• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Den Røde Fare

1
Brann / Flaut!!!!!!!!!!
March 18, 2005, 12:25:41 PM
2
Brann / Startoppstilling 2005 sesongen.
December 13, 2004, 13:02:07 PM
Det er veldig mange forsvarspillere nå ja, 9-10 stk som kjemper om 4 plasser. men kanskje de tenker lenger frem der oppe i idrettsveien. slik tror jeg situasjonen er til neste jul.

ørn x 2: fremdeles på stadion
soma:solgt
hanstveit og kalvenes: fremdeles på stadion
walde: i løvham ( kontrakt går ut 2005)
klock: fremdeles på stadion
ophaug/guntveit: begge har kontrakter som går ut i 2005. en av de forsvinner, tror det blir ophaug, cato er jo branngutt.
knudsen: får ny kontrakt, kan brukes på backen.

da står vi igjen med disse:
lille-ørn
store-ørn
hanstveit
kalvenes
klock
guntveit
(knudsen)

konklusjonen er vel at når soma går må vi ha en erstatter av samme kaliberet. pluss kanskje enda en midtstopper.
3
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 13, 2004, 01:17:27 AM
vet ikke hvor mye molde fikk og hvor de pengene har tatt veien, men i følge avisene tjente rosenborg 100 millioner på seieren over haifa i høst. de fikk 80 rene millioner for gruppespillet.

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=236484

tror også de fikk 20 millioner ekstra i tvpenger fordi de var eneste lag i skandinavia som var med, men fant ingen link i farten.

nok til å betale lønnen til både andresen og sæternes i allefall.
4
Brann / MARTIN ANDRESEN KLAR FOR BRANN!!!
December 12, 2004, 19:44:06 PM
tror ikke andresen kommer til å bli solgt fra brann, men skal aldri si aldri. han er 30 år når kontrakten hans går ut i desember 2007. det sier seg selv at brann ikke kommer til å selge med tap, så han blir dyr hvis noen vil han han.

sæternes og winters har også kontrakter i tre år til. de er 32 og 33 i 2007. tror brann er siste klubben for begge disse to, men også her gjelder det at vi ikke selger billig. for et spisspar de neste tre årene!

når det gjelder å investere penger i spillere, bare minner jeg om at visse typer sportslig suksess gir uhorvelig mye penger på bok. brann i champions league ( du hørte det her først! ) i 2006 eller 2007 vil slette alle økonomiske bekymringer som dugg for solen. men en ting om gangen..:)
5
Brann / NFF & Ullevål
December 03, 2004, 16:22:02 PM
Glemte det siste punktet, at NFF selv tok inititativ til Royal League.

Dermed blir det sånn at NFFs representanter skal behandle klage på egen oppførsel i en turnering de selv har tatt initiativ til. Skal bare se posene under Kåfjords øyne vokser i nærmeste fremtid.
6
Brann / NFF & Ullevål
December 03, 2004, 14:33:09 PM
Det verste er at NFF v/S. Kåfjord havner i dobbeltroller i denne saken.

NFF eier en del av Ullevaal. Hvis man hadde ønsket det kunne man holdt åpent. Komiteen som praktisk arrangerer Royal League kan klage klubber inn for Rådgivningskomiteen i Royal League hvis noen klubber ikke holder pliktene sine, som f.eks Vålerengen.

I denne Rådgivningskomiteen sitter det 12 representanter, 4 fra hvert land. Fra Norge sitter Kåfjord og Espelund fra NFF. I fotballen er det altså slik at man behandler klager på seg selv, er jo ok det, blir jo som oftest en veldig grei løsning på problemene da.

Vi får stole på danskene i denne saken.