• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tigergutten

1
Brann / Kondolanse protokoll
August 11, 2005, 10:46:14 AM
kondolerer
2
Brann / En båt til?
June 05, 2005, 18:17:06 PM
Innimellom må jeg si at jeg blir forbauset over enkelte innlegg her inn, men pleier å la være med å kommentere dem.
Men HALLO!!!

QuoteHvis BBB klarer å få på plass en båt til, vil det då være muligheten for flere å melde seg på opplegget til bataljonen?


Hva tror du? Tror du at BBB jobber med å få tak i en båt ekstra for at den skal kjøre bak de to andre tom?
3
Brann / Vorspiel - noen som kan svare?
May 15, 2005, 17:25:17 PM
Det er nå vel ikke så vanskelig å finne ut av det selv. Vær litt kreativ. Ta opp telefonrøret og ring ned på puben!!!
4
Brann / Festen 16.Mai
May 07, 2005, 17:24:59 PM
Hurra for at noen gidder å prøve å gjøre noe for at vi skal kunne ha det gøy!!!!!!!

Og til dere sutrepaver som synes dette var dyrt. Er dere virkelig så uvitene og skjønner ikke at ting koster penger. Tror ikke en halv mill er mye...
De må vel søke kommunen om forskjellige ting for å kunne arrangere noe i denne dimisjone, og søknader til kommunen er ikke gratis. Politiet må vel også involveres, enda mer penger. Vakthold - penger. De som jobber på området skal ha klær og lønn - penger. Leie av stedet og teltet - penger. Artistene - tviler på at de gjør dette gratis - enda mer penger. Siden de skal opptre, så trengs det et lydannlegg - hmmm...koster visst penger det og. Noen skal vel rydde opp etter festglade mennesker -penger...
Og det er sikkert enda flere kostnader som jeg ikke har tatt med. En halv mill. - tror at de som arrangerer dette har vært knallflinke til å få i havn noen gode avtaler for at vi skal ha det gøy...

Stå på - Jeg gleder meg virkelig til 16 Mai....  :D
5
Men DeeDee, etter hva jeg vet etter å ha lest "stein på stein"  så prøver de (altså BBB) og få frem budskapet om at BBB ikke kun er SS, men "alle som ønsker å bidra og være medlem fordi de føler at dette gir noe ekstra til våres kjære SK Brann" sitat slutt.
Tror du ikke at du og dere andre som kaller SS for BBB, jobber imot de som virkelig prøver å gjøre en jobb for Brann supporterene?
6
Bare et lite spørsmål DeeDee, hvor tror du BBB er?
Tror du virkelig at BBB kun er SS!!!
7
Brann / Henk Ekerhovd
April 07, 2005, 21:57:49 PM
Hvis det er noen du, naitsirk skal ha mistet respekten for, så må det jo være foreldrene til denne barnehagegjengen. BBB kan ikke stilles til ansvar hver gang en eller flere supportere går ut å gjør noe dumt. Det kommer jo frem av teksten i VG at styret tar jo avtand fra dette , men vi som er supportere står faktisk med ansvaret for hvordan vi oppfører oss selv.
Og dessuten så kom jo denne pipingen fra Hansatribunen, og da trenger det jo ikke å være medlemmer fra BBB i det heletatt.