• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Adam

1
Brann / Steinar Nilsen har fått Brann-tilbud...
November 20, 2008, 02:35:51 AM
I dagens papirutgave av BT står det at "Steinar Nilsen har fått Brann-tilbud". Steinar Nilsen har enda ikke takket ja til å bli Branntrener...
2
Kamper / Sv: FK Ventspils - Brann
August 06, 2008, 01:17:15 AM
Herlig å se alt snakket om Brann i CL  8)  ...har de i det hele tatt hatt en bra kamp i Europa de siste årene utenom 1.omgangen mot Brügge borte (som var formidabel) ? Spillerne gidder nesten ikke og publikum gidder ikke...sistnevnte bruker i mange tilfeller heller kronene på drakter og stæsj i stedet for å kjøpe billetter til e-cup...så det store spørsmålet blir om Brann har noe i CL å gjøre ?  Er det noen her som tror at vi vil få se resultat av inntekten fra CL ?  ???
3
Brann / NY BRANNDRAKT
December 09, 2007, 02:40:07 AM
Quote from: "Baunebob"Likevel har drakten solgt som hakka møkk idag. Var rundt i noen  butikker og der var var det kaos. Alle hadde en drakt i hendene.

...fordi de elsker mote...
4
Brann / Faust...
December 08, 2007, 15:10:31 PM
Barcelona taper vel ca. 100 mill. i året på ikke å ha reklame på draktene. Tror dere ikke at det er penger som klubben trenger ? I tillegg står det UNICEF på setene...det taper de også masse penger på. De gir penger til UNICEF istedet årlig istedet for å bli voldtatt av en eller annen kommersiell gigant. Det er fascinerende hvordan Brann lar seg utnytte av kommersielle interesser. Det er pokker i meg ikke så mye de får betalt i året for å spre møkk på det som skulle vært en ærefull drakt. Brann har nå omsetning på ca. 130 mill. i året. I år har de solgt 14.000 drakter...tøv at de er avhengig av all reklamen på draktene...det er rett og slett reinspikka tøv !
5
Brann / Draktene i dagens BT...
December 08, 2007, 07:49:07 AM
Så i dagens G-sport ilegg i BT at de skal begynne å selge de nye Branndraktene i dag...med bilde av drakten og gode greier. Personlig synes jeg at hjemmedrakten til Brann ser forferdelig ut. Den blir dratt ned i dritten når storkapitalen kommer inn og skal dominere med sine bondske og veldig dominerende logoer (personlig liker jeg ikke den nye logoen til Brann heller). Brann burde lære av Barcelona som ikke besudler draktene sine på denne måten. De taper millionvis av kroner på dette men står igjen med ærefulle drakter.  
Se også på gulldrakten - ser forøvrig ut som en  blass Toro-pose...