• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sulle

1
Tifo, sanger o.l.... / Burde vi stå på storestå?
September 24, 2005, 11:21:34 AM
Takk for at du faktisk støtter akkurat d eg skrev Andrès...e vi under 18 plutselig mye dårligere supportere enn dokkar som e passert 20?
Mulig eg misforsto d innlegget, men høres ut som vi har litt mindre makt enn dokkar og at d e så jævli synd i dokkar over 20 som må holde ut me oss såkalte småttiser..
eg e gledelig me på en 18års-grense på bbb for innen neste sesong e eg òg fylt d, men då må eg nesten si meg enig me de som sier at hvis d blir innført en aldersgrense der, så forsvinner jo 70% av de som til dags dato står der no..ska de byttes ut me de som har flyttet seg over på hansa, og så samles fjortisene på hansa istedenfor?
2
Tifo, sanger o.l.... / Burde vi stå på storestå?
September 23, 2005, 17:45:45 PM
e veldig enig i mye som e skrevet her...altfor mange under 16 som bare e der fordi de tror d e kult...men en ting man bør være litt forsiktig me..
eg e selv en jente på 17 1/2 og har fulgt Brann veldig veldig lenge,både på hjemme- og bortebane..d siste året har eg holdt meg på BBB, tidligere har eg vært rundtom på både hansa og umbro, men neste sesong blir d tilbake på hansa...grunnen e den samme som mange andre, for mange fjortiser osv på storestå..
men den siste tiden har eg og de eg går me følt oss veldig lite velkommen på bbb..folk ser på oss på lik linje me de på 14-15-16 som knapt kan en Brann-sang, tross i at vi synger for full hals...d e alltid jentene som får svi...d e alltid jentene som blir brukt som eksempler...men d fins INGEN som irriterer meg mer enn visse små gutter (uten å nevne navn) som vi gang på gang møter igjen på bbb..