• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - robban

1
Brann / BRANN Tatovering
March 31, 2005, 15:16:19 PM
Vet at tråden er foreldet, men kunne i dy meg da jeg leste de storslåtte innleggene til Per Anders. Jeg har aldri lest noe så latterlig. Tatoveringer er kroppskultur. Kanskje vil enkelte finne inspirasjon her? :lol:

http://www.klanen.no/index.php/content/view/full/10619
2
Brann / Latterlig
January 12, 2005, 15:19:42 PM
??? er det jeg som er tjukk i hue eller? Skjønner dere ikke hvilken konsekvenser dette har for enkelte? Hadde dette skjedd med Enga angående kampen mot DIf hadde det blitt et ramaskrik. Klubbens supportere setter opp turer og organsierer noe helt jævlig for at folk skal få sett kampen og bidratt til at RL blir en sukse. Når da kampen blir flyttet en mnd før den skal spilles, er jo dette et budskap som sier "fuck off" til klubbens tilhengere. Skjønner dere hvor mye jobb det er å organisere en slik tur? Det trengs tid for bli gjort og da kan vi ikke opperere med at kamper blir flyttet fra mnd til mnd. Skjønner godt at folk er skuffa og det har de faen meg all grunn til å. RL`s ledelse burde skjønne at skal dette bli en sukse må man tilrettelegge for at folk i det hele tatt kan se kampen og spesielt ta vare på den ene "nasjonen" som faktisk bryr seg om konseptet. Dette er jo tross alt kjempe positivt at vi(enga) og Brann for med mye folk over. Det vekker interessen både hos svensker og dansker... Synes dette er helt latterlig. Kamp på en søndag når man må reise over landegrenser skjønner selv en psykisk utviklingshemmet gutt på 10 blir vanskelig..