• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Thor Arild

2
Brann / Brann i media
October 14, 2007, 20:38:26 PM
Quote from: "PelleB"Enig med mye her inne. Når et lag av Brann sin størrelse vinner serigull etter 44 år, og gjør det på en slik måte at det virker som en ren maktdemonstrasjon, ja da blir folk intr! Tv2 ligger i Bergen, Watne er fra Bergen ser den. Men RBK har da endelig fått nok oppmerksomhet de siste 10 +++ årene.
Syns  resten av Norge enten skal hylle laget og byen eller holde godt KJEFT!!!


Har dere holdt kjeft de siste 44 åra?
3
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 01, 2007, 23:10:00 PM
Skrev etter sommeren. Da mente jeg etter det flaue tapet i uefa-kvalikken. Nordlie har virkelig noe stort på gang, og det er nesten så jeg unner han et gull. Bare så synd det er med LSK.
4
Brann / Vinner Vi Gull!?
September 01, 2007, 23:00:45 PM
Om jeg skal være litt seriøs, så tror jeg ikke Brann tar gull i år. LSK virker mye sterkere. De slipper nesten ikke inn mål. Scorer riktignok ikke like mye som Brann og Roseborg, men tror de blir vanskelig å ta i år. Nordlie er en god trener som har fått til store ting med LSK i sommer. Det vil han fortsette med utover høsten desverre.
5
Brann / overgangsvinduet sommeren 2007
July 18, 2007, 23:15:35 PM
Quote from: "naitsirk"ufattelig morsomt å lese forumet til ffk.
det hersker litt andre tilstander med tanke på innside informasjon. her vil ikkje folk koma med navn:)


Tipper den godeste Morgan sitter på forumet. Forfalsker innlegg og lekker som ei sil.
6
Brann / Kvisvik kommer endelig hjem igjen:)
June 19, 2005, 14:58:36 PM
Quote from: "Xminator"Jo Hoseth kan være på vei til Brann. Enten du liker det eller ikke. Vi får nok ett annet syn på Hoseth så snart han drar på seg rød og sort drakt. Som Moldespiller var han uspiselig. Som Brannspiller blir han enten tidenes flopp eller helt. Det blir ingen mellomting.


Sjelden noe mellomting i bergen  :lol: