• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Fish

1
Quote from: Belfort on April 06, 2010, 15:50:20 PM
Jeg vil anta at det er en snakkis blant eliteseriespillerne om og skyte på Opdal.


Jepp. Og blant supporterne: http://forum.menigheden.no/showthread.php?p=215888#post215888
2
Kamper / Start-Brann
August 16, 2007, 01:55:22 AM
Godt å se at dere Brann-fans er optimister og tilsynelatende tar lett på kampen. Håper spillerne deres gjør det samme.

Start har reist seg før, og med de to siste kampene har vi faktisk allerede stablet oss på beina igjen. Det vi også vet er at Brann har snublet før. Mange ganger faktisk. Ingen ulempe for Start å ha dét i minnet.

Begge lag spiller med et kjempepress på seg. Det blir nok heftig utdeling av kort - muligens i begge valører, friske taklinger, to eitrande hissige midtbanespillere og forhåpentligvis 15 000 på Sør Arena.

Bytt ut paraplyen med parasoll og vær velkommen til Kristiansand!
3
Brann / Brann - Odd
June 26, 2005, 19:42:23 PM
Quote from: "enavgutta"Er så utrolig trist at det der nyopprykkede profiløse 1.divisjonslaget Start leder serien med 7 poeng !


Start profilløse?? Du må være enten full, eller i overkant tynget av sorg etter den dårlige kampen mot Odd siden du mener dette. Start har som nyoprykket lag hele 3-4 spillere i landslagsdiskusjon, deriblant Doffen som ble månedens spiller i mai.

Profiler eller ikke, Start er stabile, derfor leder de serien. Brann er som vanlig uforutsigbare så det holder.
4
Brann / Hmm...
May 18, 2005, 09:47:12 AM
Selv bergensere forstår ironi...eller? Menigheden ble valgt som navn fordi det betegner en dedikert gruppe mennesker som tror på det samme. OG, fordi det viser at vi vet vi kommer fra en kant av landet som har vært "belastet" med kristenfanatisme fra gammelt av. Like greit å ta sin egen tyr ved hornene. Alle som har minimum av kunnskap om Kristiansand i dag vet at byen ikke er preget av bedehus-mentaliteten i samme grad som tidligere. Vi er i det store og hele et blidt folkeslag som ikke går av veien for en fest eller tolv. Uten altervin - med tid for å bli best i Norge. Så hvis dere er høyt oppe etter LSK-matchen...be my guest! Kristiansand Stadion er et trist syn rent tribunemessig (dog er gressmatta landets beste!), men på banen er vi sjefer. Start spiller uforutsigbart, DET er det en del trenere som ikke har fått med seg. Bl.a. Ståle Solbakken!



C' ya!  :D