• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Beistet

1
Brann / RBK-BRANN
November 02, 2005, 22:57:55 PM
Eg bare lurte på om det var noen som hadde bilder fra RBK-BRANN kampen i høst.?????
Fant ingen bilder fra den kampen her inne.
Hadde vært supert visst noen kunne lagt ut bilder fra den kampen/turen visst de hadde noen..
2
Tifo, sanger o.l.... / forslag til sang
November 01, 2005, 23:00:52 PM
Ser at det e flere som sier at SS har vært så utrolig dårlig i år.
Eg mener dette har skjedd over tid. De siste årene har det gått nedover. Eg tror dette vil bli mye bedre når alle samles i Hansa svingen.
Men eg tror og at styret i klubben bør sette seg ned å tenke gjennom hvordan man skal få tilbake det enorme trøkket som vi e kjent for i Bergen. Har savnet det de siste årene.
3
Brann / Hvor får man kjøpt Brann-ullgenser??
November 01, 2005, 22:39:27 PM
Stikk ned på Garnhuset på Nesttun. Ligger rett bak Midtun skole. Der har de alt man trenger. Før hadde de ferdig strikkede gensre der, men tror de e sluttet med det. Eg kjøpte garn og oppskrift der og sendte den hjem til Mor som fikset det. Men de har kanskje ferdige gensre der. Ellers tror eg Dale og kan være ett godt forsøk..
4
Tifo, sanger o.l.... / forslag til sang
November 01, 2005, 21:47:59 PM
Kjernen skulle holde kjæft de første 15.min av kampen på grunn av noe med plassene. Tror de ville ha flere plasser, men RBK skulle presse inn flere VIP plasser. Dette genererer jo mer penger vet du.
Men de har ikkje laget så mye liv resten av kampen heller. Satt og tenkte på at visst det hadde vært på staddaen hadde det vært fyr og flamme.
Men e det egentlig noe å synge for når man hadder på RBK :D
5
Brann / En trist dag...
October 29, 2005, 22:07:17 PM
Slutter meg til her.
Dette e fryktelig trist.
Håper han kommer godt ut av det, og forhåpentlig blir helt frisk igjen.
6
Brann / Oppsummering av sesongen
October 29, 2005, 19:31:09 PM
Eg håper denne sesongen gjør at Brann spillerne kommer tilbake til neste år mer "sulten" enn i år. Det virker som de ikkje har vært "sulten" nok i år. Kanskje de aldri landet etter Cup gullet i fjor.
Nei, dette e etter min mening en skandale sesong. Det er ingen unnskyldning at man har hatt mange skader.F.eks.: Alle vet at Knudsen ikkje e god nok for Tippeligaen og dette burde de gjort noe med før eller under sesongen.
Håper det blir bedre neste år. Vi satser på seriegull i 2006 og. :lol:
7
Brann / Kamptråd: Serieavslutningen
October 29, 2005, 19:25:58 PM
Sorgen strømmer inn over Norges land nå som Dritten fra oslo vant serien. Det e en dårlig følelse at defensiv fotball skal vinne frem her i landet. Hadde håpet på Start gull i dag siden Brann rotet seg vekk i år.
Håper bare dette gir guttene i Brann inspirasjon til å ta knekken på VIF pakket til neste år.
8
Brann / Miller klar for Brann
October 24, 2005, 20:23:27 PM
Så kom det en god nyhet i dag også folkens.
Miller e` klar for Brann.
9
Brann / Den PINLIGE utbyggingen starter snart
October 24, 2005, 19:58:40 PM
E det noen som vet hvor langt ned sitteplassene kommer på tribunene.?
Etter det eg ser på tegningene er det ikkje utnyttet plass helt ned til gresset, noe som man ser på noen baner i England. Dette er vel noe de kan utnytte dersom man trenger flere plasser om noen år!?

Ellers skal vi være glad vi får nytt stadion. Bare tenk på den god lyden som vil komme inne på det tette stadionet vi kommer til å få. De andre lagene kommer til å skjelve i buksene. :lol:
10
Brann / Oppsummering av sesongen
October 23, 2005, 20:00:30 PM
Er langt på vei enig med det meste du sier her, men noe e eg ikkje enig i.
Helstad var skadet når han kom til RBK og hadde ikkje spillt godt på lang tid før han kom til RBK. Det er også de siste 4-5 kampene han har spillt bra, ellers har prestasjonene vært for ustabile. Tror Sæternes var ett godt kjøp og eg har stor tro på at han kommer sterkt tilbake til neste år.
Er heller ikkje enig med at vi skal sparke treneren. Dette har vi prøvd før og det har ikkje gode virkninger på lang sikt. La Mons få litt tid så tror eg han kommer til å bli en ledende trener i Tippeligaen.
Ellers e eg ganske glad for at vi ikkje kom til RL i år. Tror laget og hele Brann systemet har godt av en vinter med god trening og avkobling. Virke som om Brann ikkje kom seg helt ned på bakken etter Cup seieren i fjor og dette tror eg kan ha hatt virkninger utover året med RL kamper osv.
Neste år kommer vi styrket visst man kan kjøpe en del spillere. Helst noen med klasse og noen som kan true de beste.
Seriegull 2006
11
Brann / Brann - Odd
October 21, 2005, 19:14:45 PM
Gruer meg til kampen på søndag eg.
Tenk dere siste kampen vi står på Store Stå å synger Nystemten. Da blir det flere tårer enn det vanligvis er under Nystemten.

Håper alle som kan kommer på kamp, og de som ikkje kan har bare å pelle seg ned der.
Eg reiser helt fra Barteby for å se kampen på Staddaen.

Dette kommer til å bli en kveld man kommer til å huske til man dør.
12
Brann / Første spiller ut
October 21, 2005, 10:57:43 AM
Da var Tom vekke ja. Kanskje kunne han fått en god sesong neste år. Han har jo ikkje vært dårlig i høst.
Men når han no skal vekk kan jo kanskje Statoil tilby Knudsen jobb også Samme kor, bare han kommer seg vekk fra Brann.  :wink:
Kanksje dette ser lovende ut folkens.
13
Brann / Kvinner og barn
October 20, 2005, 22:25:15 PM
Eg tipper det blir liv på stadion i fremtiden også eg. Samme stemningen som var for 6-7 år siden får vi nok ikkje tilbake før seriegullet kommer til byen (neste år), for stemningen har sunket i kvalitet de siste årene etter min mening.
Eg håper de som sitter i styret i supporterklubben klarer å ta tak i de nye utfordringene som kommer nå som det blir forandringer på stadion.

Kanskje kan man ta kontakt med andre supporterklubber for å få noen gode råd. Eg vet at Arsenal har tatt kontakt med AC Milan sine supportere angående den nye arenaen til Arsenal og hvordan skape en syk stemning der. Kanske vi kunne gjort noe lignende selvsagt i mindre målestokk da. Har selv vært på Sansiro, og det var orgasmisk stemning der når Milan scorte og der e det vel mest sitteplasser.
Det e fullt mulig å gå amokk på sitte og, selv om det smeller litt i leggskinnet innimellom. :lol:
Kvinner og barn e hjertelig velkommen til Brann Stadion
14
Brann / Restitusjons trening
October 18, 2005, 20:47:39 PM
Eg leste for noen uker siden at Brann spillerne ikkje restituerer seg før dagen etter en borte kamp. Etter RBK kampen reiste vi til byn, og gjett hvem vi møtte på utestedet Vista?, jo, Brann spillerne, og de drakk ikkje COLA for å si det sånn. Eg blir skuffet når eg ser dette. Alle som har hatt med trening å gjøre vet at alkohol bryter ned kondisjonen og særlig rett etter en trening/kamp. Det eg så den kvelden gjør meg forbannet og eg håer deg bedrer seg med den nye Kondisjonsansvarlige i Brann.. Hadde eg vært Mons Ivar skulle eg banket ølet ut av de dagen etterpå.
15
Brann / RBK-BRANN
October 16, 2005, 02:07:43 AM
HEYYY   folkens... No e det nare et par timer til vi skal sette fyr på Lerkendal.
No  sitter vi ca 6 gutter og lurer på om det e noen som kan skaffe oss en mp3 fil av nystemten. Den skal jalle på King`s Cross i morgen tenkte vi.. Sitter å prøver å finne den på nettet,  men det e vanskelig å finne den. Visst noen kan hjelpe oss hadde det vært knall.
Ring oss på på 95704443 visst dere kan hjelpe oss å med å hjelpe alle som ikkje kan NYSTEMTEN her i Barteby..
På forhånd takk:
:lol:
16
Brann / RBK-BRANN
October 12, 2005, 14:29:15 PM
Det er ikkje mulig å bestille biletter til bortetribunen på nettet. eg gikk ned på lerkendal å kjøpte, men eg tror det e mulig å kjøpe på shell også.
Til Sharpy kan eg bare si at vi er en gjeng som drikker hver dag fra i går av (trippelkonserten på uka) og frem til og men søndag, men det e alltid penger til en Brann kamp.
Ellers har vi og planer om å bli snydens drita.
17
Brann / RBK-BRANN
October 12, 2005, 14:01:31 PM
Etter ka eg har hørt e det utsolgt på Lerkendal. Det kommer til å bli mye liv, særlig hos Brann Supporterne.
Ellers er jo King`s Cross som det ble sagt her bortepuben i Bareby. Der har vi hatt mange gode kvelder med Brann kamper i år og regner med at det kommer mange der på søndag før kampen.
Eg vet ikkje kor mange plasser Bataljonen har fått, men eg regner med det er samme som de andre årene, og da har vi jo hatt god plass på Lerkendal. :shock:  Håper flest mulig kommer oppover så vi får ta å satt fyr på denne byen.
:twisted:
18
Brann / RBK-BRANN
October 12, 2005, 11:30:34 AM
Hallo folkens. Så e det snart klart for en ny bortekamp.
E det noen som vet om det kommer mange til Barteby på søndag for å se RBK falle ned på kvallik plass.?
Lurer også på om det blir noe opplegg på bortebuben?!
19
Tifo, sanger o.l.... / TIFO på stadden:
October 08, 2005, 16:48:14 PM
Folkens, no må dere skjerpe dere. Eg e enig med de som snakker om at det ikkje har vært bra på Store Stå i år, men det har det ikkje vært på mange år.
Det e på tide at de som kritiserer på TIFO her inne kommer seg ned på stadion å jobber litt med det.
Personlig har eg stått på Store Stå fra 1985 og frem til for to år siden da eg flyttet til Tr.Heim for å studere. Når eg sitter her oppe og ser på Brann kampene blir eg skuffet over det eg ser fra Store Stå. Man hører de nesten ikkje av og til, og dette e ikkje noe en Stolt supporter klubb kan gjøre seg kjent av.
Det e på tide å stile opp på dugnader, og kanskje prøve å skaffe mer penger inn i kassen. Dette krever ikke all for tid visst man bare gjør det riktig