få fullrost den mannen godt nok,jeg var tvilende til å kjøpe han,og i fjor tvilte jeg enda mer på han..men der har jeg tatt feil..For makan til kaptein tror jeg ikke vi finner noen steder.På Banen er han en hissigpropp mens utenfor så er han er person med en super personlighet..det så vi seneste i dag når han løp bort for å trøste den lille gutten som fikk ballen i trynet.
Andresen ,du kommer til å bli gud i bergen når seriegullet er vell i havn.
8
Jeg syntes dette kunne vært en god ide,vi må slutte å trakke ned på ideer som kan skape et større engasjement på klubben på sikt. Alle kan ikke være enig om alt,men så lenge det er til klubbens beste er jeg for dette
9
Brann / Da røk denne turen
February 15, 2006, 17:42:34 PM
Jeg vil fra nå av si at jeg hater mandagskamper ,særlig når det gjelder bortekamper..Hadde tenkt meg på Fredrikstad -Brann ,men det kan man vell bare glemme nå?
Hvorfor flytte alt som er gøy?
10
Brann / Synd med Sanne
January 16, 2006, 22:10:12 PM
Kommer til å savne Tom Sanne.

På slutten av fjorarets sesong,så glimtet Sanne virkelig til,synd at han la opp,for jeg tror virkelig at han hadde noe på gang der?