• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - IKStart1

1
Kamper / Brann - Start 5/5
May 06, 2007, 10:21:49 AM
Quote from: "KEA"
Nei, det jeg kommer til å huske best fra denne kampen var Starts lille afrikaner Anthony Annan, som etter å ha blitt byttet inn først fikk et fortjent gult kort omtrent halvveis i andre omgang. Så, helt på slutten - etter å ha foretatt en soleklar gult-kort-felling bakfra like utenfor 16-meteren - plutselig avgikk ved døden etter å ha rullet rundt 4-5 ganger rett etter forseelsen. Prestasjonen var av en slik karakter at den burde inngått i dommernes lærebok om filming. Men han fikk ikke gult kort for dette heller, og spilte kampen ut. Hurra for den norske dommerstanden, om det hadde blitt delt ut Oscar i fotball hadde Annan vært nominert.


Hei !

Skriver ikke dette for å provosere, men må understreke at Annan filmet ikke. Hvis du hadde sett situasjonen i reprise ville du ha fått med deg Martin Andresens strake knotter langt inn i Annans private deler. Om det var med vilje fra Andresen side vet jeg ingenting om. Det eneste jeg vil poengeter er at Annan er en ufattelig flott og jordnær type som medmenneske.
2
Brann / Re: Du har muligens rett
May 20, 2005, 14:15:55 PM
Quote from: "KennethS"
Og spiller vi som mot Lsk skal Start få store problemer.


Jepp, spiller vi som mot LSK, (3-1)  får Brann store problemer.

Cato Guntveit er ute, leser jeg, hvor mye vil det si for Brann ? Han er tross alt kaptein.