• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - petter_KFL

1
Brann / Re: "Sykt" lydnivå på vif-lillestrøm...
September 19, 2005, 14:45:08 PM
For å åpne Kanari-TV anbefaler vi VLC mediaplayer, lastes ned her :
www.videolan.org

Petter
KFL
2
Brann / Ka e det Brann holder på med??
May 12, 2005, 07:22:20 AM
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "paf"Jeg har lyst til å komme med en faktaopplysning her. 5%-regelen gjelder kun dersom ikke klubbene blir enige om noe annet. Det går derfor fint an for Brann å avtale med tromsø (og fortrinnsvis også Isberget) at 50 billetter er passe å sette av til dem. På samme måte kunne Klanen få 1.800 eller hva det nå var på Hamar i serieåpningen. De 5% er ment som en garanti for at bortesupportere skal få adgang når man ikke klarer å bli enige om noe annet. Tidligere sesonger har tilreisende lag/supportere vært garantert kun 30 billetter. Det sier seg selv at det potensielt har vært vanskelig. 5%-regelen er derfor en god ting. Den sikrer tilreisende supportere billetter til kamper som godt kan bli utsolgt. Problemet i denne sammenhengen er ikke at Brann og LSK/KFL ikke er blitt enige men at Brann som arrangør vil overlate risikoen for deler av billettsalget til en tredjepart. Jeg synes det er ganske så uhørt. Konsekvensen av dette er at BBB/Brann blir nødt til å garantere for og ta den økonomiske risikoen for det antallet man tror vil reise på bortekamper fremover. Det gjør det mye vanskeligere å være bortesupporter.
Jeg har full forståelse for at Brann gjerne vil fylle stadion, men jeg synes ikke dette er rette måten å gjøre det på. For øvrig kan det være grunn til å ta en titt på NSAs reaksjon på dette: http://www.fotballsupporter.no/modules.php?name=News&file=article&sid=118&mode=&order=0&thold=0 . Her trekkes det også inn andre og enda mer prinsipielle elementer...


Hvis man ønsker å ødelegge for hjemmelaget (ved å gi dem tapte billettinntekter, eller hindre hjemmefans i tilgang til de overflødige plassene), så er det altså bare å stå på sitt og forlange 5%. Kanarifansen burde kunne være voksne nok til å frasi seg de billettene de sannsynligvis ikke har bruk for. De burde kunne si at de strengt tatt ikke trenger mer enn 500 billetter, og prøvd å møte Brann på halvveien med å i hvert fall garantere for halvparten av dem.


Kanari-Fansen har aldri bedt om hele feltet, ei heller så mange som 500 plasser. Uansett, så har alt blitt umuliggjort når SK Brann vil ha oss til å økonomisk garantere for hvor mange som kommer, noe som sikkert de fleste vet, er klin umulig.

Petter
KFL