• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Oslomann

1
Brann / Sv: Overganger sommeren 2015
August 10, 2015, 12:11:26 PM
Heisann.
Var litt nysgjerrig på hvordan dere reagerer på å handle spillere fra oss i Vålerenga, så derfor er jeg her. I og med at jeg har sett samtlige vålerengakamper har jeg jo et ok innblikk i hva slags spillere dere har kjøpt. Sivert har dere jo allerede blitt kjent med. Hardtarbeidende og tøff spiller som alltid gir alt. Mangler en del på tempo og kreativitet, men en mann å ha med seg i krigen. En spiller som passer best på et lag som skal slåss og ikke føre kamper i så stor grad. Konklusjon: du vinner ikke ligaen med Sivert, men rykker ikke ned på grunn av han heller.

Ruben er rask i beina, men ikke like kjapp i hodet. Det gjør at en del valg defensivt, og forsåvidt offensivt, ikke alltid er like heldig. Heldigvis for han, og nå dere, klarer han ofte å redde seg inn med farta. Han er flink til å ta offensive initiativ, men innleggsfoten hans er dessverre litt for ofte innstilt på benkerad 38f. Har en del klare mangler på grunnteknikk som gjør at mottak og enkle pasninger ofte blir litt unøyaktige. Jeg var utrolig fornøyd når vi signerte han, men han har ikke vært den jeg trodde. En middels tippeligaspiller og mer enn god nok for OBOS. Tipper han blir med og sikrer opprykket deres, før dere oppdager at han ikke er mer enn en ok tippeliganivå, så spiller han i Tromsø om et halvannet år.
Begge spillerne er spillere det ikke hadde vært noen krise for oss å beholde, men det heller ikke slik at jeg at jeg gråter meg i søvn i vålerengasengetøyet mitt heller. Begge er dønn seriøse karer som det ikke er noe trøbbel med. Det var samtidig to av de svakeste ballspillerne våre (om du ser bort fra Wæhler som burde få bøter hver gang han har mer en to touch på ballen), og begge fordrer mange gode kreative spillere rundt seg..

Lykke til i resten av sesongen. Dere er savnet i Tippeligaen!! :)