• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Brann4ever

1
Brann / Along the boulevard of broken dreams
May 05, 2005, 23:10:58 PM
d va abselutt siste gang eg viste mg på stadda..kastet sesongbillettene for 2 min. siden, DEILI!! ALDRI MER BRANN!!!!
2
Brann / Fast plass i 15 år
April 13, 2005, 13:43:31 PM
så fra neste år er det ikke mulig å få kjøpt sesongkort i det hele tatt asså? er det d som skjer? :?
3
Brann / idiotisk
April 07, 2005, 14:38:59 PM
Quote from: "viks"Hvorfor finansierer du Steve Perryman, når kjøp av supportereffekter i Brann butikken er en fin måte og donere penger til klubben din...?
Jeg fikk et gave kort til jul som skulle brukes på Brann drakten, den måtte jo ikke brukes på d..men eg hadde lyst på den..

men ser at noen sier at det er stygt m de orginale sponsorene å alt d dritet..kansje det er det, kansje ikke..men d er ikke poenget mitt.. det er jo at det er dårli gjort av Brann og ikke trykke på sponsorene sine på drakten sin vist den ikke er kjøpt akkurat i brann butikken..var inne Steve perryman for noen uker siden, de trykket det på gratis uansett kor den var kjøpt..men de hadde ikke fått inn trykkene
4
Brann / idiotisk
April 06, 2005, 15:33:30 PM
eg skulle opp på stadion i dag for å få på sponsorene på drakten min.. eg kom inn i butikken å spurte om de tok på sponsor å sånt då, de sa jo ja då..så når eg skulle ta drakten opp av sekken så kom det fra damen bak disken, " kor har du kjøpt den hen`?" eg var jo ærlig å sa steve perryman, det slo jo ikke meg at de kunne være så jæævla griske å penge gnitne at de trykket bare på sponsor gratis vist den var kjøpt i brann butikken.. de skal jo bare være gla for at eg går med sponsor på drakten og i det hele tatt går i brann drakt..så eg må innrømme å si at eg ble virkelig skuffet når eg gikk ut døren der asså..

noen flere som e enig med meg eller?
5
Brann / Brann - Aalesund 03.04.05
April 02, 2005, 23:27:05 PM
kjøpte billetter til 50 kr. idag på mixen..student pris asså..trengte heller ikke å vise studentbeviset..så her e d muligheter for dere som klager på at 150 kr. e for mye.. :D
6
Brann / Kun Kvisvik i troppen
March 16, 2005, 11:10:10 AM
Quote from: "Xminator"Skjønner godt at Soma ikke er med i denne troppen. Det han har prestert i 2005 har enkelt og greit ikke vært godt nok!


Kan jo heller ikke si at Raymond har imponert meg i RL kampene hellar då.. :?
7
Brann / Partoukort
January 28, 2005, 19:43:16 PM
Quote from: "KjellMo"
Quote from: "Brann4ever"lurer på en annen ting eg..ringte forreseten inn til brann og fikk pekreftet at eg fikk sesongkort på SS :D  :D
MEN.. han eg bestillte kortet med( sendte inn felles mail) han fikk regningen for noen dager sier han, OG at forfalls datoen er den 28/1 -  altså i dag :?  :?  noen som kan bekrefte eller avbekretfte om det stemmer?



Kan ikke folk ringe til Brann om sånne spørsmål. Det er Brann som selger sesonkortene.
Det er ingen her som kan svare deg om du er registrert eller ikke, men Brann kan gi deg et svar.


eg har fått plass på SS, det sa de på mandag når eg snakket med de..MEN , når eg snakket med de så virket de sur og gretten, spydig og lei.. det var ikke noe hyggelig og snakke med de i det hele tatt.. grunnen til at jeg spør her er jo at det kan være noen som er i nesten samme posisjon som meg, men bare har fått billettene, betalt de osv.
8
Brann / Partoukort
January 28, 2005, 15:18:00 PM
lurer på en annen ting eg..ringte forreseten inn til brann og fikk pekreftet at eg fikk sesongkort på SS :D  :D
MEN.. han eg bestillte kortet med( sendte inn felles mail) han fikk regningen for noen dager sier han, OG at forfalls datoen er den 28/1 -  altså i dag :?  :?  noen som kan bekrefte eller avbekretfte om det stemmer?
9
Brann / Partoukort
January 19, 2005, 18:51:27 PM
takk skal dokkar ha..ser at det fleste ville ringt opp t kari ;) eg får hive meg på tlf.en i morgen da :D
10
Brann / Partoukort
January 19, 2005, 15:49:04 PM
Heisann folkens

jeg har begynnt å blitt litt nervøs nå.. her er grunnen: jeg og en kamerat hadde sesongkort på hansa i fjor, men i år så bestemte vi oss får å ha på SS.. vi fikk tilbud om fornyelses av de plassene vi hadde i fjor.men de gjorde vi ingen ting med.. så den 29 desember så sendte jeg inn en mail til brann der jeg bestillte 2 partoukort.. og den dag i dag så har jeg ikke hørt noe fra de, selv om på brann.no sto det at de sendte  ut brevene i midten av forrige uke. og i dag så fikk jeg en sånn purre faktura på de plassene jeg hadde i fjor..  det jeg kan risikere her er at jeg ikke har fått plass, at mailen ikke har kommet fram ( jeg har dobbelt sjekket e-mailen) eller at brann bare driter i meg.. men er det noen som vet om alle som har bestilt sesongkort men som ikke fikk det, om de får brev i posten kor det står at det ikke var plass? jeg vurderer å ringe inn til brann og si i fra..men jeg vet ikke om det er det riktige. de er sikkert dødsstresset der inne, + det kan jo hende at brevet er noen dager forsinket..det jeg kan risikerer her er jo at jeg ikke får noen som helst plass.. :(  :( noen som har noe de vil si i denne saken? så bare si i fra. takk for hjelpen :)