• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Blåforalltid

1
Brann / unge lokale spillere.... Ikke noe for Brann....
November 04, 2005, 18:14:04 PM
At Brann lar disse spillerne forsvinne til SF er nok ikke så positivt for dere som enkelte synes å tro. I tradisjonell Bergensk selvgodhet tar de det som en selvfølge at disse spillerne ønsker å komme tilbake til klubben etter noen år med utvikling i SF. Der tar dere nok skammelig feil. SF har brukt de siste årene på å jobbe målbevisst, langsiktig og aldri gått i fella med å kjøpe oss til suksess. Den jobben fortsetter SF med nå. Dette gjør at SF ikke bare er Tippeligalag i 2007, men også i mange år fremover. Noe som gjør at dette er spillere som kommer til å være i klubben i lang tid fremover, inntil de antakelig ender opp i utlandet om den positive utviklingen dems fortsetter. For å sikre nettopp dette er Bo Augustsson engasjert i klubben, en mann som antakelig er en av Skandinavias beste innen talentutvikling, bla med flere år bak seg i talent fabrikken til Ajax.

Den mentaliteten som ligger i at "vi skal bare ha spillere som er gode nå" har jo gitt Brann mange titler de siste årene...eneste gangen Brann har hatt noe å spille for på slutten av sesongen de siste årene, var vel i kvaliken mot nettopp SF... Gledelig for oss så klart, at Brann tenker på denne måten, men synd for Brann...

Ser frem til å møte Brann igjen til sommeren, vi har litt å hevne :evil:  hehe. Dere tar det selvsagt som en selvfølge at dere vinner, noe som passer oss utmerket :wink: