• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Toppe

1
Kamper / Rbk - Brann 29/04
April 25, 2007, 22:19:19 PM
Lurte litt på dette med å "bestille" til Bataljonen på mail eller telefon. Er dette kun for å få et noenlunde antall billetter, eller har jeg nå sikret meg en billett siden jeg sendte en mail med navnet mitt? Må jeg fremdeles møte opp på Downtown kl 13.00 for å være sikker på å få billett? Skjønte ikke helt tegningen jeg. Hvertfall ikke siden vi nå har fått 1000 billetter tilgjengelig, da er jo antallet satt allerede.
2
Kamper / Hvor sees kampen i Oslo?
April 16, 2007, 14:27:16 PM
Flere forslag her. Bohemen er vel utelukket i kveld, men viser både Scotsman og Sir Winston kampen? Vil der det er mest liv, selvfølgelig.
3
Kamper / Hvor sees kampen i Oslo?
April 16, 2007, 13:04:40 PM
Jeg er så heldig å sitte på et hotell i Oslo som er så usselt at det ikke engang har Tv2 Zebra. Hvor samles folk for å se kamp her i byn?

Har vært i Oslo noen ganger nå, og jeg ser bare ikke sjarmen.. Hva er det med denne byen egentlig? Bor for tiden i Trondheim, og det er jo paradis i forhold. Og det sier jo litt.
4
Brann / Hvem bør erstatte Peddien?
November 03, 2006, 14:08:04 PM
Hva med Kjell Magne Bondevik?
5
Brann / Kvisvik tilbake?
April 29, 2006, 12:32:54 PM
At enhver spiller ,som har forlatt en klubb til fordel for en annen, skal være en sviker gjør jo så nært som samtlige spillere i Norge til svikere. Det er slik fotball fungerer! Man kjøper og selger spillere.

At noen blir forbanna på ufine måter å forlate laget på er greit, men at Kvisvik vil hjem til Fredrikstad kan ikke være annet enn naturlig. Det er konkurranse om spillerne, og det er det laget som tilbyr den beste totalpakken som får signaturen. For en fotballspiller så er fotballen en jobb. Man gjør alt hva man kan for å gjøre det best mulig for laget man spiller for, men de færreste har samme følelser for laget som supporterne har. De er profesjonelle. Det er jo ikke sånn at samtlige ikke-bergenske spillere som er i Brann kom hit fordi de alltid hadde elsket laget...

Jeg syns det vitner om mangel på forståelse for spillerens og supporterens posisjon. Du finner det også i at mens supportere hater spillere på andre lag, så er ofte Brann-spillere og spillere hos motstanderne gode venner. De er tross alt i samme bransje og lever i stor grad det samme livet.  Det er et spill, med sterke følelser, men det er fremdeles et pragmatisk system hvor prestasjoner, penger og egoisme råder. Og det er dette spillet vi har å forholde oss til. Uansett hva supportere måtte mene om overgangen til den ene eller den andre.
6
Brann / Hva heter sangen som spilles på stadion?
June 22, 2005, 14:38:24 PM
Tusen tusen takk. Kjapt var det også. :D
7
Brann / Hva heter sangen som spilles på stadion?
June 22, 2005, 14:34:20 PM
Før kampen har de flere ganger spilt en sang som er noe irsk pubrock-aktig. Refrenget er noe sånt som :" I will walk a thousand miles, .......og ett eller annet and a thousand more.."

Hva heter denne sangen og hvem er det som spiller?
8
Brann / 16. Mai i Trondheim
May 11, 2005, 11:16:33 AM
Jeg skal besøke svigerforeldrene mine i Trondheim i 17.-mai-helgen. (Ja, jeg har giftet meg med en trønder. Hun har ikke bart, da.. ) Lurer derfor på om det er noe sted eksil-bergensere og andre Brann-supportere samles for å se kamper? Vil ikke gå glipp av 16.mai kampen...
9
Brann / Vinnervilje
April 29, 2005, 13:03:45 PM
Jeg syns Miller er en strålende god spiller, men når Andresen er frisk og rask igjen så mener jeg Miller må vike plassen. Men Miller er god nok for første 11-eren, så å forsøke høyrekanten ville vært interessant. Grunnen til at jeg tror at Andresen vil være bedre som sentral midtbane er at jeg føler han tilfører en viss trygghet, men også det faktum at han sier klart ifra til medspillerne når de ikke gjør en god nok jobb. I noen tilfeller kan det selvsagt sies at kjefting ikke er rette måten å ordne det på, men vanligvis tror jeg de fleste kan ha godt av å få fakta i trynet og et tupp i ræven. Nå har ikke Andresen fått spilt mange kamper i Brann-trøyen, men det jeg har sett har virket lovende.

Jeg legger dette inn under tråden fordi jeg tror at Andresen tilfører fighter-vilje og vinnervilje. Er det noen som daffer, så får de klar beskjed av Andresen at det ikke er akseptabelt.

For å gjøre det klart enda en gang; Miller er en toppers spiller, men til jobben på midtbanen tror jeg Andresen har flere gode og nødvendige egenskaper.
10
Brann / Supporterskikk, noe mange her bør lese!
April 26, 2005, 18:10:22 PM
Syns det var flere gode poeng der, spesielt dette at vi "hater" motstanderne i 2x45 minutt, men etterpå skal de behandles med respekt. Men nå tror jeg ikke det er så veldig mange som virkelig mener at f.eks Vålerengen og RBK skulle vært skutt.. Det er i tilfelle en tragisk innstilling.
Mislike dem når det er snakk om fotball er greit, men det går en grense ett eller annet sted.