• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kop

1
Brann / Jan Gunnar Solli
March 06, 2007, 14:07:27 PM
Quote from: "Mr_Soma"


Det er et godt poeng. Jeg må si jeg ikke husker ham så godt fra den tiden, heller ikke hvordan Odd spilte, men det er fremdeles et godt poeng. Jeg mener likevel at Solli passer bedre på et lag som har ballen i laget fremfor et lag som spiller veldig direkte/langpassning. Brann er heller ikke svart/hvit når det gjelder dette, men spesielt på hjemmebane bruker vi ballen mer enn mange andre norske lag.
2
Brann / Jan Gunnar Solli
March 06, 2007, 13:29:39 PM
Quote from: "dudo"
Quote from: "kop"


Nuvel, her møter du nok en del uenighet! Spør du RBK-fansen får du høre at det er nettopp i pasningsspillet og ballfordelingen JGS' svakheter er. Mr. Tversoverpasning/Feilpasning er hyppig brukte karateristikker.

Pt 2: Mjelde/Brann har allerede sagt at han er tiltenkt en plass på høyrekanten, så Andresen-erstatterteorien kan du legge fra deg.

I mine øyne ligger styrkene til JGS i hurtigheten og løpsstyrken. Han finnes ikke målfarlig, og har vel heller knapt assists. Men jeg tror han er et trygt valg på høyrekanten når vi ikke skal ha Husky til å løpe ringer rundt folk.


Det med tversoverpassninger er jeg med på. Som jeg sa selv så er han for glad i ballen, og for sen til å spille den i lengderetning. Det ender ofte med støttepasning. Det er, slik jeg forstår, det største problemet når han spiller på RBK/landslaget. At han har mange feilpasninger visste jeg ikke, det er i hvert fall ikke mitt inntrykk (men der kan jeg selvfølgelig ta feil).

Jeg har forstått at vi ønsker ham som høyrekant. Det jeg sier er at han, etter min mening ikke er noe god der, og at han passer bedre sentralt.
3
Brann / Jan Gunnar Solli
March 06, 2007, 12:59:34 PM
4
Brann / Den PINLIGE utbyggingen starter snart
October 25, 2005, 11:33:35 AM
Quote from: "Yngve"
Quote from: "Truls Mulelven"


Det kosta i alle tilfelle 30 - 40 millionar i kristiansand for 4 000 ekstra plassar, så reknar med det vert mykje det samme her i byen.. Så det er ein viss økonomisk forskjell..

Eit kjapt reknestykke:

35 000 000 kroner for 4 000 ekstra plassar = 8750 kroner per plass. Reknar du då 200 kroner per billett går det over 43 kamapr før det eine setet er betalt. Og når du veit korleis foppallpublikumet i Bergen er, så kan det gå langt tid.. Jamfør 1998 sesongen og dei fleste seongane før (sjeldan over 11 000 i snitt)


Forutsatt at:
- Vi øker snittet med 4000 (i tillegg til den økning i snitt som allerede er påkrevd ved utbygging til 20.000)
- At inntektene ikke benyttes til spillerkjøp
- At inntektene er skattefrie
- At det er 0% rente på de 35''
- etc

Jeg forstår folk som ønsker en større stadion enn 20.000, men samtidig synes jeg det er fornuftig og nøkternt gjort av Brann-ledelsen å ikke la seg rive med og ta seg vann over hodet. Når vi høster fruktene av den nye stadion og overskuddet vises på bunnlinjen, kan vi starte planleggingen av ytterligere plasser. Inntil det skjer er jeg fornøyd med at vi unngår fadeser a la hansa-tribunen + oversatsning på spillerkjøp (som resulterte i konkurs). Vi har lært har vi ikke?
6
Brann / Doddo vil ha 4-3-3
October 13, 2005, 14:45:24 PM
Quote from: "viks"
Quote from: "BrannFa(e)n"


Dette er vel totalt uaktuelt, og heldigvis for det...

Kan du nevne det laget som sist tok en nasjonal/internasjonal tittel ved hjelp av dette systemet?


Nå var det ikke jeg som lanserte 3-5-2, men Milan hadde bra suksess med sitt 3-4-3-system. Det er veldig likt som 3-5-2, men med kantspillere på midten som slapp seg ned i et 5-mannsforsvar og med en av kantspillerene på topp som da slapp seg ned på midten. Veldig likt 3-5-2, og vel et "bevis" på at det finnes andre systemer enn 4-4-2 som funker. Brasil har også benyttet seg av dette systemet ved flere anledninger, med Cafu og Carlos som kanter i 4'eren på midten.

Bare en digresjon dette, jeg mener ikke at vi skal benytte det systemet, til det er det for nytt og for ulikt norsk kultur til at jeg har tro på at Mons Ivar klarer å inprente det innen rimelig kort tid.
7
Brann / Doddo vil ha 4-3-3
October 12, 2005, 11:35:08 AM
8
Quote from: "cyp"Herregud for en usaklig tråd. Slike tråder burde slettes momentant.


Like usaklig som signaturen din?

Enig i første innlegg eller ei, å slette slike tråder er det mest meningsløse man kan gjøre på et diskusjonsforum.
9
Brann / Re: Noen med god hukommelse?
March 09, 2005, 14:20:32 PM
Quote from: "joachim"
Skal jeg føle meg beæret eller misbrukt? Klarer ikke helt å bestemme meg! Hjelp!


Kanskje begjæret er et greit kompromiss?

PS
Det var helt sikkert Torvanger som tok straffen. Tror faktisk han ble Branns toppscorer det året, bl.a. som følge av noen straffer.
10
Canal Digital skal vise IFK Göteborg - Brann. Kampen har blitt flyttet fra 20:35 til 18:30 samme dag som en konsekvens.
11
Brann / HÃ¥kon Opdal!
February 22, 2005, 10:41:48 AM
Om Opdal er god nok for Brann pr i dag kan diskuteres. Keeperplassen er imidlertid kanskje den vanskeligste plassen for et lag å bekle med en klassespiller. Hvis man ser på mange av de keeprene som i dag er virkelige klassespillere (ikke mange) har de noen fellestrekk. Ta for eksempel Casillas i Real, han spilte fast for verdens kanskje beste lag allerede som 19 åring. Eller Buffon; fast i Parma som 19 åring han også, ble siden solgt til Juve som den dyreste keeper noensinne (og er i dag muligens verdens beste keeper). Begge to gjorde feil i starten, spesielt Casillas minnet faktisk mye om Håkon. I motsetning til f.eks. en spiss er det få rom for feil når du står i mål. Og feil kommer ofte som følge av mangel på rutine. Og mangel på rutine kommer av 2 ting; alder og antall timer på banen (ikke det samme). For at Opdal skal bli en god keeper kan vi vente med å benytte ham til han er blitt eldre og "tryggere i hodet". Rønningen ble ikke fast eliteseriekeeper før han var 26 (?), men ble til gjengjeld en habil en. Hvis Opdal skal bli en klassespiller må han få lov til å gjøre noen feil nå, og få rutine på banen i tillegg til "et trygt hode". Når Opdal er 26 er han en mye bedre keeper enn det Rønningen var ved sanmme alder hvis han får spille. Hvis vi setter han på benken igjen blir han i beste fall like god som Rønningen.

Hvis vi ser på Opdals utvikling har han noen tegn på at han kan bli stor. Han har et 2-sifret antall U-21 landslagskamper, han har vært i A-landslagstroppen (der han fikk skryt av Thorstvedt for å være den keeperen som var best fysisk utrustet til å bli en toppkeeper, i konkurranse med Espen Johnsen, Frode Olsen og Erik Holtan, hvis jeg ikke husker feil). Når han ble Branns 1. valg i sommer startet han dårlig. De 3-4 første kampene var han i beste fall rusten. Deretter har tabbene blitt færre og færre. Utviklingskurven peker riktig vei.

Tabbene vil fremdeles komme, det er det ingen tvil om. Frekvensen de kommer i derimot, vil bli mindre og mindre hyppig. Har vi tålmodighet med ham vil han bli landslagskeeper innen 2-5 år. Og så må vi ikke glemme at mange av de keeprene som er ansett som noen av de beste i tippeligaen også hadde mange tabber i fjor. Baron, Espen Johnsen og Erik Holtan gjorde alle sammen giganttabber som kostet baklengsmål. Etter min mening var det bare to keepre som leverte klassespill gjennom hele sesongen og det er Gautason (1/2 sesong riktignok) og Al Habsi.

Konklusjonen min er at Opdal så absolutt har potensial til å bli keeper i landslagsklasse, og vi må gi ham tid til å bevise at utviklingskurven fortsetter oppover. Hadde Real Madrid råd til å investere tid i Casillas har Brann råd til å gjøre det samme med Opdal.
12
Brann / Kvisvik i A-troppen
February 01, 2005, 12:23:22 PM
Jeg mener Kippe hadde en bedre tur enn Soma, så det er fortjent at han blir tatt med i stedet. Jeg mener også at Sæternes hadde en dårlig tur og fortjener ikke fornyet tillit.

Det jeg er mer opptatt av er hvordan skandalebacken Stensaas får plass. Hanstveit er etter min mening mye bedre, spesielt defensivt.
13
Brann / Kvisvik i A-troppen
February 01, 2005, 12:13:10 PM
Raymond Kvisvik, Brann
Tommy Svindal Larsen, Nürnberg
Claus Lundekvam, Southampton
Morten Gamst Pedersen, Blackburn
John Arne Riise, Liverpool
Petter Rudi, Molde
Sigurd Rushfeldt, Austria Wien
Ståle Stensaas, Rosenborg
14
Brann / NÃ¥r T. Heldtsad kommer tilbake til stadion.
January 31, 2005, 09:45:03 AM
15
Brann / Dommere
January 24, 2005, 13:51:03 PM
Et av fomålene med Royal League er at skandinaviske lag skal få matching utover den hjemmelige liga, men uten å måtte kvalifisere seg til europacupen (det er som kjent ikke lett å gjøre det i skandinavia, og man risikerer uansett å ryke ut ganske fort...) Ved å lage denne ligaen får man verdifull matching som på sikt kan bedre våre muligheter også i europa. Dette mener jeg også skal gjelde våre dommere. Også de trenger matching i toppkamper, og dommere som ikke har samme muligheter som Hauge, Anders Frisk og Kim Milton Nielsen til å prøve seg i storkamper trenger denne ligaen for å bli bedre.

At det kommer til å bli feilaktige dommeravgjørelser i RL er jeg sikker på, men om de kommer hyppigere enn i tippeligaen, allsvenska og SAS ligaen, det tviler jeg på. Den dagen vi begynner å se et mønster i feilaktige avgjørelser, som kan spores tilbake til fordeler for landet dommeren kommer fra, den dagen kan vi begynne å stille spørsmål ved bruken av dommere fra skandinavia. Ikke før.
16
Brann / Kritikk!
January 14, 2005, 13:04:55 PM
Quote from: "satan"Jeg vil rette kritikk mot kop som er en bonde fra oslo.


Vel, hva venter du på?
17
Brann / Kritikk!
January 14, 2005, 10:45:36 AM
Quote from: "Bergen Sin Gutt"
Er du riktig? Har du ikke fått med deg den skandaløse og defekte drakten Brann skal spille med denne sesongen?

(måtte det bli den første og den siste sesongen med denne sjeleløse drakten)


Takk for at du understreker poenget mitt
:-)
18
Brann / Kritikk!
January 14, 2005, 09:58:04 AM
100% enig med Nixon når det gjelder "uinteresserte" fans.

Som jeg har sagt tidligere så tror jeg en slik topic kan bli veldig nyttig. Jeg må likevel få si at tidspunktet er litt dårlig timet (ikke noe negativt om topic-starteren, jeg vil heller kalle det uflaks:-). Med det mener jeg at tiden vi er inne i nå er en tid som, historisk sett, er helt på bunn hva kritikkverdige forhold angår.

Jeg har vært Brannsupporter siden begynnelsen av 80-tallet. Jeg mener selv at jeg har opplevd så og si alt en fotballsupporter kan oppleve av kritikkverdige forhold. Det jeg ikke har opplevd er ubetinget suksess. Jeg prøvde nettopp nå å finne noe negativt som det var verdt å skrive noe om, men jeg kan ikke, historie tatt i betraktning, se noe som helst som får varsellampene mine til å blinke. Klart man kan si at de store investeringene som gjøres for tiden til slutt kan knekke ryggen vår. Det er bare det at vi har investorer som bærer den byrden, så noe stor risiko løper vi ikke. Man kan også si at det er feil og kortsiktig å kjøpe seg til suksess, men jeg ser få, om noen, grunner for hvorfor vi skulle takke nei til gavene vi får tildelt. Brann, som alle andre klubber som kan kalle seg stor i sin liga, skal være et kjøpende lag. Det er slik fotballverden fungerer. Vi skal kjøpe av dem som er mindre enn oss (stort sett alle norske lag) og selge til større lag (i utlandet).

Som sagt, jeg finner få kritikkverdige forhold pr i dag. Hvis noen holdt en pistol mot hodet mitt, kunne jeg sagt at vi i disse gode tider ser for lite på historien vår. Vi har nemlig mer enn nok av feil å lære av, og det er vår plikt å gjøre akkurat dét, så la oss ikke glemme hvem vi er.
19
Brann / Kritikk!
January 13, 2005, 18:47:38 PM
Quote from: "Pascal Simpson"

Det var aldri kvalitetene jeg mente var bås, det var det at han var på ett første div lag og at en spiller i første div aldri i livet er verdt 15 mill. Og de pengene får vi aldri igjen, Martin kommet til å være i Brann til Stabæk kommer opp igjen og når kontrakten går ut går han gratis tilbake.

-- Sann mine ord--


Martin Andresen 2004: Premier League, Eliteserie og landslagskaptein
Martin Andresen 2005: Eliteserie

case closed
20
Brann / Kritikk!
January 13, 2005, 17:29:35 PM
Quote from: "Pascal Simpson"Må bare svare på en som sa at Martin Andresen ikke var en første div spiller. Kor i hælvete spiller Stabekk, tror du han hadde komt til brann hvis han ikke måtte spille i første div.


Det var nok meg. Når du henviser til Martin Andresen som en førstedivisjonsspiller i din argumentasjon for hvorfor vi ikke skulle kjøpt ham til den prisen, antar jeg at du sikter til hans kvaliteter. Du kunne like gjerne henvist til ham som landslagskamtein, eliteserie- og premier league spiller (som er hans representative CV fra inneværende sesong). Så 1. divisjonsspiller blir bare for dumt og direkte feil.

PS
Stabæk kommer til å spille i 1. divisjon ja, men uten Martin Andresen.
21
Brann / Kritikk!
January 13, 2005, 14:58:28 PM
Quote from: "satan"
Er for kritikk av spillere. Masse hets er deilig mot spillere uten klubbfølelse.
Haugen er en sabotør.

Men forsvarer ikke kritikk mot Brann.


Dette er i beste fall selvmotsigende.
22
Brann / Re: Kritikk!
January 13, 2005, 14:52:40 PM
Quote from: "Pascal Simpson"

Jeg er 100% for at folk skal få fremlegge sin kritikk mot klubben. Bra topic å starte.

Men kall nå ikke Martin Andresen for en førstedivisjonsspiller. Si at du er uenig i kjøpet og alt det der, men en førstedivisjonsspiller?

Jeg ville forresten også vært imot et slikt kjøp hvis det var for egne penger, men glem nå ikke at Brann ikke betalte 15 mill, det var det investorene som hjalp til med.
23
Brann / sannhetens ord i avisen ta
January 11, 2005, 11:31:33 AM
24
Brann / Litt lite Brann
January 06, 2005, 12:53:10 PM
Min erfaring med slike diskusjonsforum og bruk av moderatorer som har mulighet for å stenge folk ute, er at det er en uhyre vanskelig øvelse å gjennomføre. Man skal ikke gå langt som moderator før det går på yttringsfriheten løs. Som oftest vil slike forum ha en selvjustis som etterhvert gir forumet den seriøsiteten det fortjener. Sånn sett er en topic som denne meget nyttig. Vi må tåle å lese useriøse innlegg, men dem som skriver dem må også tåle å få høre at noen mener de er useriøs. At innlegg bestående av "hehe" og "ja" er meningsløst vil etterhvert bli en generell oppfattelse av brukerene her hvis vi passer på å si i fra. Men å stenge folk ute skal, etter min mening, enormt mye til. Det må i så fall eksempelvis gjelde gjentatte rasistiske bemerkninger, oppfordring til bråk ifbm kamper, o.l.

Og til slutt; er det ikke mulig å stenge topicer i stedet for å slette dem? Når de blir slettet kan ingen se hvorfor de faktisk ble slettet. Hvis man stenger dem for nye innlegg i stedet, vil de jo uansett forsvinne langt ned på side 34 før man vet ordet av det.
25
Brann / Soma sa nei til Serie A klubb i Desember..
January 05, 2005, 15:23:18 PM
Det betyr i hvert fall, hvis den nyheten stemmer, at han kun vil gå til et topplag (noe Bologna ikke kan sies å være). Som igjen betyr at han antageligvis ikke forlater Brann med det første ettersom jeg har vanskelig for å se at et av topplagene i de største ligaene kan være interessert i ham.

Mest sannsnylig har han nok aldri mottatt et konkret tilbud dog. Det er mitt tips.
26
Brann / Brann-sjelen
December 20, 2004, 19:04:21 PM
Quote from: "StoreS gutt 16"
Vel sjelen til Brann er vel heller det "kabelmann" nevner før i tråden om at man fortsatt fenger Bergens puplikum, selv etter utalleige skandaler og nedturer.


At man fortsatt fenger Bergens publikum er ikke sjelen, Bergens publikum, Branns supportere, er sjelen.
27
Brann / Brann-sjelen
December 20, 2004, 10:34:33 AM
Brannsjelen kan etter min mening oppsummeres i tre ord (sikkert flere enn tre også, men disse dekker det meste):

Lidenskap
Engasjement
Lojalitet

Vi har ikke vunnet serien siden 1963, men gir aldri opp håpet. Vi blir latterliggjort av oss selv (Soltvedt-saken, heistilværelse på 80-tallet, konkurs/salg av stadion m.m.) men kommer alltid tilbake. "We get knocked down, but we get up again" for å sitere en 6-7 år gammel hit. Når vi tror ting har snudd, kommer det bare en enda større skandale og velter lasset. Igjen. Vi har færrest medgangssupportere av alle lag i Norge (Vi har dem vi også, men variasjonene er langt mindre hos oss enn noen annen klubb). Vi kjemper en kamp som blir vanskeligere og vanskeligere å vinne. Vi synger "ja hvis faen gjør vi det, som i 1963" og er stolt av det. Vi er det eneste laget i Norge med sydlandsk lynne.

Vi er kort og greit Brann fra Bergen.

(og for å spore av litt; jeg skulle likt å sett hva som hadde skjedd hvis en rik onkel hadde prøvd seg på "en Wimbledon/MK Dons" og flyttet laget vårt til en annen del av landet. Får en viss sympati for de stakkars supporterene som måtte oppleve det...)
28
Brann / Ny spiller til Brann?
December 16, 2004, 15:41:15 PM
Hvordan går det forresten med Kalvenes for tiden? Vi har ikke rare cover på venstrebacken hvis Hanstveit skulle bli skadet. Kanskje en ung og lovende Reginiussen kunne vært grei å ha i bakhånd.
29
Brann / "De nye draktene på vei"
December 15, 2004, 18:37:31 PM
Quote from: "enavgutta""Det er drakten vil elsker" hår nå fått en ny betydning.


I hvert fall for dem som faktisk elsker drakten.

Alle sammen no:

"Eg é en ekte branndraktsupporter!"
:-)
30
Brann / Dylan klar for Fana?
December 15, 2004, 15:16:45 PM
Dette kan da ikke være seriøst? Har du funnet noen link?
31
Brann / Iversen forsvinner?
December 15, 2004, 15:14:22 PM
Quote from: "Henki"


Gode tanker du gjør deg her, i et godt innlegg.

Jeg er stort sett enig, men tror at Tromsø og Ham Kam er lagene som blir neste sesongs B/G. Overraskelsen (egentlig ikke veldig overraskende men..) tror jeg blir Lyn. Lyn har valgt en annen linje enn mange andre norske klubber har, de rendyrker talentutvikling ved å kjøpe meget ungt supplert med meget gammelt. Så lenge talentene er store nok, er dette en kombinasjon som bare vil bli bedre og bedre med årene. Om de slår til allerede neste år er usikkert, men de vil bli et år eldre og et år bedre i mange år fremover. De tar sikkert ikke medalje neste år (også jeg tror på RBK, med Brann på 2. og VIF på 3.), men de blir en motstander vi må ta seriøst og holde under oppsikt, for de er inne på et, for oss, farlig spor.
32
Brann / Draktnummer
December 14, 2004, 13:25:41 PM
Quote from: "Xminator"Tja, beste er jeg ikke sikker på. Nå får vi se en Sæternes i form og Andresen har en slump penger å leve opp til. Så kanskje *var*, men ikke sikkert du synest det samme i sommer ;)


Han var ikke på topp denne sesongen, men han viste nok forrige sesong til at jeg holder ham som beste gjennom tidene. Og da mener jeg ift fotballferdigheter, ikke ift hva han tilførte Brann gjennom en laaang karriere på Stadion:-) (der er det nok andre som fortjener tittelen mer)
33
Brann / Draktnummer
December 14, 2004, 11:29:40 AM
Quote from: "Nixon"Det har nok ingenting med Olofinjana å gjøre. Men at Brann og Auto23 rydder plass for et nytt spillerkjøp tviler jeg ikke på i det hele tatt. Og husk at Auto23 kjøper ikke hva som helst...:)


Det med Olofinjana var mest ment som en spøk, selv om jeg gjerne skulle sett at det var sant.

Olofonjana er den beste brannspilleren vi har hatt i min tid som Brannsupporter.*



*avventer krass kritikk og et 10-talls grunner for hvorfor den påstanden er feil og hvorfor jeg er en idiot som ikke har greie på fotball:-)
34
Brann / Draktnummer
December 14, 2004, 10:21:23 AM
Ser forøvrig at Paul Scharner har "mistet" #23. Auto23 har vel noe på gang da? Kanskje Olofen kommer "hjem" når Hoddle sender ham ut i kulden?

Hadde vært noe med Olof og Andresen sentralt:-)
35
Brann / Draktnummer
December 14, 2004, 10:18:59 AM
Quote from: "KennethS"

Nr 10 før i tiden var den STORE spilleren sitt nr. Var nok ikkje Maradona som begynnte med nr 10. Spillere før Maradona med nr 10 var Pele, Eusebio, Charlton, De Stefano osv osv. Med andre ord de store spillerne hadde nr 10. Idag har vi seff klart og ødelegge den tradisjonen. Brann klarte og gi Jonas Jonsson nr 10??????? utrolig.


Det har du selvfølgelig rett i. Burde nevnt at det var Maradona som gjorde #10 berømt for min generasjon. De du nevner var mye tidligere ute, selvfølgelig.
36
Brann / Dagen verden forandret seg
December 13, 2004, 21:34:43 PM
Quote from: "Nixon"Ingen er vel i tvil om at alle Brannsupportere tar avstand fra dette. Men straffen er sonet og livet må gå videre. Og hvis vi for en gang skyld tenker på det menneskelige aspektet her, blir det ganske tøft å henge henne ut som året kødd. Direkte umenneskelig spør dere meg!
37
Brann / Draktnummer
December 13, 2004, 21:26:13 PM
Milan Baros på Liverpool og Rivaldo på Olympiacos har 5...

Olympiacos har i tillegg en utespiller med #1 (og keeperen har #67 eller noe slikt idiotisk...)

Nei, ting er ikke slik de var før i tiden.

Maradona var midtbanespiller og gjorde vel #10 til "sin". Det var vel i playmaker-tiden det var mest aktuelt (tenker på "#10 er midtbanespiller"-kommentaren lenger oppe).
38
Brann / Haugen
December 13, 2004, 14:58:19 PM
Quote from: "P-K"
Et godt fotballhode tror jeg nok han har, men dessverre skorter det på basisferdighetene.

Idiot-bemerkninger er dessverre noe de fleste som forsvarer Helge eller Martin her inne får mot seg. Likevel artig at det ikke er noen andre Brannspillere som diskuteres like heftig.... Med mindre Håkon slapp inn et mål i forrige kamp...


Jeg skal gi litt etter når det gjelder basisferdigheter, mulig jeg har tatt litt hardt i. Poenget mitt har dog hele tiden vært at han har en del å gå på, men at han har kommet langt ift alderen. Noen av de basisferdighetene han mangler vil han nok aldri få, mens andre ennå kan læres. Det er nå min mening.

Og takk for at du er med å diskuterer på et saklig grunnlag:-)
39
Brann / Haugen
December 13, 2004, 13:14:24 PM
Quote from: "satan"

Du virker jo ganske dum når du må ha det meste inn sølvskje.
Skulle nesten tro det var Haugen selv som skjulte seg bak det orginale nicket ditt. ("Kop", hvem holdt du med i 97? Liverpool eller Brann?)

Du vil jeg skal argumentere hvorfor Haugen er elendig?
Tja, hvor skal jeg begynne?
Skuddforsøkene, pasningene eller kanskje teknikken?
Det er bare å møte opp på stadion, og se selv.

Eneste argumentet du har å fare med er den ene gangen han traff ballen mot storlaget Bryne i kvartfinalen.
Et lykketreff forsvarer ikke en plass på laget.


PÃ¥ an igjen med "du er dum"-argumentering.

Han har hatt flere skudd enn det mot Bryne, det var bare det jeg brukte som eksempel (siden det var hans klart beste skudd, skal innrømme det)

Jeg holdt med Brann i '97. Nicket mitt henviser ikke til tribunedelen på Anfield. Det er initialene i navnet mitt.

Siden du selv spør hvor du skal begynne;
Du kan begynne med skuddene. Nå har du allerede referert til Bryne-skuddet (som vi antageligvis er enig at var bra, flaks eller ei). Deretter kan du ta teknikken, så skal du få avslutte med pasningene.
40
Brann / Haugen
December 13, 2004, 12:12:30 PM
Quote from: "Toa"

Ophaug, derimot, han har god skuddfot.


Morsomt at du nevner Ophaug. Jeg hadde faktisk tenkt å sammenligne Haugen med Ophaug (jeg mener også at Ophaug har en bra skuddfot), men tenkte at det ville bli bensin på bålet for de fleste her inne:-)
41
Brann / Haugen
December 13, 2004, 12:09:20 PM
Quote from: "P-K"Helge Haugens to styrker som fotballspiller er arbeidskapasiteten og evnen til å "forstyrre" motstanderene under deres oppbygging av spillet.

Helge har INGEN skuddfot. Han har et tidvis tungt skudd, men han sikter som en pasifist. Han traff mot Bryne, og han hadde et goalgettermål mot Malmø, mem stort sett sender han ballen høyt over og utenfor.

Helge Haugen behersker ikke pasninger lengre enn fem meter, og selv disse lykkes han sjelden med under press.

Han er hverken god på hodet, eller til å takle.

Ja, han er en type spiller som gir andre muligheten til å slippe seg mer løs, men forsvarer det en plass på et lag som bør kjempe om seriegull?

Ikke slik jeg ser det. Vi trenger en arbeidsjern som bryter spillet og skaper overgangsmuligheter slik Svante gjorde. Scharner kan bli denne spilleren.


Kanskje jeg tar hardt i når jeg sier han har en god skuddfot, men jeg mener det blir feil å si at han har INGEN skuddfot. I tillegg til den mot Bryne, har jeg sett flere hederlige forsøk som viser at det bor et bra skudd i mannen. For å si det slik; det er ikke Offa eller Geddi over skuddene hans, det er langt bedre enn som så.

Jeg mener også at han takler bra, men kanskje jeg blir lurt av at han takler ofte (og ikke nødvendigvis bra)?

Pasningsfoten hans er ikke noe særlig (det har jeg heller ikke hevdet), men jeg mener bestemt at han ofte forsøker på de riktige gjennombruddspassningene, selv om han ikke alltid lykkes. Derav fotballhode (som jeg har fått en del "du er idiot"-kommentarer for (ikke fra deg dog)).

Jeg står på at Haugen kan bli en klassespiller. Han er langt foran mange av hans sammenlignbare spillertyper i sin utvikling (hverken Leo eller Strand, for å nevne de beste, hadde så viktige roller i et eliteserielag når de var på hans alder). Husk på at han bare er 22 år (stemmer det?).
42
Brann / Haugen
December 13, 2004, 11:33:22 AM
Quote from: "satan"Og siden du oppgir oslo som bosted, sÃ¥ har vel du vært pÃ¥ nok kamper til Ã¥ bedømme  hvor god Haugen er,eller?


Sist sesong så jeg ca 10 kamper live (på arena), mens nesten alle andre ble sett på tv (Web eller hvem som måtte vise). Så jeg har grunnlag for å bedømme Haugen ja.

Når du mener det er på tide å sette foten ned for dem som mener Haugen er en klassespiller, så er du velkommen. Men si noe annet enn "jeg setter foten ned". Det er ikke et argument.

Eller "det burde ikke være nødvendig å utdype hvor elendig Haugen er. Det klarer de aller fleste å se selv". Det er heller ikke et argument, og det BURDE utdypes.

NÃ¥r jeg sier han har en god skuddfot, viser jeg til fakta (eks Brynekampen). DET er et argument.

Vær gjerne uenig (for det er du jo), men gjør det til en diskusjon, ikke til barnslig "du er idiodt hvis du mener ditt og datt"-tull.
43
Brann / Haugen
December 13, 2004, 09:53:46 AM
Quote from: "satan"
Dermed kan Haugen rømme til skogs med kart og kompass der han hører hjemme, og bli der resten av karrieren sin.



Det eneste Haugen skal i skogen med kart og kompass må være å lete etter gode argumenter fra "satan".

Argumentene mine for horfor Haugen blir en viktig spiller for Brann i mange år fremover finner du lenger oppe i tråden.

Jeg ønsker ikke å være for slem mot deg, du kan sikkert ikke noe for det. Mye av det du mangler får du når du begynner på videregående skole og etterhvert militæret. Skal bare se på at du får både saklighet og folkeskikk til slutt.*




*et forsøk på å snakke et språk som når frem, men forventer en tilbakemelding i "du er dum og tar feil"-klassen
44
Brann / Høyrekanten.
December 10, 2004, 11:30:50 AM
Quote from: "panZer micky"Vedder skoene mine på at POL har en genial plan. vi får nok en skikkelig høyre kant skal dokkar se. men kem e spørsmålet


Mulig han har en genial plan, men han har sett plan A (ødegaard) og plan B (Indizikiajizhuikiki) gå i vasken allerede. Ligger vel i kortene at høyrekantplanene til POL blir utvasket etterhvert.

Er dog glad for at vi ikke kjøper for å kjøpe. Spillere som kommer inn skal forsterke 1. 11eren, hvis ikke kan vi la være.
45
Brann / Er andresen et glemt kapittel??
December 10, 2004, 11:24:42 AM
Quote from: "enavgutta"Brann må bare glemme ham ja. Vanskelig å forstå at han har vært på tapeten i det hele tatt.


Nei, det er vanskelig å forstå. Bortsett fra at han er norges beste sentrale midtbanespiller, han er landslagskaptein, han vil vekk fra stabæk, Brann har råd til å kjøpe ham, RBK, VIF, LSK samt noen utenlandske klubber vil ha ham, og han er bare 27 år, ja bortsett fra det er det rart at han "har vært på tapeten i det hele tatt".
46
Brann / �rets mål
December 09, 2004, 13:33:02 PM
Quote from: "PornoPung"
Hmm, hehe er flere av de argumentene der de ter noe gale med... Charlie scoret ikke mot Malmø..


faen faen faen
Halmstad mente jeg. takk for irettesettelsen. Rart at ingen andre tok meg på den?

Hva mente du med at Charlie ikke scoret mot Malmö?
:-)
47
Brann / �rets mål
December 09, 2004, 11:32:42 AM
Quote from: "PornoPung"Var det et mottak når han tok den på hel/halv volley da?


Var det direkte volley? Var ikke ballen innom brystet en tur? Kanskje det er de siste man husker verst:-)

ja ja, desto større prestasjon sier nå jeg:-)
48
Brann / �rets mål
December 09, 2004, 10:59:19 AM
Jeg stemmer på Charlie sitt mot Malmö, av to grunner:

1. Totalt sett var det verdensklasse over målet, mottaket og skuddet er det få som gjør etter ham, ikke en gang han selv. (Ja, jeg sa verdensklasse)

2. Det er de siste man husker best:-)
49
Brann / Haugen
December 08, 2004, 12:52:01 PM
Quote from: "Blææ"
Tror klubben hadde gjort seg selv en svær bjørnetjeneste ved å hive Knudsen,haugen og Sanne på trynet ut gjennom stadionporten.


Vannskelig å gripe tak i hva du mener i innlegget ditt, Blææ, tror du har vært litt uheldig med redigeringen?

Tok likevel dette ut som punchlinen din, og jeg er 100% enig.
50
Brann / Haugen
December 07, 2004, 14:10:02 PM
Quote from: "onkel Nils"


Stort sett enig, både når det gjelder Haugen og seriøsiteten.