• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - jarleand

1
At det er mulig å diskutere det samme opp og opp igjen, er meg en gåte. Enig med kroppen som sa at det har vært to middelmådige kamper, men la nå gutta som spiller få litt arbeidsro. Det virker som om det er, om å gjøre og kritisere alt og alle, helst før kampene er spilt. De som er tilgjengelige for spill til en hver tid, er de beste spillerne, det sier seg selv. Det hjelper ikke å være best eller bedre enn de som spiller, hvis du er skadet.
Nei, la oss håpe de som styrer skuta har kontroll, gi de i hvertfall en 4-5 kamper før giljotinen tas frem
2
Tifo, sanger o.l.... / Melodi
March 27, 2006, 11:21:34 AM
Vi kjemper viiii
ingen sympatiiii
vi kjemper vi, ingen sympati
alle skal få svi

kanskje en begynnelse
3
Brann / Karadas
January 18, 2006, 08:55:46 AM
Synes vi alle skal være "happy" hvis Karadas kommer tilbake til Brann.
Han vil være en forsterkning for hvilken som helst klubb her i landet, uansett om han spiller i forsvar eller angrep. Det Azar trenger er kamptrening og tillitt fra trener og det er noe han vil kunne få i Brann. Det er jo ikke noen tvil om at han har spisskompetanse både foran og bak på banen. Han er en miniutgave av POL slik han var i sine glansdager. Azar skal visst også ha uttalt at Brann alltid har vært favorittlaget sitt, det i seg sjøl er vel heller ikke negativt.  :D  :D
4
Tifo, sanger o.l.... / Hoppe sang?
December 21, 2005, 10:16:42 AM
Hoppesang, marsjsang, klappesang eller bare sang, bruk den som dere vil. Melodi: Captain Jack

Vi er lagets tolvte mann
vi gir alt for SK BRANN
Vi skal ta de helt til topp
vi er Bergens Stolte Tropp
vi è vi è vi è SK BRANN


Denne kan f.eks synges som tostemt, eller at èt felt synger første linje så svarer et annet felt med neste linje, osv som til slutt gjør at alle avslutter sammen med siste linje.
bare et utksat fra en som har hjertet i Bergen og Brann gjennom de siste tretti år, og som samtidig har lyst til å minne dere på, at det finnes faktisk mange som følger SKBrann fra andre ståsteder enn i Bergen, som ikke en gang er født i Byen men som av forskjellige årsaker kan føle like stor tilknytning til både Laget og Byen.
Det er sikkert noen som føler seg litt snurt når de leser dette innlegget. Men det å bo på østlandet og være Brann supporter, ja det er jeg faktisk stolt av.