• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - m.kol

1
Tifo, sanger o.l.... / forslag til sang
October 31, 2005, 17:08:46 PM
hva med denne da?

(melodi:napoleon med sin hær)

mjelde med sin hær over staddaen dro
og scharner fintet alle og winters skøt i mål
og soma klippet ned floen å stappet han ned i doen
og opdal sto i buret og reddet alt han kan


den trengs kansje litt redigering men ellers tror je den kan bli bra
2
Brann / Bråk i Kristiansand?
May 23, 2005, 20:43:29 PM
Quote from: "dex1974"
Tidligere på kvelden kom altså Politiet på UpTown for først å pågripe en sørlending som hadde tatt krykkene til en Brannsupporter som gikk med krykker. Sørlendingen truet med å slå stakkaren og Politiet ble tilkallt.
Mange sa de hadde sett sørlendingen slå men uvisst om han gjorde det.


Sørlendingen tok aldri fra brannsupporteren krykkene. han truet med å "stikke krykken inn på øyet på han". Men han tok aldri krykkene fra han.
Det var heller ikke derfor politiet kom. det  var en ganske amper stemning en stund. det var også en annen brannsupporter som ble kastet egg på. men det var heller ikke grunnen til at politiet ble tilkalt.
Men etter at det hadde vært en ganske trykket stemning en stund, og vaktene ikke gjorde noe for å ordne opp i dette, valgte noen å ringe politiet for at det ikke skulle skje noe.
3
Brann / Bråk i Kristiansand?
May 23, 2005, 20:29:49 PM
Quote from: "Pastor"
Tror nok at den viktigste grunnen til at puben ble stengt var at innehaveren fikk et slag i trynet av idioten fra Lillestrøm.


Jeg var på uptown hele den kvelden. grunnen til at puben ble stengt var ikke at eieren hadde fått seg et slag i tryne. Men at bartenderene hadde fått nok den kvelden. eieren og entil ansatt ville  åpne puben igjen, men siden de bare var to så kunne de ikke.

dette har jeg hørt av eieren personlig.
4
Brann / hetsing av spillere
April 08, 2005, 01:47:25 AM
det er ikke til å legge skjul på at ikke alle supporterene er like glad for å se f.eks sanne ute på gressmatten, som de er for å se blandt annet kvisvik.

men der er virkelig ikke nødvendig å pipe han ut for det. det er en grunn for at mjelde har han på laget. gi mannen en sjanse.