• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - PM

1
Brann / Ny trener?
July 24, 2005, 10:03:58 AM
2
Brann / Re: Våkn nå opp!!!
June 14, 2005, 23:57:13 PM
Klabb og Brabb. Hehe, surt for dere Vikinger og ikke ta 3 poeng i Stavanger. Dette er jo høydepunktet i serien for dere. Viking ligger alle kluter til for og slå Brann i Stavanger, dessverre har Brann hatt litt problemer i Stavanger på grunn av den fandeninnvoldske innstillingen fra siddisene under de tradisjonelle vestlands derbyene. At Brann greide 1 poeng denne gangen er som en seier å regne. På hjemmebane er jo Brann konge og vil knuse VIking skikkelig til høst oppgjøret. Men jeg skjønner jo din frustrasjon av festen som det ikke ble noe av. Til slut vil jeg si deg noen sannhetsord om Viking.
RYKKER NED  RYKKER NED   RYKKER NED, RYKKER NED   RYKKER NED   RYKKER NED, RYKKER NED   RYKKER NED  RYKKER NED, RYKKER NED RYKKER NED:-))


Quote from: "ikkjebergenser"Kossen i helvete kan dokker si det at viking spilte defansivt mot brabb igår???? Ka kamp dokker har sett folkens??? Til og med Oslo avisene som hater oss rogalendinger som pesten skrev at BRANN vra heldige som fikk med seg et poeng!!! Dere hadde et straffespark, en lompe i stanga og et langskudd fra Andresen. Men det var alle sjangsene deres. Alle aviser hadde mellom 6-8 sjangser te Viking og 3-4 til Brann. Og dette var i oslo aviser som Vg og Dagbladet. Må da gå ann for dere og å innse at igår var Brann heldige. Så vondt kan det da ikke være og innse at det er Brann så har mest grunn te å vera fornøyde med et poeng igår. Våkn nå for pokker opp folkens. Snakkte med en del bergensere som var på kampen som sier akkurat det samme,at idag var Viking et mye bedre lag enn Brann. Og de ble overrasket over at så ballen var så mye inne på Brann sin halvdel som var tilfelle igår.
3
Brann / Hva skjer?????
May 22, 2005, 19:37:28 PM
4
Brann / Mjelde har ikke evnen
April 28, 2005, 21:29:10 PM
5
Brann / Re: Gunntveit og Knudsen
April 18, 2005, 16:33:07 PM
Quote from: "Sharpy"
Quote from: "PM"Martin Knudsen er heller ikke verdig en plass i første elleveren spør du meg.


Here we go...


Det er mye viktigere å ha spillere på midtbanen/sidene som har teknikk nok til å utfordre sidebacker og kan legge inn gode og presise innlegg.
Derfor Charlie Miller.
Martin Knudsen er god på reservebenken og kan komme inn som et arbeidsjern når kreftene ebber ut for de andre.
6
Brann / Guntveit
April 18, 2005, 16:24:26 PM
Quote from: "RC"Prøve MK på backen. Han blir bedre og bedre... men då har vi ingen som kan spille på høyre vingen.


Har du hørt om Charlie Miller, eller Cato Guntveit???
7
Brann / Symptomatisk
April 17, 2005, 23:17:29 PM
8
Brann / Gunntveit og Knudsen
April 17, 2005, 22:18:45 PM
Enig med at Guntveit må ut. VIF fikk herje for mye med Brann sin høyre side. Martin Knudsen er heller ikke verdig en plass i første elleveren spør du meg.
Islendingen inn og Charlie Miller på høyre kanten. Charlie Miller har fotball forståelse, ferdigheter og gode pasninger som Martin Knudsen dessverre IKKE har.
Gir ikke Monsamannen Miller mer spilletid, kommer han til å forsvinne til en annen klubb.