• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - evig*brann*fan

1
Herregud!!! Må dåkkar slutte!!!!! Noen vil ta avskjed med ham på stadion med å synge og klappe, andre bryr seg ikke, og noen vil skrive hilsner til ham her... Det må da virkeli være opp til hver enkelt...!!! Eg e en av di som synest det e VELDI trist at han skal slutter... men sjøl om eg tenkar masse på det, så vil ikke det si at eg ikke bryr meg om og bruker tiden min til å tenke på restn av spillerne som fortsatt er der, for det gjør eg!! Men eg vil at Raymond skal få den beste avsluttningen noensinne... Og det må da vere opp til meg, og bare meg.. Dersom dere har noe imot det, så e det bare til å overse dette og fortsette videre med deres!!! Kan heller ikke sammenligne dette med sist gang han forlot brann.. denne gangen kommer han nok ikke tilbake!!! men jaaa!!!! Brann tar både seriegullet og cupgullet i år uten Raymond, men han vil uansett vere ett godt minne, og noe å savne på laget!!!!!!   Super-Ray forever!!! Du vil bli savnet!!!
2
Syns vi bør lage ett tema der fålk får skrive sine hilsner til ham!!!! Noen som har noe å si??  :D  :D  :D  :D  :D  :P  :P  :P  :P  :)  :)
3
Brann / Svenskene drømmer.
December 03, 2004, 20:16:12 PM
Men e bra at dåkka svenskar også ser super heltn vår
4
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 20:02:11 PM
Go girl!!!!!!! Sånn det skal være!!!
5
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 19:49:32 PM
Hva skal du med aldersgrense da??? Skal ikke alle supportere ha like stor rett uasett hvor gamle de er??
6
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 19:48:22 PM
Det har du rett i! Alle har hver sin smak! Og at aldersgrensen er uskreven der er jo bra... Hva skal vi med aldersgrense på stadion?? =)
7
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 03, 2004, 19:41:52 PM
Vi må få feire gledesrusen av oss uten at det skal bli ett sånt oppstyr! Hvor ofte skjer ikke sånne ting rundt om i verden! Det blir ikke gjort noe galt her!!!
8
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 19:36:58 PM
Det er ikkje noen uskriven regel, ser mer enn godt nok fra ss og! Og det er her somm allti har vert "sentrum"!!!! ss for ALLE pengene heller! Aldersgrene???
9
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 19:25:14 PM
Det er eg helt eng i!! Er ss som er best! Fordi om det garantert er bra på hansa og, så er det ingenting som slår følelsen av å stå på ss!! Ingen tvil om at det e her eg ska sa partoutkort i år også! :lol:  8)
10
Brann / Svenskene drømmer.
December 03, 2004, 19:17:44 PM
Dessverre!!! Han e min!!! Hold deg vekke!!
11
Brann / Kronerulling...
December 03, 2004, 18:56:29 PM
Eg menar at de supportarane om vil gi pengar til brann kan få værsågod gjøre det! At brann sammlar inn sånne pengar e helt greit... Vi bestemmar sjøl om vi vil gi eller ikkje... Om eg tapar en tusen lapp på dette, så føler ikkje eg det som ett nederlag! Etter min mening går dette til en god sak, noe eg virkeli brennar for! Så de som har pengar til dette må få lov til det! Det trengar ikkje komme noen negativ kommentarar for det!
12
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 18:37:51 PM
Det ska ikkje vere noen konkurranse dette!!! Vi på ss skal vera glad for at hasa lager liv! Vi skal muntre dem opp til å fortsette med dette, ikkje kjefte og krangle for at de tror at de prøver på å ta ovar noe! Men det hjelpar ikkje bare at vi på ss gjør dette! Dere på hasa må også oppmuntre oss til å fortsette med å være stemningsbærere på Stadion.... Og ikkje kjefte og smelle for at trøkken forsvinnar og det e bare fjortissar igjen! For det er det IKKJE! Eg har selv vert fast supportar på ss i MANGE år!

HUSK: Det e ikkje mellom oss BRANN supportere det skal være konkurranse, men mellom oss og di andre rbk-, vif- og sil-supportere o.s.v... Vi ekte BRANN fans må stå sammen!
13
Brann / Hansa knuste storestå i kveld!
December 03, 2004, 18:08:23 PM
Fjortissene og strilene på Store Stå som ikke er i stand til noen av delene er selvfølgelig ikke velkommen der oppe. Store Stå har de siste årene vært en skam og vi kunne vel på en dårlig dag blitt sunget ut av de fleste klubbene i Tippeligaen (til dere naive på SS - dette er sannheten).



At fjortissene og strilene får all skylden for dette e jo domt!! Ka hvet dåkkar om ka de e i stand til og ikkje? At det er de som ødelegger stemningen e feil å si! En ska ikkje peike ut noen og la de få skylden! En må tenke på seg selv og hva du kan gjøre. Så i steden for å flytte vekk og la de sitte igjen med ansvaret for å lage liv er feigt. Hvorfor kan ikkje dere hjelpe til å lage liv på ss da? At fjortissene og strilene er med oss er KJEMPE BRA!!!!! VI trenger alle de supporerne vi har! Ingen er bedre enn andre uansett! E du ekte supportar så e du det, uasett kor du kommar fra! :evil: