• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - shedend

1
Brann / Kristian (eagle)
February 06, 2005, 02:58:19 AM
Quote from: "arild"så han mot Start... da virket han som en bra spiller.. mye på løp.. ikke redd for å synes  plompehumor er gørr og gørrehumor er plump, og geddi humor er plump elller plumpehumor er Geddi
.. nye geddi med muskler.. hehe


Så han ikke mot Start... da virket han som en spiller... mye på spøk... ikke redd for å sprelle... Geddi var stor!!! Det er dere alle enig i !!! Ikke sant !  For en konge. En storkonge!
2
Brann / Kamp flytting
February 06, 2005, 02:44:10 AM
Quote from: "Tois"Ble forbannet irritende på NFF nå.. Har planlagt tur til Aalesund søndag 1.Mai.. Mafia NFF flyttende til mandag.. Sykt respektløs av NFF..
3
Brann / Addeco ligaen..
February 06, 2005, 02:22:33 AM
Quote from: "Nixon"Vel, med den innstillingen hadde Tippeligaen fortsatt vært 1. divisjon. For oss som husker litt lengre var 1. divisjon 1. divisjon og ingen kunne egentlig tenke seg noe annet. Nå derimot, er det helt naturlig. Så jeg regner vel med at dette også går seg til...


Det meste går seg til. Også Nixon. Mitt poeng er at dette er ikke så veldig bra. Alle divisjonene har sitt eget navn? Fishermans Friend 1.divisjon. Iduns Kethups 2.divisjon. Kaptein Sætre Kjeks Vår Egen Divisjon Under 2. Divisjon. Finsbråten Wienerpølser - Norges Mest Velkomponerte Pølser Elitedivisjonen Under 2.divisjon (sammen med alle de andre egentlige 5.divisjonslag, men det holder vi tett om alle mann...)
4
Brann / noen som va på møte?
February 06, 2005, 02:07:11 AM
Quote from: "satan"Det er vel kun tre-fire tolvåringer som kaller seg Bergen Fantzatifo Puta Madre Szzzzz som har gitt uttrykk for at de ønsker tifo.


Skal man være til fingerspissen nøye med saker og ting som angår den vestlige verdens fremtidige øremerkede utenriksfart hva angår tjenestemenn og farskapssaker er jeg helt enig. Hvis ikke er jeg helt uenig. Også når det gjelder bluss. (rektangulær bluss også)
5
Jeg lurte på det samme og spurte på Brann-butikken, men de visste ikke. Hvor kan jeg spørre da? Noen som vet om de selger dem noen plass? I sentrum kanskje? Eller i Brann-butikken?
6
Brann / Lekepolitiet kan dra til helvete!
December 03, 2004, 13:52:16 PM
juset og satan. For lite innlegg på c.life og itk så dere må inn her å herpe? rrrrrrrr. Når dere 100 innlegg før dere blir avslørt?