• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ikkesitt

1
Brann / Firda laget-Brann
July 16, 2005, 20:06:50 PM
Quote from: "Runar"Tror ikke vi har sett samme kamp gitt.

Cipot var god i luften og hadde noen brukbare taklinger, men fyren eier jo ikke overblikk. Hadde noen håpløse forsøk på gjennombruddspasninger - uten å lykkes nevneverdig. At en slovensk landslagsspiller ikke hevder seg bedre enn han gjorde mot et norsk tredjedivisjonslag er ikke akkurat imponerende.

Winters god i dag. Gjorde mye fornuftig og flotte mål.

Huseklepp imponerte meg STORT. Flotte innlegg og arkitekten bak stort sett alt av angrepsspillet til Brann i andre omgang. Storesund hadde også en genial gjennombruddspasning som Dylan bommet på helt i starten. Vår venn Storesund greide også å pådra seg gult kort på tull. En prestasjon i seg selv.


Betyr det at fyren er keitete og litt træg og ellers bare høy ?

Bør Brann hente Huseklepp allerede i sommer ?

Kan Walde bli en tilbaktrukket spiss ?

Er Hanstveit tilbake i den form han var i mai ?

ikkesitt
2
Brann / Firda laget-Brann
July 16, 2005, 19:49:28 PM
Quote from: "Daniel"Scoringene:

Walde 3
Storesund 1
Winters 2
Cijot 1
Macallister 1
Huseklepp 1 (tror jeg)

Rekkefølgen er ikke helt riktig men Walde scoret de 3 første og laget dermed hattrick.


Referatet fra brann.no viser at morgendagens menn også viste seg frem :
Overlegen mot Firda
Brann var helt overlegen i dagens kamp mot Firda og vant hele 9-0. Trener Mons Ivar Mjelde var fornøyd med gjennomføringen. - Vi spilte bra og spillerne tok kampen seriøst.



Brann ledet 5-0 til pause og var solid i alle lagdeler. Mons Ivar Mjelde var spesielt fornøyd med at laget ikke tok for lett på oppgaven, men brukte kampen til å få en god gjennomkjøring.

Brann startet med med følgende lag i dag:
Opdal - Sigurdsson, Bjarnason, Klock, Hanstveit - Sanne, Scharner, Cipot, Guntveit - Walde, Winters.

Arve Walde viste gode takter i dag og satt inn tre mål i første omgang. Robbie Winters og Fabijan Cipot var også frempå å laget ett mål hver.

I pausen gjorde Brann en rekke bytter. Bjarnason gikk ut og Scharner ble flyttet ned i forsvaret. Inn kom Helge Haugen og tok plassen på midtbanen. Tom Sanne ble erstattet av Erik Huseklepp, Cipot ble byttet ut til fordel for Storesund og Macallister kom inn for Winters.

Innbytterne viste meget gode takter og Storesund, Macallister og Huseklepp tegnet seg alle på scoringslisten i andre omgang. Midtveis i omgangen gikk Arve Walde ut og Robbie Winters kom inn på nytt og satt inn sitt andre mål for dagen.

Fabijan Cipot som er på prøvespill hos klubben gjorde en godkjent innsats i følge Mons Ivar Mjelde.
- Vi så at han er god på det vi viste han var god på og at han sliter litt mer på det vi viste han hadde litt trøbbel med. Han får sjansen mot Birmingham neste uke, så får vi se hvordan han gjør det mot bedre motstand.


Birmingham neste vil nok avklare neste trekk

ikkesitt
3
Brann / Firda laget-Brann
July 16, 2005, 16:22:43 PM
Interessant. Det kan være nyttig å få kjørt gjennom en kamp hvor man styrer fra start til slutt også. Mot Birmingham blir det en ny sjanse til å teste ut formasjoner. Imponerende at du er mer oppdatert enn diverse websider. Håper er uttømmende rapport legges ut av lokalavisene i løpet av kvelden.

ikkesitt
4
Brann / Kan det bli 17000 mot VIF 30. juli ?
July 16, 2005, 13:46:25 PM
5
Brann / Stoppe kunstgress!
July 16, 2005, 12:04:03 PM
Håper få en folkeaksjon MOT kunstgress før det er for sent å påvirke beslutningstakerne.
Brann vil ha et vedvarende problem hvis de er så dumme å vurdere kunstgress. Man vil tape i konkurransen om de virkelig gode spillerne. Slike vil ikke til Bergen hvis plastikk blir valgt.

NEI TIL KUNSTGRESS, men ja til en ny og bedre gressmatte.
Naturgressbanene blir bedre og bedre, og flere og flere tiltak benyttes for å holde disse i god stand. Se på Molde og Stavangers stuegulv idag.

ikkesitt
6
Brann / Knudsen, Klock og Sanne bør selges nå.
July 16, 2005, 11:44:35 AM
De tre herremenn styrker ikke ellveren, er IKKE unge eller lovende heller og har liten lokal forankring bortsett fra MK.
Venstrekanten og høyrekanten er jo for Helge,Hanstveit og TFL/Cato så disse er helt overflødige etter min mening. Dessuten kan de stenge for morgendagens menn. Hvis Kalvenes forbedrer seg noen prosent kan kanskje Hanstveit bli "venstremann" i høst. Jeg liker ikke hvis de bruker høyrebeinte folk på venstresiden, det blir bare surr.
Risikofaktorer er skademulighetene for MA og CM for lyskeplager har en tendens til å komme igjen og igjen.

ikkesitt
7
Brann / Kan det bli 17000 mot VIF 30. juli ?
July 15, 2005, 19:55:38 PM
Quote from: "KennethS"Enkelt svar! Det bør bli 17k + mot Vif.


Jeg tenker at bare Flo, den første Bosmannen, får pipekonsert. Andre potensielle mottakere er Hulsker og Hoseth.
Tipper 17100 mot VIF

ikkesitt
8
Brann / Stoppe kunstgress!
July 15, 2005, 19:53:58 PM
9
Brann / Branns utregning av ny kapasitet
July 15, 2005, 15:11:27 PM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Per Anders"Du har åpenbart ikke peiling. Det er 8500 partoutkort. Det er ikke mange sitteplasser igjen. Hovedgrunnen heter FERIETID, og mange holder igjen i forhold til dette. Tør du vedde mot at det blir stappfullt på kampen mot Vålerengen? Da er du tøff.


At JEG ikke har peiling?
Det er 8500 partoutkort, og ca 500 av dem er på Store Stå! Altså 8000 på sitte. Etter 4 måneders salg er det totale billettsalget kommet opp i litt over 10 000. Kanskje 1000-1500 av disse er solgt på ståplass. (Det er jo 500 bare til partoutkortinnehavere på BBB-feltet). Da sitter vi igjen med en økning fra 8000 til 9000 solgte sitteplassbilletter.
Ferietid? RBK-kampen var ikke utsolgt på sitte før noen dager før. Og flere av kampene har ikke vært i nærheten av utsolgt på sitte!

Og du som påstår at det blir (bortimot) smekkfullt på alle kamper; Hvor er da logikken i å bortforklare det dårlige salget til VIF-kampen med at det er ferietid? Har du tenkt på at vi kanskje også i fremtiden møter lag som Hamkam eller Glimt midt i fellesferien i pøsregn og tv-sendt kamp klokken 20.15, mens Brann ligger på 9.plass?


Jeg er også enig i at 20500 er nok. Ingen fare der tror jeg. Også i fremtiden får vi julikamper mot lite attraktive lag og regnværskamper i september mens vi ligger på en trøtt niendeplass. Jeg ser ikke problemet med at noen kamper er utsolgt. Det er flott hvis 3-4 kamper er utsolgt lang tid i forvegen. Så fint da. Det betyr trolig at de som ikke fikk bilett kommer på en annen kamp som ikke er så attraktiv for å ta igjen det tapte litt. Newcastle hadde utsolgt 52000 i årevis uten at de fikk panikk og bygget ut. Nå er de stabilisert der og sliter ikke med åpne felter pga at de hadde is i magen og IKKE bygde mer ut. Det vil komme gode men også onde dager.

ikkesitt
10
Brann / Kan det bli 17000 mot VIF 30. juli ?
July 15, 2005, 13:18:48 PM
Bjørn Dahl var bekymret for at den sene omberammingen av kamptidspunkt for Brann-Vålerengen skulle skape problemer for mange av de som hadde tenkt seg til stadion på denne kampen.
Likevel bør det vel være mulig med fulle hus på denne matchen vel ?
Argumentene bær være mange:

Viktig nøkkelkamp mellom to lag som vil prøve å innhente Start.
Prestisjekamp.
Hoseth-Flo / Ludvigsen-HelgeB i første seriekamp i ny klubb.
Lørdagskamp i ( forhåpentligvis ) varmt vær.
Vrien og gangske avgjørende kamp for Brann.

ikkesitt
11
Brann / Ingen ståplasser
July 15, 2005, 13:03:21 PM
Apropos eventuelle ståplasser i fremtiden ; kan det være mulig med en mobil løsning hvor en kan skyve vekk en sitteseksjon og skyve inn en ståseksjon hvis setene er festet på sksinner. Det vil jo være desisert flest kamper hvor det skal være ståplasser tillatt og det vil vel bare være noen få høstkamper hvor man må ha 100% sitteplasser i E-cup.

ikkesitt