• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gaz

1
At det må en innhentet spiller til for å oppildne til fandenivoldsk innsats er kanskje litt betenkelig. Er det ikke det sportslige apparatets oppgave å mane til innsats og litt "galskap" for å kapre poeng da ? Jeg personlig er veldig glad for at Martin Andresen oppildner sine lagkamerater til fandenivoldsk innsats, men flere må ha den innstillingen i kampene. Helst de aller fleste. Nesten alle lag er "slemmere" enn Brann målt i gule og røde kort. Jeg mener bare at litt kynisme hører med. Alle involverte må være preget av en ukuelig vinnervilje og offervilje. Det skal gjøre vondt å ta poeng i tippeligaen, og poeng på bortebane skal koste blod og svette.
Mandagens kamp mot Tromsø er en kamp mot hardtspillende og røffe karer, og det nytter ikke å være snille småpiker da.
2
Brann / Under 15000 mot skumle Tromsø er skuffende.
April 20, 2005, 18:30:33 PM
Nå i starten av sesongen bør nyskjerrigheten tilsi 15-16000, i godvær 17000. Hvorfor skal RBK utklasse Brann når Bergen har 80000 flere innbyggere? Jeg synes det er svakt å ikke true RBK's tilskuertall, og jeg tror jeg vet hvorfor ; man er altfor slapp med å få solgt sesongkort. Småbylaget RBK selger 10000 sesongkort, mens storbyen Bergens lag kun selger 8000 kort. Allerede der ligger man 2000 bak altså.
3
Brann trenger svart "jævelskap" i laget. Noen som kan måke balle "til helvetet" når det tjener laget.
4
Brann / 17000 tilskuere på Tromsøkampen ?
April 20, 2005, 18:07:51 PM
Kan vi håpe på 16-17000 tilskuere i den tøffe kampen mot Tromsø mandag 25. april. Det er vel realistisk når "Gutan" kommer på besøk.?
Vil man anstrenge seg for å konkurrere med VIF og RBK i tilskuertall må man være enda mer kreative enn hittil. Brann bør ligge soleklart foran Viking i snitt, og helst på høyde med småbylaget Rosenborg.
5
Jeg mener ; dagens kjempeutfordring på Ullevaa er så vanskelig og tøff at ingen kan forvente poeng i Oslo. Det vil da heller ikke være en katastrofe å dra tomhendt hjem til Bergen all den tid laget skal ut i den vanskeligste av alle bortekampene i serien. Helt spesielle ting må til for å kunne knipe ett poeng i dag, og så tilfeldig tror jeg ikke denne søndagen vil bli. I veldig mange år har Brann hatt for vane å slippe inn ca 5-8 lettkjøpte mål pr sesong. Jeg sier ikke det er store tabber, men mål som ville vært unngått med mer resolutt opptreden. I kveldens kamp vil det være så mange situasjoner at med vanlig opptreden i forsvaret vil det bli sluppet inn minst ett mål, trolig 2 eller 3. Det betyr at totalt EN Brannscoring i kveld sannsynligvis vil være for lite til å knipe poeng.

Jeg ser for meg returer i feltet som scores på av Berre eller Gashi, dessuten frykter jeg baklengs på dødball.
7
Brann må prøve å styre den vriene kampen mot VIF, og ikke tillate VIF å få trykke hardt på.

Jan G
8
Brann / Frykter virkelig kampen mot VIF
April 16, 2005, 19:13:34 PM
OK. Kampene mot VIF er alltid vriene oppgaver, og slik blir det også søndag kveld. I fjor vant Vålerengen 1-0, det husker vi alle.
9
Jeg synes Hansa stadion er et glimrende navn. Sier allt om byen og Bergen. På folkemunne vil det likevel het "stadion" som det alltid har blitt benevnt som. Siden liten gutt har jeg alltid hørt om at folk hadde tenkt seg på "stadion" idag, og slik vil det alltid være. Folk skal på "stadion" for pokker. Om det formellt heter "Hansastadion" eller "Rieberstadion" spiller liten rolle, det viktigste er at Brann blir der, og at klubben går med overskudd, og beholder naturgresset der.

Med Ulriken i bakgrunnen, og den utrolige beliggenheten vil alltid folk forbinde stadion med det det er , en praktfull arena.
10
Storesund,Walde,Thorbjørnsen,Spurkeland og er fremtiden.
Dessuten er talentet fra Norheimsund spennende sammen med Huseklepp junior.

Nå må det bli slutt på at man overser lokale talenter sålenge lokaltalentene er lioke gode som de langveisfra.

Jan G
11
Brann / Frykter VIF, tror Brann taper
April 16, 2005, 17:47:25 PM