• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KongRudi

1
Brann / Vi vant serien i 2004
April 30, 2006, 05:21:41 AM
Ihvertfall så var både cup og seriemesterskapet listet under meritter i lørdagens intervju med Robbie Winters i BA.
Litt merkelig at ingen andre har lagt merke til det, det er ikke så ofte vi vinner serien.  :)
2
Brann / Taklingen
July 20, 2005, 00:42:33 AM
Helt enig med alle i at dette var en grusom takling.

Grunnen til at det 'bare' ble gult kort var;
Dette var en treningskamp, det var derfor spilleren fikk gult kort, og ikke rødt. Paul Scharner hadde også pådratt seg kort hadde dette vært en obligatorisk kamp.
Dommerer ser ofte gjennom fingrene i treningskamper, slik at lagene får maks utbytte av kampen, og at den ikke blir ødelagt ved at ett lag stiller med færre spillerer.
Gutten som taklet var 18 år og var nok veldig overtent.
Han ble byttet ut, noe som er normalt ved lignende tilfeller i treningskamper.

Han var også inne i Brann-garderoben og unskyldte seg i pausen, og for å være helt ærlig står det litt respekt av å tørre å gå inn i samme rom som Scharner etter å ha sett bildet på nyheten på batljonsiden, hehe.

Uansett, nå får vi vell bare håpe at Cipot's karriere ikke er over, og at Brann hadde forsikret spillerene før kampen. :)

Det er ikke noe særlig konstruktivt vi kan gjøre, og synes uansett ikke at det er nødvendig å gå inn på Birmingham-fansen sine norske sider å skrive inlegg som 'pissalag' og 'fy faen' har gjort, det blir bare dumt synes jeg, og hvis folk føler det er nødvendig så kan de skrive under med sine egne navn og ikke slike barnslige pseudonymer.
Det var tross alt bare en spiller som taklet, ikke hele laget.
3
Brann / Charlie Miller TIFO / FLAGG
July 01, 2005, 08:33:16 AM
Hvis det skal være bilde av Miller på dette flagget, så er det ingen tvil hvilket jeg hadde syntes var morsomst..

Husker det var engang et BA der de skulle ta lagbilde, alle sto fint oppstilt utenom Miller som sto med parably på lagbildet. :)
Det bildet var veldig morsomt, og i tillegg så viser det jo litt av regnbyen Bergen, der han hører hjemme.. :))
4
Brann / Hansa og Rosenborg
May 10, 2005, 07:49:51 AM
Nå må dere gi dere..
Hansa støtter Brann, ergo vi støtter Hansa.
Om Hansa sponser andre lag og FREMDELES støtter Brann, så bør vi fremdeles støtte Hansa.
Det er viktig at Hansa markedsfører seg litt utenfor Bergen også, vi skal jo tross alt ha verdensherredømme på øl/champagnebrus-fronten, slik at de kan sponse Brann med større summer, og når vi skal det, så blir det veldig mye øl og champagnebrus å drikke på bergenserene om ikke Hansa markedsfører seg utenfor Bergen.
5
Brann / BA: "Mons Ivar Drittlei supporterhetsen"
March 29, 2005, 20:11:58 PM
Quote from: "Blææ"Spillere som ikke duger og aldri budre fått lov til å sitte sine ben på staddagresset får høre det,rett og rimeligt.
Når trenerteamet og sportslig utvalg ikke ser at en spiller er udugelig og gir spillerene tillit kamp etter kamp da er det ikke rart at publikum går lei og starter å hetse.


Vell,  Håkon Oppdal har vært i klubben i mange mange år nå, han har vært innom på rekke ungdomslandslag i denne tiden, og han har helt sikkert vært ettertraktet for andre klubber, som har lyst til å produsere bra spillerer istedet for å kjøpe spillerer til 15 millioner pr. stk.
Rønningen ble alldri noen første-keeper før han var nærmere 30 år.
Da synes jeg at fansen burde gi våres egen spiller, som har vært lojal mot klubben han har alldri vært noe førstevalg hos, minst like god tid på å utvikle stabilitet, som våres forrige første-keeper fikk, som ble kjøpt som en rutinert tredje-keeper fra VIF.

Du utvikler X mengde rutine i tredjedivisjon, og Y mengde rutine på benken i tippeligaen.
Håkon Oppdal gjør avogtil feil i feltarbeidet, men har mye inne, alle som så cup-kampen mot Bodø/Glimt vet at han er sannsynligvis blant norges raskeste på strek, han er mye bedre enn Rønningen å spille ut tilbakespill, og han skyter langt ut dersom han vil.
Vi kan også se på alderen på alle de andre keeperene i tippeligaen, og dere vil nok finne ett snitt på 6-7 år eldre enn Oppdal, disse har sannsynligvis ikke stagnert helt disse årene, så sannsynlighetene for at Oppdal kan fixe feltarbeidet sitt er bra, og voila, da har vi norges beste keeper, utviklet i klubben, uten å måtte betale 10-12 millioner.

Forbedring i feltarbeidet kommer.. så slapp av.

det er ivertfall min mening.
6
Tifo, sanger o.l.... / TIFO KONTO
December 15, 2004, 13:48:43 PM
Kunne det ikke vært opprettet en paypal konto e.l.?
Hadde gjort betaling betraktelig mye enklere.
7
Tifo, sanger o.l.... / Ultras
December 15, 2004, 13:46:52 PM
Tifogruppen låter ikke like kult som Bergen Pyromaniacs Firestarters (hentyder til å tenne Brann) f.eks. det viktigste er at det er noen ildsjeler som starter greiene, da tydeligvis det ser ut som at tifo-gruppen mangler folk.
Synes det blir litt kjedelig hvis Brann skal bare kopiere italienske lag og kalle seg ultras.
Synd at bluss og pyro-effekter er blitt så fy-fy, for det er utrolig flott å se på, spesiellt når det er mange. Et lite bluss oppe i en krok er litt kjedeligere. Merkelig at det ikke finnes det ikke noe alternative greier som ikke er ulovlig, og gir tilnærmet lik effekt, ville vært litt kuult hvis noen hadde funnet lignende iogmed at ingen andre har så mye av slikt lenger. :-/

Men mere flagg og slikt hadde vært flott. :) Driter egentlig i navnet på dem som gjør det, det viktigste er at det er kjempetøft å se på, og mere dess bedre.
Før i tiden ble det delt ut strimler og slikt, i tilleg til små flagg.