• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Bonaventura

1
Tifo, sanger o.l.... / Sv: Forslag til nye sanger
February 22, 2010, 00:25:03 AM
Satt på flyet fra Republikken til Oslo i kveld, og tenkte at 'winter wonderland' er lite brukt som melodi hos oss. Første som falt meg inn er:

"(Det) fins bare en Erik Mjelde,
bare en Erik Mjelde,
Han elsker sitt land,
e tilbake i Brann,
Republikken e det eneste for han".

Ble gjort oppmerksom på at Mjelde har fått 'han har komt hem' til three lions som en sterk kandidat allerede, så lurer på om denne kan gjøres litt internasjonal og til Rudy?

"There's only one Rudolph Austin,
Only one Rudolph Austin,
Jamaica og Brann,
Han takler som fa'an,
Walking in an Austin wonderland".

Generelt fan av melodien, som dere skjønner :)
2
Brann / UEFACUP på TV?
August 31, 2005, 12:30:46 PM
Skandale da.. Da minket vel sjansen til avansement i enda større grad.
3
Brann / UEFACUP på TV?
August 30, 2005, 15:22:06 PM
Nå begynner vel vi borte denne runden?
4
Brann / Vinnervilje
April 29, 2005, 16:32:35 PM
Ka e d vi efterlyser her? Vinnervilje? Blø for Brann alle mann? Og så vil vi sette ut Scharner? Mannen som prioriterer Brann foran sin kones fødsel?

Miller og Scharner e ikkje den beste kombinasjonen på midtbanen. Men Andresen - Scharner mener eg derimot er det Brann bør satse på. Haugen har hjertet sitt i Brann, og løper til krampen tar ham (og det gjør den vanligvis ikke), det er klart det gjør godt med et bysbarn på banen. Heller Scharner- Haugen enn Scharner - Miller, men heller Scharner - Andresen enn Haugen - Andresen...

Charlie er best som spiss. Sett ut en av førstevalgene på topp, gi Charlie sjansen, han vil nok vise seg tilliten verdig. Og så kan vi kanskje få litt tenning og kamp om plassene.
5
Brann / Selge Stadionsjelen?
April 29, 2005, 16:14:02 PM
Per Andres sympatiserer tydeligvis med de røde på Stortinget, evnt de litt-mer-røde som ikke fikk noen plass der. En hedersmann som står på likhetens varde og trekker sverdet mot kapitalismens inntog i samfundet. Litt sent kanskje. Stadion vil for alltid være Staddaren på folkemunne, og en sponsor med et navn vi kan godta (dette eksluderer kjapt Libresse, Pampers m.m.), med penger nok til å bygge byen og laget en superstadion, hvorfor skulle vil ikke ta imot? Selv om Per Anders sitter hjemme med sine likhetsidealer, blir nok den allmenne bergenser glad for å kunne gå på staddaren 16.mai uten å måtte sove utenfor billetkontoret for å sikre seg en ticket. Man kan ikke stoppe utviklingen. La Bergen få en enorm arena vi kan være stolte av, uavhengig om det er Friele Stadion, Rimi Stadion eller DFDS Stadion som står på kampbilletten, er det Staddaren man går på.