• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Mongo

1
Tifo, sanger o.l.... / Nystemten
October 23, 2005, 23:11:17 PM
Quote from: "brannsupporteren:-D"
Quote from: "mr-bolstad"når vi snakker om nystemten, hun som sang på aalesund kampen sang så treigt at folk begynte å pipe!
var det noen flere enn meg som merket det?


Ja, la merke til det jeg og! Hun sang forbanna treigt, var nesten sånn at du kunne kødde med at du sang sangen i "slow motion" men alikevel holde følge med henne hehe. Men jeg holdt meg for god til å pipe under nystemten da, har trossalt mer respekt for nasjonalsangen vår enn det :wink:


Hun sang muligens seint (seinere enn Endresen), men det kan være at det oppleves som "forbanna treigt" av den grunn at ihvertfall SS synger noe så inn i h*** fort! Dette regner jeg med finnes i andre tråder, så skal ikke ta den diskusjonen her, bortsett fra en ting:
Når dere flytter bort til oss på Hansa, prøv å holde tempoet til guttene på felt Z! I dag (mot Odd) avsluttet de Byen e Bergen ca. 5 sekunder etter SS...

En annen ting; hva med å synge nystemten på slutten av kampene også? Regner med at det finnes tråder med dette også her inne, men shit au! Passer kanskje ikke i de kampene Brann spiller ræva og taper, men når de har gjort en god jobb kan det kanskje være en fin avslutning?
2
Brann / Kvinner og barn
October 20, 2005, 16:57:20 PM
Hvorfor gidder vi?

Brann driter jo fullstenig i oss! Vi kan diskutere og krangle og herje her på forumet (så lenge vi følger reglene, ikke bryte dem, da er det rett ut!), men det har ikke en dritt å si! Brann kjører sitt eget løp, det dreier seg om en ting, penger. Stemning? Den eneste lyden de er interesert i er ka-tsjing! Eller lyder av klingende mynt! Etter hvert kommer supporterne til å måtte forandre væremåte totalt, Brann har jo uttalt at de vil vekk fra rølpen. Litt rølp hører med! Stadion kommer til å bli som dette forumet, følger du ikke reglene er det ut. Og hvis du ryker ut tre kamper på rad blir du ut resten av sesongen. Dette skjer ikke til neste år, ikke året etter der heller, men det kommer snikende. For at Brann skal tjene mest mulig penger!

Brann stadion vil om ikke lenge være en arena med bare seter. Felt Z og deler av Hansa har bevist at det går an å lage god stemning likvel, men det blir ikke det samme. Man kan ikke rable gal på en tribune full av seter på samme måte som man kan rable på en ståtribune. Det vet alle som har prøvd. Brann er interesert i en ting, og det er IKKE oss (supportere). Brann er bare interesert i penger!

Hvorfor gidder vi?
3
Brann / Kvinner og barn
October 19, 2005, 10:51:55 AM
4
Brann / Kvinner og barn
October 19, 2005, 08:58:15 AM
Triste greier dette her.

Klokkevingen kommer til å bli en "hei Brann, gå nå på, flere mål vi venter på" - tribune. Store deler av langsidene holder kjeft og Hansa, hvor det i dag har "satt" seg, og det ofte er bra stemning, skal filleristes og alt må bygges opp på ny.

Trist