• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pedtom

1
Brann / "Sykt" lydnivå på vif-lillestrøm...
September 21, 2005, 20:30:23 PM
Så dine argumenter om at alle andre bruker tromme er mer tungtveiende enn det jeg argumenterer med, og som du åpenbart velger å ungå å kommentere, nemelig at det ligger ingen atumatikk i at en tromme skal skape mer stemmning på kamper rent bortsett fra å lage trommelyder.
Personlig har jeg begynt å slå av lyden når jeg ser kamper hvor LSK spiller. Men er nok mindre følsom for trommer i buekorpsbyen en det vi er her på østlandet:)
2
Brann / "Sykt" lydnivå på vif-lillestrøm...
September 21, 2005, 16:30:02 PM
Er helt fantastisk det her. Fordi Kanaris har klart å lage leven på tribunen med hjelp av trommer så skal alle lags supportere plutselig gå til annskaffelse av trommer. Selv i Enga er det nå ikke en tråd som perifert tar for seg tribunkultur uten at non kommer opp med løsningen (som selvfølgelig er skaffe seg tromme). Det tromme elskerene i mine øyne feiler å se er at dersom man har en tribune hvor det er lite liv og synging og man tilfører trommer så har man en stadion med lite liv og synging, men med trommer. Det vel ingen automatikk i at syngingen skal nå nye høyder ved innføring av trommer, folk må vel like fult synge?  

Trommer skaper støy og det er det. Dersom man kun er på utkikk etter å lage leven er trommer tingen sammen med slike gassfløyter og klappere. Er det stemningskapende. Tvilsomt, med Enga -LSK friskt i minne vil jeg si at dette indirekte var med på å ødelegge den gode stemningen som oppstår når to gode supportergrupperinger møter hverandre og lar seg oppildne av hverandre. Det eneste Kanariene oppnådde med trommekjøret og syngingen av sine 2 sanger, var at man "vant" tribune kampen. Men den totale stadion stemmningen ble ikke nødvendigvis bedre.

Personlig mener jeg trommer er litt som om en lege skulle foreskrive en årelatingskur til en bløder.
3
Brann / Brannsupporter mister synet?
November 09, 2004, 11:40:07 AM
Syns forøvrig ikke "så lenge de bare slåss med hverandre får de gjøre hva de vil" er en grei holdning til casuals-miljøet. De har ingen rett til å ikle seg klubbens farger. De drar Brann og Vålerenga navnene ned i gjørma.[/quote]

Helt enig i det Jkippers, den samme holdningen finnes blandt mange innad i Klanen. Ser ingen grunn til at disse individene skal få ture frem som de gjør, hva deres aktiviteter har med fotball og support av laget å gjøre er for meg en gåte. Dersom disse voldsromantikerene av noen idioter på død å liv må sloss skjønner jeg ikke hvorfor de skal knytte denne aktiviteten opp mot fotballag. De kan vel danne sine egne grupper og sloss seg i mellom uten at de blander inn meg og min fotballklubb.  

Og det med at de ikke angriper "juletrær" (les vanlige supportere) er jo bare piss, for de gangene noen kommer til skade er det alltid snakk om intetanende vanlige supportere.

Beklager språket men blir utrolig sinna over sllike ting
4
Brann / Brannsupporter mister synet?
November 09, 2004, 10:55:31 AM
http://fotball.bt.no/nyhetsarkiv/article.jhtml;jsessionid=C5SYFY1AEAPKTQFIMUDSFEQ?articleID=70139

Leser at han ene Brann supporteren som ble skadet i overfallet av Two Dogs i forbindelse med Cupfinalen, mest sannsynlig mister synet på ett øye. Vil bare få sagt hvor utrolig kjipt jeg syns dette er og at hele problematikken rundt casuals miljøene er noe man innad i supportergruppene må begynne å se næremere på hva vi kan gjør med dem, siden det virker som om disse miljøene blir mer og mer aktive om dagen. Dersom det skal bli slik at vanlige supportere ikke skal tørre å dra på borteturer/kamper av frykt for at man skal bli lemlestet av kjøtthuer da tror jeg at den positive trenden man ser i publikumstilstrømningen i dag snart kan være over. Uansett vil jeg få uttrykke min medfølelse til han uheldige Brannsupporteren og håper dette er noe vi slipper å se mer av i framtiden.
5
Brann / Gratulerer
November 07, 2004, 17:14:38 PM