• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MortyMoe

1
Brann / KARADAS er klar!
June 16, 2006, 21:21:16 PM
Da er endelig gullgutten vår klar for Brann! Dette vil ikke akkurat svekke Branns sjanser til å gå "hele veien" i år.. Det lukter GULL, det lukter GULL! Så får vi krysse fingrene for at Karadas vil spille der Brann trenger han mest...  :D


http://www.ba.no/sport/fotball/brann/article2152136.ece
2
Brann / Avsporing...
December 19, 2004, 13:41:35 PM
Ser at en del folk her inne har startet en debatt om at man burde bruke penger på DVD`en og ikke kopiere den. Dette gjelder ikke Branns offisielle DVD for sesongen, men en DVD av cupfinalen og sportssendingene på NRK og TV2 i forbindelse med cupfinalen.

Mitt problem står fremdeles ubesvart, men jeg håper at noen kan være behjelpelig. Om det er noen der ute som har lastet ned denne DVD`en, så håper jeg de kan være så vennlige å dele denne slik at jeg kan få lastet ned de siste 9 MB jeg trenger.

Mvh
3
Brann / Torrentstorm
December 19, 2004, 00:46:41 AM
Jeg bruker Torrentstorm, er det noen andre programmer som er bedre?
Mangler siste *.tar fil på disk 1. Dvs, mangler 9 MB av siste filen.
4
Brann / Cupfinale DVD
December 18, 2004, 22:23:06 PM
Hei!

Jeg så her inne at det var mulig å laste ned DVD fra cupfinalen. Jeg hentet torrent filene til de to dvd¨ene og har hatt de på nedlasting flere dager nå. Disk 2 er ferdig nedlastet og alt ok, men disk 1 vil ikke lastes helt ned. Jeg mangler noen megabyte på at nedlastingen skal være ferdig. 99,91 prosent er lastet ned, men mer vil den ikke hente.

Noen som kan være behjelpelig med litt informasjon???

Hilsen MortyMoe