• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Vegard N

1
Brann / Soma
March 24, 2006, 20:59:01 PM
Husker noen sist Ragnvald spilte en god kamp?? Han har jo spilt som en klovn i lengre tid. Treg, klumsete, null markering og unødvendige straffer/frispark i hytt og pine. Det er jo tydelig at noe har plaget mannen, ikke til å kjenne igjen fra den fantastiske førstesesongen. Eg gidder ikke å grine for den der traktorkjøreren fra Bryne.
Tror Bjørn Dahl minst kommer til å gjøre like god jobb for Brann som det Ragnvald hadde gjort. Og vi fikk jo en trillebår med cash oxo!

Kanskje personlige problemer er det man skal skylde på hvis man vil vekk fra en klubb?? Synd at vi er blitt rammet med at 2 stjernespillere har forsvunnet på kort tid. Bør kanskje Brann gjøre mer slik at hele familien trives?? Hvem blir nestemann??

Vegard N.
2
Brann / Spillerjakten
October 31, 2004, 19:16:14 PM
3
Brann / Christian Grindheim!
October 31, 2004, 19:10:23 PM
Det blir nok Viking eller Start for Grindheim. Tviler på at Brann er i markedet for en ny sentral midtbanespiller. Er nok høyresiden som står høyest prioritert.