• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sandnes1985

1
Brann / RBK - BRANN
February 01, 2005, 21:09:02 PM
Quote from: "Digg Jan"
Quote from: "sandnes1985"Vi hadde nesten et helt forsvar skadet (Riseth, Koppinen, Kvarme og Russel) og en halv midtbane skadet (Berg og Solli), mens dere hadde Andresen + hele angrepet skadet i Winters og Sæternes. Kampen kunne gått begge veier, men heldigvis var dette bare en treningskamp. Jeg kan dog ikke si at jeg ble mer sikker på seriegull etter denne kampen, men jeg tror heller ikke jeg ble så mye mindre sikker på det :)


Dere hadde kansje et helt forsvar skadet, men vil dette si at dere ikke kommer til og spille med spiller som Hoftun, Stenssås, dorsin eller Basma? dere hadde kansje et helt forsvar skadet, men dere stilte nesten med det forsvare dere har spilt med de siste 3 sesongene...


Jeg sa at vi hadde et helt forsvar (4 spillere) skadet, ikke at vi hadde hele forsvaret skadet... Det er faktisk en forskjell. Forøvrig har du rett i det du sier, med unntak av at Riseth nok vil være fast i startelleveren, og at Dorsin er langt fra førstevalget på høyreback. Men verken høyre- (Kvarme, Russel eller Basma) eller venstre-backen (Stensaas, Dorsin) er gitt før sesongen, og dessuten vil nok både Riseth, Hoftun, Koppinen og Kvarme ha ambisjoner om å spille midtstopper for Rosenborg.
2
Brann / RBK - BRANN
February 01, 2005, 20:41:29 PM
Vi hadde nesten et helt forsvar skadet (Riseth, Koppinen, Kvarme og Russel) og en halv midtbane skadet (Berg og Solli), mens dere hadde Andresen + hele angrepet skadet i Winters og Sæternes. Kampen kunne gått begge veier, men heldigvis var dette bare en treningskamp. Jeg kan dog ikke si at jeg ble mer sikker på seriegull etter denne kampen, men jeg tror heller ikke jeg ble så mye mindre sikker på det :)
3
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 19:06:14 PM
Quote from: "Nixon"
Quote from: "sandnes1985"Det at jeg ikke har fått noen andre kommentarer på det lange innlegget mitt, tyder vel på at mange faktisk finner at det er litt sannhet i det jeg skriver?    :wink:


Eller at du overskred grensen for antall ord og at derfor ingen gadd å lese innlegget ditt...:)

Jeg beklager, jeg glemte at dere Bergensere ikke er så flinke til å lese og tyde lange, sammenhengende tekster... ;)
4
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 16:56:40 PM
Quote from: "Henki"
Quote from: "sandnes1985"
1) Mange klubber i Norge har tjent gode penger på å få solgt talentene sine til oss. Klubber som Sogndal og Skeid vil aldri (i nær fremtid) ha ambisjoner om å vinne Eliteserien og å komme seg ut i Europa. Slike klubber baserer seg på spillerutvikling og spillersalg, de er interessert i å bidra til å gi fotball-Norge nye stjerner og samtidig skaffe seg selv nok penger til å drive klubben rundt og kunne gi fansen litt fotball på respektabelt nivå.


Jepp, det er akkurat det Rune Bratseth tenker på. Norsk fotballs beste...

Alle direktører er vel interessert i sin egen klubbs beste, og jeg hevdet heller ikke at Bratseth er noen helgen. Det jeg sa var at andre klubber har tjent på at Rosenborg har kjøpt spillere av dem, og at det derfor ikke nødvendigvis er så negativt som alle andre skal ha det til det at Rosenborg har kjøpt opp gode spillere fra andre klubber.

Det at jeg ikke har fått noen andre kommentarer på det lange innlegget mitt, tyder vel på at mange faktisk finner at det er litt sannhet i det jeg skriver?    :wink:
5
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 17, 2005, 03:36:48 AM
6
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 11, 2004, 15:48:10 PM
Quote from: "sekto"

Det er jo nettopp det som er saken... Dere kjøper spillere og plasserer de på benken, akkurat som dere har beskyldt oss for... hehe...
7
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 11, 2004, 12:47:45 PM
Quote from: "Xminator"Så RBK kan ikke lønne MA det samme som Strand, Berg og Hoftun?
8
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 11, 2004, 12:05:19 PM
Fra kjernens forum:
Quote from: "Totto Dalum"


Det er klart Rosenborg hadde "råd" til Martin Andresen, men i RBK har de aldri strødd rundt seg med penger og gitt enkeltspillere vanvittig lønn, det er også en av grunnene til at Rosenborg er en så god økonomi som de har. Rosenborg har et budsjett som alle andre har, både overgangsbudsjett og lønnsbudsjett, og Bratseth var ikke interessert i å sprenge dette for å få tak i Martin Andresen, siden vi allerede har mange gode midtbanespillere. 15 millioner er veldig mye penger, og tror dere det blir godt likt i Brann, eller ville blitt godt likt i Rosenborg for den del, at han får 50 % av overgangssummen, altså 5-7.5 mill + 3 mill i årslønn? Det er greit med sponsorer, men de kan ikke være der for alltid, og da er det opptil klubben å skaffe god økonomi og drive klubben sunt.
9
Brann / Martin Andresen er klar for Brann!
December 10, 2004, 21:31:00 PM
10
Brann / Re: Martin Holder mål!
December 10, 2004, 11:58:39 AM
Quote from: "Superjack"For å si det enkelt, når RBK kan vinne serien med storflor på høyrekanten, så kan Brann vinne lett med Martin knutsen på samme plass!

Og martin har vært god i hele høst!
Martin spiller stort sett godt, og blir han satt på benken så klager han aldri. En lagspiller! Tror han og sharner kommer til å bli en slager i neste sesong, med tilsvarende med Andresen og Kvisvik på andre siden.

Nå er det Braaten som spiller høyreving, Storflor er venstrevingen vår...
11
Brann / Andresen og Fakiri
December 02, 2004, 14:28:25 PM
12
Brann / Fra sikre kilder....
December 01, 2004, 23:16:17 PM