• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Giallorossi

1
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 28, 2012, 02:49:03 AM
Quote from: roaldinho on September 28, 2012, 01:48:58 AM
Quote from: kabelmann on September 27, 2012, 23:29:27 PM
Quote from: krakra on September 27, 2012, 23:19:58 PM
Fordi han var elendig i dag og giddalaus.


Han har da ikke vært spesielt dårlig eller giddalaus i serien, så å vrake han på grunnlag av en cupkamp fra helvete blir drøyt.


Når rundt 70% av målene blir skapt på hans side så må man reagere. Det er ikke feil i fakta engang, motstanderen har skjønt at Birkir er mye med fremover (Noe han er god på), men er treg tilbake og på en måte frasier seg deffensive oppgaver. Han er høyreback og bør spille deretter. Andre høyrebacker rundt om i Norge og Europa klarer fint å komme tilbake til forsvar til tross for å være med helt frem i angrep. Hvorfor klarer ikke Birkir det? Og hvorfor er Birkir blitt så dårlig deffensivt? Er det mangel på konkurranse? Om det er tilfelle så bør Wangberg spille høyreback og gi Birkir konkurranse. Birkir kan eventuelt spille lenger fremme.


Backer på toppnivå rundt om i europa rekker tilbake i tide, sier du. Hvorfor tror du det skjer? Fordi de er superbra? Nei, det har med hvordan et lag er sammensatt og hvordan man fordeler oppgaver. Om en back tar offensive løp titt og ofte, da skal den deffensive midtbanen være obs på dette og oppere som backup om det skulle slåes kontra.
Fungerer ikke midtbanen i en kamp, rakner alt. Og det gjorde det idag.
2
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 28, 2012, 00:05:00 AM
Snippsnappsnute....

Lurer på en ting angående billetteringen på høddvoll. Jeg dro til ulsteinvik i uvisshet om jeg i det hele tatt skulle få tak i billett. Joda, det gikk fint det. Kjøpte ett par billetter i brannboden utenfor. Men det var jo bare å spassere rett inn uten å vise noe billett. Ble vissitert av securitas, men billett skulle de ikke se.  Snodigt. Eller er det jeg som har "sneket" meg forbi en port?
3
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 26, 2012, 14:30:45 PM
Da gambler jeg på å møte opp på høddvoll imorgen og forhåpentligvis skaffer meg ett par billetter. Hvis ikke noen her inne skal innom brannbutikken idag, og kunne lagt ut for ett par billetter til imorgen. Men regner med det er nok billetter imorgen.
4
Kamper / Sv: Hødd - Brann Semifinalen NM 2012
September 24, 2012, 23:47:24 PM
Noen mulighet for en som bor i ålesund å få skaffet seg ett par billetter til kampen nå?
Hvis ikke det er heeeelt utsolgt, blir eventuelle restbilletter tatt med oppover og være mulig å få kjøpt på puben før kamp?
Hvis noen som har billetter til overs, ta kontakt pm. :)

Ja, skulle vært tidligere ute  ::)