• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Tjohei

1
Brann / Akoto
March 20, 2005, 23:51:27 PM
Quote from: "KEO"[Ha litt tålmodighet før man avsier dommen.
Men jeg skjønner jo KennethS. Nå som Knudsen (for øyeblikket) imponerer må jo han hate en annen...:)


Tror det er mange som må bite i seg det sure eplet og få inn i hode at MK er en av de 11 beste i stallen til enhver tid når han er skade fri. Skal ikke si at han har vert det hele tiden men han har tross alt brukt lang tid for å komme seg etter sine skader. Og forsetter han denne utviklingen her?? da kan det bli morsomt på høyre kant i år[/quote]

Jeg tror det går mye på selvtillit også, vi så mot engen at han turte å utfordre motstanderen, og kom seg forbi flere ganger. Dette er en herlig trend som har slått rot i Brannlaget.
Så til og med at Sanne hadde en tunnel, men ble litt paff og mast ballen etterpå :)

Gleder meg til seriestart, og håper på hvertfall én ny spiller før det hele braker løs.,
2
Brann / Håkon Opdal!
March 20, 2005, 21:59:37 PM
3
Brann / Akoto
March 20, 2005, 15:55:42 PM
tror det var en kontrakt på 2.5mnd, men han sa nei pga den korte tiden pluss for lav lønn...
4
Brann / Tabelltips 2005
March 20, 2005, 14:00:16 PM
1.Rosenborg
2.Brann
3.Vif
4.Lyn
5.Viking
6.Lsk
7.TIL
8.HamKam
9.FFK
10.B/G
11.Molde
12.Odd
13.Start
14.Aafk
5
Brann / Opdal vs Engen
March 18, 2005, 14:58:09 PM
Bare se her: http://www.vg.no/video/videoplayer/player.hbs?id=1378

etter ca.3.17 - 3.18min så ser du at han klinker til Soma så han går rett i bakken!!!
Etterpå får han ballen mellom armene, men glipper den, og Kalvenes klarerer på streken rett før Berre header inn 2-2 målet...

Etter 3.30min ser du det bedre...
6
Brann / Gledelig!!!!!!!!!!
March 18, 2005, 13:56:14 PM
Jeg gleder meg til neste kamp, der vi har Cato tilbake som kan gå inn på høyre-backen. Det Knutsen viste i går lover meget bra for fremtiden, jeg hadde virkelig sansen for det han viste i går.
Dessuten viser Miller at han er en av TL beste sentral-midtbaner, han blir virkelig en joker fremover.
Ellers var alt som forventet, Kvisviken brilljerte med feber i kroppen, Dylan viser at han har et stort poensiale, han vil sikkert få mye spilletide i år grunnet skader på de to andre spissene våre.

Vi gjorde en ganske godkjent kamp i går, men vi mangler en del på kondisjon, og klarte derfor ikke å holde hele kampen mot et meget serkt vif-lag. Men vi må selvfølgelig ta hensyn til at det er tidlig i sesongen enda, og formen vil nok forbedre seg frem mot seriestart.

Det som bekymrer meg litt er Mjeldes bytter i denne kampen; tar ut Knutsen(meget god 1.omg) og setter inn Sanne(meget svak i denne kampen)
Deretter bytter han ut Dylan med Klock 2min før slutt.. Han tar altså ut en spiss og setter inn en forsvarer! Er dette for å trygge ett poeng i en kam vi skulle vunnet?
Når det står om vinn eller forsvinn så er det bedre at vi satser på å vinne enn å forsvinne. For jeg tror dette kan bli meget vanskelig med bare ett poeng.
7
Brann / Defensiv dødball og defensiv aggresivitet
March 17, 2005, 23:15:04 PM
Quote from: "Xminator"Da var det sanne som sleivet inn, og 5 andre Brannspillere som står som kjegler i feltet.

Tjohei, han gjør ingen god kamp. Hvor påstår jeg det? Derfra til å kalle målet en tabbe blir for dumt. Tror ganske mange har godt av å se verden i litt andre farger enn sort hvitt.

Målet koker ned til følgende: Kan vi forvente at en keeper tar en stupheading fra motspiller på 1 meter hold? For slik jeg ser situasjonen må enten Opdal hoppe 3 meter for å bokse ballen (og dermed redde sitasjonen), eller han må ta en ball fra umarkert motspiller en meter fra målstreken.


Men han klinket jo til Soma rett før scoringen når han skulle ut å bokse.. Slutt å forsvar Opdal, han er ikke god nok for Brann. Men han er ikke aleine om å være for dårlig. Han skal være meget glad for at han har Soma og Bjarnarson foran seg!!
8
Brann / Defensiv dødball og defensiv aggresivitet
March 17, 2005, 23:05:20 PM
Quote from: "Xminator"Var det ikke Kalvenes som stod på streken? Samme kan det egentlig være. Totalt sett er kampen en kjempeopptur.


Jo det var Kalvenes
9
Brann / Defensiv dødball og defensiv aggresivitet
March 17, 2005, 23:04:17 PM
Quote from: "Xminator"
QuoteDet virker på forumet som Opdal er et "ikke diskusjons tema", begynner å lure på om dette er "VIF sympatisører" som har innfiltrert forumet, å ikke kunne diskutere en spiller på godt og vondt er uhørt!


Når ble Opdal diskutert på godt? Det er en haug tabloidskaller her inne som bruker enhver annledning til å diskutere Opdal på VONDT, og kund VONDT Derfor reagerer en del av oss. Det er ikke slik man behandler en spiller. Det er enkelt og greit mobbing!


Til helvet med deg om du mener Opdal gjorde det bra i denne kampen. Gjør han jobben sin og spiller som han skal, så holder jeg kjeft om han. Men når han ikke klarer å gjøre jobben som han er betalt for å gjøre så blir jeg så forbanna at jeg holder på å eksplodere, det er faen meg ikke ballett vi driver med!

På tide med ny keeper og høyre-back, verken Siggurdson eller opdal holder mål. Og JA det var bla disse som kostet oss seieren i dag.

Det er lenge siden jeg har vært så skuffet og forbanna som i dag! Det Brann-laget driter hele Bergen ut med sitt møkkaspill.
10
Brann / Flaut!!!!!!!!!!
March 17, 2005, 22:57:25 PM
11
Brann / Opdal vs Engen
March 17, 2005, 17:48:11 PM
Mener hele laget har vært ræva... Kan vel ikke skylde på Opdal aleine, men han har ikke vært god, på lik linje med en del andre spillere!
12
Brann / Brann-Birmingham på stadion...
March 17, 2005, 14:58:20 PM
Birmingham er et bra lag med masse tradisjon i engelsk toppfotball. Ikke kom å klag på Birmingham, de kommer til å knuse Brann med B-laget sitt!!
13
Brann / Synging i kveld
March 17, 2005, 14:19:48 PM
Quote from: "Xminator"Blir overrasket om vi ikke blir sunget i senk i kveld. Det kommer tross alt 200 mennesker fra den mest samkjørte delen av norges mest samkjørte supportergjeng, og de blir stående samlet.

For vår egen del blir det en veldig stor andel av de som *ikke* synger på fotballkamp, og de som synger blir mest sannsynlig spredt blant disse.

Måtte mine ord bli gjort til skamme ;)
14
Brann / Kampen spilles i Vestlandshallen
March 16, 2005, 00:49:22 AM
Alle må ta med det de har av supporter.effekter... Spesiellt flagg må vi ha masse av, tror det blir utrolig bra om vi får en del med to-stangs, og vanlige flagg.
15
Tifo, sanger o.l.... / TIFO 2005
March 16, 2005, 00:45:11 AM
Ta med det dere har av flagg og supporter-effekter på vif kampen, så lager vi show!! 8)
16
Tifo, sanger o.l.... / TIFO 2005
March 16, 2005, 00:43:27 AM
Quote from: "Taz"
Quote from: "sekto"Er vel sånn i hele Europa.. Arrangøren får bot for manglende vakthold, men det hadde helt sikkert fått konsekvenser for Brann på en eller annen måte. Så vil du blusse og kaste røykbomber, gå å still deg med IFK supporterne, og gjør det der..


de største klubbene i Italia får 3-4 millioner i bøter hvert år pga av blussing


jaja, men de har jo råd til det også...
17
Brann / 3 nye år...
March 15, 2005, 15:46:55 PM
Quote from: "Geir"
Quote from: "Blææ"Jippi,akkurat det vi trenger.
Spillere som snitter på spillerbørsen med 2,5 burde vi hatt flere av.


Hvordan har du regnet ut det da??


Man summer sammen, og deler på antall kamper ;)
18
Brann / Hjelp til og måk snø på stadion
March 15, 2005, 14:01:14 PM
De trenger visst fortsatt hjelp til å måke snø, for de skal ha vekk all snøen uansett.
19
Brann / Brann-Vålerengens Idrettsforening utsatt?
March 14, 2005, 14:34:34 PM
Quote from: "Xminator"http://www.statkraft.no/wbch3.exe?p=1635&sted=4&image1.x=31&image1.y=33

Det er meldt en del nedbør Onsdag og natt til Torsdag, men med 7 varmegrader blir jo det regn som kommer. Oppholdsvær og noenlunde klarvær utover dagen. Så om plasten får ligge til torsdag ettermiddag så er det jo ikke helt umulig.


Men dette lover jo meget bra... Det blir jo plussgrader hele uken, med Torsdagen som varmeste dag. Når vi i tillegg har viftene så bør vi få vekk tælen.
20
Brann / Brann-Vålerengens Idrettsforening utsatt?
March 14, 2005, 13:23:26 PM
Quote from: "Nixon"Nå driver de med snømåking der oppe. Det tyder jo på at de fortsatt er innstilt på at kampen skal gå ute på torsdag.
De klarer sikkert å få vekk snøen, men jeg er redd for at banen likevel ikke vil tåle kampen. Er jo fortsatt tele i bakken noen steder og det er meldt regn på onsdag. Skrekken her er jo at banen vil være ødelagt til langt ut på våren. Alle husker hvordan banen i Malmö var etter 90 minutter der.
21
Brann / Engen familien
March 14, 2005, 01:46:28 AM
Quote from: "Enga i mitt hjerte"Skjønner forsåvidt hva man gjør på et "fisketorg"... Men hva er det som er så fantastisk med det? Mange bergensere jeg har snakka med skal alltid skryte av at de har et torg fullt med fisk!!

Men jeg har bodd i samme område i Oslo i godt og vel 26 år, så det vil jeg aldri forstå. Hurra for torget med fisk!


Det er vel for faen ingen som driver å skryter av fisketorget? Jeg har bodd i Bergen hele mitt liv og har enda ikke helt forstått hva som er så unikt med fisketorget!!! Fløyen er også en av disse plassene som jeg ikke helt forstår meg på... Men det er vel typiske turistplasser som folk må få med seg når de er i Bergen.

Men en ting skal være sikkert, og det er at vi har et fantastisk fotball-lag, og et helt unikt publikum. For meg er Bergen verdens beste by, og jeg har ikke lyst å bo noen andre steder.. Oslo er faktisk en av de verste byene jeg har vært i, makan til høl skal du lete lenge etter... Det florerer av uteliggere, narkomane og horer på hvert eneste gatehjøre i hele fuckings byen. Jeg er flau på vegne av dere!!! Dessuten så har ikke byen sjel, de fleste som bor der er jo tilflyttet fra andre deler av landet..

Det er horibelt å tenke på at den stygge byen er vår hovedstad... Glad for at jeg kan slå meg på brystet å si: Eg esje fra Norge eg e fra BERGEN!
22
Tifo, sanger o.l.... / TIFO 2005
March 13, 2005, 23:59:36 PM
Quote from: "sekto"Er vel sånn i hele Europa.. Arrangøren får bot for manglende vakthold, men det hadde helt sikkert fått konsekvenser for Brann på en eller annen måte. Så vil du blusse og kaste røykbomber, gå å still deg med IFK supporterne, og gjør det der..


Bøter eller ikke.. Det blir en del blussing denne sesongen, det er jeg ganske sikker på..

Vi får heller skylde på N(ø)FF'ene, jeg er skikkelig forbanna på den gjengen, de skal alltid ødelegge all gøyen  :evil:
23
Brann / Brann-Vålerengens Idrettsforening utsatt?
March 13, 2005, 21:28:41 PM
Her ligger det hvertfall 30cm nå... Det ser ikke lovende ut.
24
Tifo, sanger o.l.... / Tifo-effekter
March 12, 2005, 16:17:31 PM
Trenger noe bluss... Noen som selger? (lurer på om denne tråden overlever i mer enn én time)   :))
25
Brann / Psykolog eller noe?
March 12, 2005, 15:56:48 PM
Quote from: "BL"
Quote from: "Nemesis"Hvis det var det mentale som sviktet, så skjønner jeg ikke hvorfor Scharner spillte dårlig, han har jo egen psykolog :D   eller er det "psykolog"


Han spilte jo ikkje dårlig. Brann's beste!


Svikter halve laget, så er det dømt til å gå utover resten... Spillerne skal jo gjøre hverandre gode! Sikkert ikke alle som hadde like dårlig innstilling i denne kampen
26
Brann / IFK Göteborg - Brann
March 11, 2005, 00:59:45 AM
Drit i IFK-kampen.. Se på denne og gled dere til vif kampen!

http://www.vg.no/video/videoplayer/player.hbs?id=1239

Vi får bare krysse fingrene og håpe det blir Stadda
27
Brann / Royal League
March 10, 2005, 15:38:59 PM
up up and away!!!! Heia Brann, i dag KNUSER vi IFK... 2 mål av Sæternes, ett av Dylan :)
28
Brann / Se kampen på stadion i dag!
March 10, 2005, 15:37:51 PM
http://www.bataljonen.no/forum/viewtopic.php?t=3764

er det virkelig nødvendig med alle disse trådene? RL-tråden opp på topp igjen, så kan vel folk bruke den????
29
Brann / Brann fans vs IFK Göteborg Supporters
March 10, 2005, 15:20:06 PM
Håper vi slakter IFK i dag.. Blir det noen bortesupportere?
30
Brann / Sanne ute i kveld
March 10, 2005, 15:10:02 PM
Blir nok bare Dylan som går inn på spisspalssen, og Miller ned på sentral tenker jeg..
31
Brann / Spørsmål om "klappere"
March 08, 2005, 13:44:26 PM
Jeg er mer for å forby "klappere" enn blussing... Så vi kan godt bytte!
32
Brann / Spørsmål om "klappere"
March 08, 2005, 13:14:21 PM
Nei "klappere" kan vi holde oss for god til... Det hører hjemme på håndball- og baskeballkamper!! Det er rett og slett jævlig.

Tror faktisk at Molde delte ut gratis "klappere" i en seriekamp for å få opp stemningen på stadion.. Men den "stemningen" har jeg aldri lyst å oppleve på Stadda!!!!
33
Brann / Kampen mot VIF 17 mars.
March 08, 2005, 13:09:54 PM
Quote from: "hjallisen"Eller heter det norskundervisning?
Uansett-hurra:)


Hehe.. Jævlig bra!
34
Brann / Sesongen 2005
March 06, 2005, 19:59:12 PM
Quote from: "Brann-Peter!"
Quote from: "byen e bergen"Jeg håper det er mulig å få det til slik at Miller er i førsteellveren. Han har imponert meg nok til det i hvertfall. Spørsmålet er jo hvor, de to på topp er jo soleklare (Winters og Sæternes) men han har kanskje ikke de defensive kvalitene som skal til for å spille høyre-kant. Men mannen på motsatt Kvisvik, bidrar jo ikke så veldig mye defensivt at det gjør noe han heller...
Håper i hvertfall at Miller får spille mange kamper i år!


Miller er en meget god fotballspiller, og det hadde selvfølgelig vært best om han hadde fått spille samtlige kamper for Brann, men det kommer ikke til å skje, trist nok.. håper miller finner seg godt til rette på en eller annen plass (spiller ingen rolle for meg, så lenge han spiller, og spiller godt).. og da kan det være han får fast plass (forhåpentligvis).

Lykke til Miller, We love you!


Miller er en kriger, og kunne sikkert gjort det bra defensift også.. Men han mangler løpskapasiteten til å spille på vingen.. da må formen enda mer opp! Dessuten tror ikke jeg at Miller har særlig lyst å spille ving. Han er jo tross alt sentral-midtbane...
35
Brann / Kampen mot VIF 17 mars.
March 05, 2005, 18:09:43 PM
Quote from: "PornoPung"
Quote from: "Geir"
Quote from: "PornoPung"I og med at VIF ikke fikk spille inne mot IFK så tviler jeg på at Brann får spille inne mot VIF. Da blir kampen utsatt. Vallhall er vel en bedre hall enn Vestlandshallen når man ser på tilskuerkapasitet og gressteppe.


Grunnen til at de ikke fikk spille inne var at tv Norge ike klarte å flytte utstyret sitt på så kort varsel, og de har jo tross alt betalt for senderettighetene.
Det er jo slik i dag at MONEY TALKS


I følge representanten fra RL stemmer ikke det. Han mente noe annet.


Og det var?
36
Brann / Ros til Vålerengen
March 05, 2005, 17:27:28 PM
Quote from: "Super Hasund"Gidd å gi ros te enga lixom


I dette tilfellet handler det om solidaritet.. Bedre å stå sammen, og vise RL-ledelsen at de ikke kan holde på slik! Men tro ikke at jeg liker den drittklubben av den grunn ;)
37
Brann / Ros til Vålerengen
March 05, 2005, 14:55:17 PM
Quote from: "sekto"VIF bør ha så mye kontroll over banen sin at de klarer å gi varsel om at kampen ikke kan gå der. Brann begynte å forberede seg til hjemmekamp før siste runde, og hadde hatt Stadion klar mest sannsynlig. Om ikke så hadde de alt på plass til å søke om Vestlandshallen. Om VIF hadde stått på, så kunne de fått den kampen til å gå tror jeg. Kan ikke skjønne at Brann Stadion, som er såpass umoderne skal være lettere å få kampklar enn det Ullevaal er.


http://www.ringblad.no/Rikssport/Fotball/article1487876.ece

Det var ikke VIF sin feil!!!! RL-ledelsen har jo bæsjet på leggen før.. Og det var de som gjorde feil denne gangen også. De skulle ha kampen spillt på Ullevaal, og overså rådene om å flytte kampen.

Når de så at kampen ikke kunne spilles likevel klarte ikke TVN å flytte TV-sendingen fra Ullevaal til Vallhall, og derfor ble hele kampen avlyst og flyttet frem i tid.

Så disse pengene Vålrenga har gitt til IFK-supporterne er en gave som plaster på såret! Dette var ikke VIF sin feil....
38
Brann / Ros til Vålerengen
March 05, 2005, 14:14:48 PM
Quote from: "sekto"Veldig godt tiltak. Skulle egentlig bare mangle at et lag gjorde det når de avlyste kampen så seint, men er nok flere norske lag som ikke hadde gjort det.


Det var jo ikke VIF som avlyste kampen, det var det dommeren som gjorde!

Uansett så får vi skylde på RL-ledelsen for dårlig organisering...

Dette står det respekt av... All ære til VIF i denne saken!
39
Brann / Royal League
March 04, 2005, 00:43:50 AM
Tenkte jeg skulle lage en RL-tråd slik at vi slipper en million tråder om den samme turneringen!!!

PS: Skandale at TVN skal vise RBK i stedet for Brann! Og hva er vitsen med den avstemingen? Det lukter svindel lang vei!
40
Brann / Det snør, det snør, tidelibom...
March 03, 2005, 14:46:53 PM
Quote from: "KennethS"E meldt den konge våren, får satse på at de snart blir mildere og at kampen mot Vif går på stadda forann 17000 tilskuere.


Vi har vel bare plass til 15000 nå? Uansett så ser jeg at Vif-IFK kanskje blir avlyst :

http://fotball.aftenposten.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=EDINS4LIDJQHNQFIMUNCFEQ?articleID=74652

ikke bra for RL om dette skjer... Samme dagen og greier!
41
Brann / Ka med høyrekant Brann?
March 02, 2005, 01:52:40 AM
Jeg lurer bare på en liten ting; det diskuteres om Hjelde skal klare å danke ut Bjarnarson. Men jeg hørte at det var snakk om en kontrakt fra sommeren av for Hjelde! Stemmer ikke dette?
da sliter vi litt om Soma forsvinner til sommeren...
42
Brann / Brann fans vs IFK Göteborg Supporters
February 27, 2005, 16:28:34 PM
43
Brann / Vollvik, en klubbhore?
February 27, 2005, 16:18:34 PM
Quote from: "Lefty"
Quote from: "enavgutta""Hørt på by'n:"


Sludder og vås! Ikke legg ut slikt piss på disse sidene! Blir en vannvittig smak av Se & Hør over det!!!

Som "vi har fått dette bekreftet av ei svært god og nær venninne..."

Irritert Lefty


hehe... tror dette var en uskyldig spøk!
44
Brann / Borteturer i Royal League
February 26, 2005, 02:56:57 AM
Ser at det florerer av gnitne striler her på forumet nå for tiden! Det er vel ikke store forskjellen på bilettene selv om det er snakk om 100kr... Betaler lett litt ekstra for å se Brann spille fotball! Om IFK vil selge billettene sine for 50kr så sier det mye om interessen i Sverige... Uansett så er det reisen til Sverige som koster penger, billetten til kampen blir jo bare lommerusk!
45
Brann / Tur til Göteborg?
February 24, 2005, 03:50:25 AM
Noen som drar? Blir sikkert 200stk på tribunene totalt...
46
Brann / En riktig råtass!
February 24, 2005, 01:23:10 AM
Quote from: "Bruiser"Kan du bevise det? Er nokså sikker på du har hevda det før, eg kom med motargumenter og du svarte aldri.


Mener jeg leste at Brann ville eie stadion selv.. Da må de bruke pengene SINE på stadion, for den blir ikke billig... Som en annen her sa, vi har jo rike onkler i bakhånd! Men, vi får se. Skal ikke påstå noe siden jeg ikke har en kilde, det er bare noe jeg tror (ganske sikkert)!
47
Brann / Skader
February 23, 2005, 23:57:37 PM
Quote from: "byen e bergen"


Om Hanstveit er ute, så går vel Guntveit ned på venstre-backen... Da håper jeg at Miller starter på sentral-midtbane (der han er best), og A.Walde som hengende spiss...
48
Brann / Skader
February 23, 2005, 23:57:22 PM
Quote from: "byen e bergen"


Om Hanstveit er ute, så går vel Guntveit ned på venstre-backen... Da håper jeg at Miller starter på sentral-midtbane (der han er best), og A.Walde som hengende spiss...
49
Brann / Re: katastrofe
February 23, 2005, 23:24:58 PM
Quote from: "morten_61"


har mine tvil nå, det må jeg innrømme!

Noen som tørr å tippe lagoppstillingen?
50
Brann / En riktig råtass!
February 23, 2005, 23:22:01 PM
Quote from: "Bruiser"
Quote from: "HaterRævBK"[kjøpe han med ka?

Sponsorpenger. Om du ikkje hugser så har Brann signert suupre sponsoravtaler verdt 60 mill over tre år. Dessuten har vi generøse onkler i bakhånd.

Stårkje på! :D


Alle pengene kommer til å gå med til Nye Brann Stadion