• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ROSENBORGHATEREN

1
Brann / Forsvaret
May 11, 2005, 23:32:35 PM
Soma bør få hvile et par kamper,sett inn klockhan vil gjøre en utmerket jobb.Ellers er det deilig å se(slippe å høre)forståsegpåere som har meninger om Håkon Opdal.Eg har sett han siden han var guttespiller,og nå ser det ut som han kommer for fullt!Endelig!!!!Hanstveit bør og få hvile et par kamper,han ser sliten ut.Når Haugen kommer i form igjen bør han også få spille,kanskje hvile scharner.
2
Brann / Gull eller tull
March 08, 2005, 20:30:07 PM
Det er endel folk som har hauset opp stemningen angående at Brann tar gull i år.Da må eg bare si det at det er tross alt flere lag i serien enn Brann og rema1000 laget.Så her må ikke noenting taes for gitt,da kan man fort få ting og tang i vrangstrupen fortere enn man har godt av!Når det er sagt må det jo være lov å håpe på en topp tre plassering i år,ikke sant![/b]
3
Brann / Robbie ute igjen
March 08, 2005, 20:22:48 PM
dette går helt fint,skulle bare mangle at han ikke har vondt.helt normalt det.får bare håpe at de tar det til etterrettning!!!!